Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trudno byłoby w moim przypadku... sama muszę je sobie fundować i sama wybierać...
[INDENT]będę musiała odtworzyć to i owo... gg i listę kontaktów pewnie też... to trochę potrwa...
dziś mnie raczej nie będzie do wieczora, mam umówione dwie wizyty zapoznawcze... z państwem z Zabrza i Bielska, trzymać kciuki za spanielki! [/INDENT]

Posted

Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia...

Posted

[quote name='halbina']Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia...[/QUOTE]
333km.... Daleko....

Posted

mam nową komórkę, nie bardzo nad nią panuję jeszcze...
Jaago, pamiętam o Twoim skarbie! W sumie ja tu mam wiele ofert... ale przebieramy i wymagamy... gdybym miała 10 samczyków spanielkowatych, to bym może miała dla nich przyzwoite domki... ale suczka? to dopiero wyzwanie!

Uwaga, Dolar pojechał do Bielska-Białej do domu z terenem, potem wkleję fotkę... będzie miał pana i pańcię... a w lipcu dzidziusia państwa. Państwo młodzi, ale rozsądni i doświadczeni, zakochani po uszy w szczeniorkach... nie wybrzydzali co do płci, to umówiłam się na odwiedziny za czas jakiś na wizytę poadopcyjną i samczyka wydałam... po godzinnej rozmowie, obejrzeniu sterty fot i wywiadzie... niedawno zmuszeni byli uśpić pieska 14-letniego.

A Rubel zostanie zabrzaninem, pani i jej dorosły syn mieszkają razem, mieli psy od zawsze, piesek odszedł 5 dni temu, nie mogli żyć bez zywego stworzenia i szukali maluszka... Pani ma album ze zdjęciami pieska, mieszka niedaleko nas, będziemy ją nawiedzać na pewno! Umowy adopcyjne podpisane!

Posted

Dopisałam się na tym wątku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/174906-WARSZAWA-INOWROCA-AW-poszukiwany-transport-dla-szczeniaka?p=13670029#post13670029[/url]

Posted

Dzisiejszy email:

"Czy te psy są nauczone czystości ???Dalek są od stacji ? Gdzie ? Czy mogą być trzymane w bloku ? Może po nowym roku zaadoptuję jednego . Urosną duże (wysokie ) ???? Proszę o odpowiedż" adres księżniczka...@...

Posted

Jaago, ci państwo brzmią dość rozsądnie mailowo... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[FONT=arial][COLOR=#000000]Witam,jestem bardzo zainteresowana adopcja (pieska lub suczki) jest obojetne. Przeczytalam ogloszenie na Allegro i mam nadzieje ze adopcja sie powiedzie. Czy jest mozliwosc odebrania szczeniaka miedzy Wigilia, a Nowym Rokiem gdyz my mieszkamy w niemczech i bedziemy na odwiedzinach w tym okresie. Mieszkamy kolo lotniska katowickiego wiec z odbiorem nie bedzie problemu. Jezeli byly by jakiekolwiek pytania z Panstwa strony to prosze o wszystko pytac.
Bardzo prosze o odpowiedz.
Z powazaniem
Marek
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='halbina']Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia...[/QUOTE]
Z Inowrocławia znalazłam [URL="http://www.dogomania.pl/members/96015-elinka"]Elinkę[/URL].

Posted

A może Pan Paweł?...

Dzień dobry. Nazywam się Paweł jestem studentem I roku Ratownictwa Medycznego. Chciałem się zapytać czy moje warunki są odpowiednie. Mieszkam na Rokitnicy (Blok). Jest pan/pani pewnie doświadczoną osobą chciałem napomnieć że jak to na studiach muszę chodzić na ćwiczenia i wykłady i czasami może mnie nie być z 6 godzin w domu chciałem spytać czy pies może tyle być sam oczywiście potem jestem do jego toważystwa... Są to 3 letnie studia. Pies byłby zabierany ze mną pod Cieszyn do Dzięgielowa - wolno-stojący dom duży ogród.

Pozdrawiam Paweł - czekam na odpowiedź.

Posted

Dziękuję za pomoc w szukaniu domu Klusi. Jutro przyjeżdża po nią Pani z Tychów. Odetchnęłam z ulgą, bo trafiła się pierwsza osoba, która sama chce sterylizacji, którą interesowało, co pies je i sama zaprosiła do wizyty.
Gdyby ktos jeszcze szukał szczeniaczków, to mam szpicowatą suczkę z jednostki i 4 szczeniaki, które dzis przyjechały.

Posted

[quote name='halbina']Dzisiejszy email:

"Czy te psy są nauczone czystości ???Dalek są od stacji ? Gdzie ? Czy mogą być trzymane w bloku ? Może po nowym roku zaadoptuję jednego . Urosną duże (wysokie ) ???? Proszę o odpowiedż" adres księżniczka...@...[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie zapytała, czy paczką może wysłać?:diabloti:

czyli domku szuka jeszcze jeden maluszek u Halbinki?