Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halbinko )))) u Ciebie zawsze urodzaj :-) Jak maluchy wyjda, to trzeba Ci szybko cos nowego przyslac, bo sie zaplaczesz;-)
A Inka to chyba zywcem do psiego nieba pojdzie :-)

Posted

Melisa89 napisał(a):

Bo wiem że mamusia szczeniaczków została zabita przez pociąg i że była to spanielka, a o tatusiu maluszków cos wiadomo? Pytam ponieważ chciałabym wiedzieć czy to bedą pieski typowo podobne do spanieli z wielkości czy możliwe że tatusiem był kundelek i pieski będą większe.

Nie wiem, jak te u Halbiny (zostawiłam u siebie na DT najmniejszą), ale Klusia nie dorośnie do rozmiarów spaniela. Jest malutka i na bardzo krótkich łapkach.

Posted

bardzo Wam dziękuję, jesteście fantastyczne! Już mam trzy emaile w sprawie psiaków... ale nie mam teraz czasu, będę późnym wieczorem...

ojca szczeniąt nie znamy, suczka zapowiada się na mniejszą, chłopcy będą wielkości spaniela na pewno...

Posted

Jest już kilku chętnych, jeden domek zapowiada się bardzo fajny i to niedaleko! W sobotę państwo obejrzą psiaki i jeśli sie spodobają, to umówimy sie na wizytę przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. PAństwo mieli pieska 14 lat, kilka dni temu odszedł za TM.

Posted

[quote name='halbina']dziękuję Ci, Bjutko, choć pewnie teraz nie zamęczą telefony... ech...

A to nie o to chodziło...? :roll::evil_lol:
No dobra, wstawiłam ewentualnie przed telefonem :eviltong:
Kontakt z wolontariuszem najlepiej na email [email protected]
ewentualnie tel. ( ale bardzo proszę dzwonić po 19.00!) 793-064-211