red Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Qrcze, z innego źródła słyszalam inaczej, chyba jednak trzeba tam podjechać. Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 jamor napisał, że miejsc raczej nie będzie bo czeka już na umówione psiaki Kto pisał o tej dąbrówce warszawskiej? Jakie tam są ceny? Czy ktoś pisał, że można je negocjować? A Konstancin, też padł w wykazie hoteli.....może ktoś przypomnieć czy był w końcu brany pod uwagę? W Serocku megii1 pisała, że onki mogą być 1 na liście oczekujących... Quote
mysza201 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To ile Wam dziewczyny brakuje do tych comiesięcznych wpłat ? Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Coś ok 300zł, zależnie od hotelu, na jaki się dziewczyny zdecydują. Ale mogę się mylić, bo to nie ja rozeznanie cenowe robię :/ Quote
mysza201 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dobra to macie odemnie 150 zł. to narazie tyle ile moge zadeklarować mam już pare psów po opieką, a i jeszcze te 300 zł moge wam wpłacić dodatkowo na pierwszy miesiąc, ja też mam taką babcie ON 8-io letnią w domu. Quote
agata-air Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2] Co do Dąbrówki to 15zł za dobę za jednego psa na początku, kiedy będą wymagały mniej pracy cena spada. Aga jest też szkoleniowcem, pracuje z psami. U niej w hotelu jest Bródka z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/145575-Tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach/page49 zawoziła ją PatiC, możecie zapytać o warunki. [/FONT] Quote
Mal Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Łoooł, mysz201 dzięki :iloveyou: W hotelach rozgląda się Malibo. Jak wygląda teraz sytuacja, jeśli chodzi o miejsca i ceny? Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Napiszcie czy bierzemy dąrówkę pod uwagę. Plus taki,że to blisko radomia - ok15km, w każdej chwii można podjechać...Psy drogą się nie umęczą. Jeżeli odpowiada wam cena i miejsce, to pojedziemy tam z red i zobazymy "na własne oczy :) " te warunki. Tylko dajcie znać czy jest w ogóle snens się tym interesować. A wysłałam już zapytaie do Pati-c na tema tego hotelu. Quote
tula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ludzie jesteście niesamowici:) wielkie dzięki za pomoc naszym dziadkom:) Quote
mysza201 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czy w poniedziałek mam już zrobić przelew na 450 zł ? Quote
malibo57 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mysza kochana, rób przelew, ja też robię i niech psy jadą. Ja jestem za Dąbrówką z kilku względów - jest rezerwacja, cena jest nie najwyższa, ze średniej półki. Dopóki Aga nie obniży ceny ja pokrywam różnicę 100PLN miedzy 900 a 800. Dwa - blisko Radomia, transport mamy gdzieś wyżej obiecany. I dziewczyny moga tam podjechac w dowolnej chwili, teraz i potem i mieć psy na oku. Chyba czas na decyzję. Deklaracje nadal zbieramy. Quote
Mal Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Decyzja już chyba zapadła :D Kiedy przeprowadzka?? Quote
mysza201 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No to super< jesli mozna to prosiłabym o dane na kogo adresować przelew< numer konta juz mam Mam tylko nadzieję że psiaki dojdą do siebie szczerze to ja tylko poczatek czytałam a jak zobaczyłam zdjęcie - ręce i cycki opadają - nie wyobrażam sobie jak mozna tak potraktować zwierzęta< tak jakbym teraz moja kruszyne wyrzuciła z domu < szok Pozdrawiam Mal - jak tam owczarek< dalej są problemy z logowaniem Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 malibo - transport jest....jadę ja z kimś kto będzie chciał pojechać ze mną :) tzn. nie jechać sprawdzić warunki ??? Ja nie muszę, bo to zawsze więcej czasu mi zostanie:p Tylko chcę mieć jasno powiedziane - psy maja jechać do dąbrówki ???? Jak tak to czekam na decyzję red:cool3: (która pewnie nienawidzi takich decyzji podejmować:eviltong: ) Podsumujmy zatem. Transport - moja głowa (mam nadzieję, że red zechce mi towarzyszyć:razz:) ewentualne leczenie - .....? deklaracje stałe - ....(sama kwota) różnicę dopłaca malibo57 dopóki nie będzie pełnych deklaracji:loveu: wpłaty jednorazowe - 910zł ??? wszelkiego rodzaju formalności w schronisku - red??? kontakt z hotelikiem w sprawie opłat - ....? To by były wszystkie ustalenia - chyba (bardzo proszę o wpisanie kto co deklarował do listy powyżej) Quote
bela51 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bardzo się cieszę ,ze udała Wam sie akcja pomocy dla ONkow.:lol: Ja tez chcialam poprosić o konto na PW, bo obiecalam wplacic grosik. Quote
pietrucha204 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 zabierać zabierać jak najszybciej :))) niech się im odwróci los ... w schronie pewnie lekko nie mają:( Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 pietrucha, no cóż....w schronie po prostu siedzą w boksie, małym i wąskim :( Nie spacerują, mogą się obrócić...mają co jeść i gdzie się położyć. Zawsze dla nich to lepsze niż spanie w zimnym smietniku. One nie będą już szaleć jak młodziaki. Co nie zmienia faktu, że hotelik to o niebo lepsze miejsce od schronu.....a o DS już nie wspomnę ;) Quote
malibo57 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Red miała jakieś informacje na temat Dąbrówki - dobre, potem dostała gorsze. Nie wiem, jaki finał. Ja głosuję za Dąbrówką - to rozwiązanie wydaje mi się najlepsze, a warunki nie gorsze, niż w innych proponowanych hotelach. Monday, pojedź tam koniecznie, jeśli możesz? Najlepsza wiedza z pierwszej reki;-) Czynsz wynosi 900, ja zmniejszam go do 800 ( do czasu dogadania się z Asią) - wydaje mi się, ze psy teraz nie maja czasu na nasze przepychanko-negocjacje cenowe. Ostatnie info donosi, ze brakuje nam 130 PLN stałych deklaracji do kwoty 800 - mamy dużą kwotę jednorazówek i możemy z tego pokryć różnicę. Ja dodatkowo biorę na siebie koszty leczenia. Proszę wszystkich zainteresowanych o wyrażenie zdania. Quote
israel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja dorzucę grosik dla ONków. Niestety mogę tylko 20 zł/miesięcznie :( - już trochę podeklarowałem. Poproszę numer konta na PW. Psiaki są piękne - domki muszą się znaleźć! Wiek nie jest tu żadną przeszkodą! Pozdrawiam Quote
malibo57 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzięki z całego serca:) Już brakuje tylko 110 - damy radę! Mal, "roześlij" się:evil_lol: Quote
Monday Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 poproszę o adres do tej dąbrówki warszawskiej pod radomiem :/ Miejsce jest tam zarezerwowane, tak? Pytałam pati-c, o którejś ktoś pisał, że oddawała psa do dąbrówki, ale jeszcze mi nie odpisała. Ja myślę, żeby zawieźć tam psiaki, czy jechać i sprawdzać, oglądać...nie wiem, bo ja naiwna i jakby ktoś mi przez telefon powiedział, że mieszka w pałacu, to twierdziłabym, że tak właśnie jest. Ale chyba właściciel tego hotelu nie ukrywałby przed nami jak tam jest. Poczekajmy na red...co ona powie. Ja bym zawoziła najchętniej psiaki, zamiast jeździć i sprawdzać. Ale oczywiście będzie tak jak zadecydujecie ;) Ja tu tylko siła fizyczna... Quote
malibo57 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :grin:Dobra jesteś! Komuś już podawałam ten adres. Red? Już wklejam na PW Quote
pietrucha204 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Monday napisał(a):mają co jeść i gdzie się położyć. ) to i tak dobrze w tym schronie mają... :( Quote
Agata69 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 warunki trzeba sprawdzić osobiście. inaczej nie ma. Bez tego szkoda naszych pieniędzy. Wiem, nie powinnam sie wypowiadać, ale czego moje oczy nie uwidzą temu nie ufam. Quote
Recommended Posts