halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 trudno byłoby w moim przypadku... sama muszę je sobie fundować i sama wybierać... [INDENT]będę musiała odtworzyć to i owo... gg i listę kontaktów pewnie też... to trochę potrwa... dziś mnie raczej nie będzie do wieczora, mam umówione dwie wizyty zapoznawcze... z państwem z Zabrza i Bielska, trzymać kciuki za spanielki! [/INDENT] Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Zaciskam, zaciskam! :kciuki: :kciuki: Quote
Bjuta Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ja właśnie wykasowałam Twój mail z allegro... A tu tymczasem nowy komputer! No tak, to najprostsze rozwiązanie! Quote
Jasza Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Trzymam mocno kciuki za piesiolki! Niech na święta będą już w swoich domkach! Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia... Quote
Gosiara Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Szukamy kogoś do wizyty przeadopcyjnej do Inowrocławia:) Quote
GoskaGoska Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja kojarze ludzi z Bydgoszczy, ale wejdzie moze na watki z tego woj i sie ktos moze znajdzie Quote
Jaaga Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Halbina, jakbyś maluchy wydała do tych domków, to mów, proszę o mojej Klusi. O nią już nikt nie pyta. Kilka nieciekawych chętnych i tyle... Quote
Gosiara Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Halina masz nowy numer?dzwonię i nie odbierasz:( Quote
Bjuta Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='halbina']Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia...[/QUOTE] 333km.... Daleko.... Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 mam nową komórkę, nie bardzo nad nią panuję jeszcze... Jaago, pamiętam o Twoim skarbie! W sumie ja tu mam wiele ofert... ale przebieramy i wymagamy... gdybym miała 10 samczyków spanielkowatych, to bym może miała dla nich przyzwoite domki... ale suczka? to dopiero wyzwanie! Uwaga, Dolar pojechał do Bielska-Białej do domu z terenem, potem wkleję fotkę... będzie miał pana i pańcię... a w lipcu dzidziusia państwa. Państwo młodzi, ale rozsądni i doświadczeni, zakochani po uszy w szczeniorkach... nie wybrzydzali co do płci, to umówiłam się na odwiedziny za czas jakiś na wizytę poadopcyjną i samczyka wydałam... po godzinnej rozmowie, obejrzeniu sterty fot i wywiadzie... niedawno zmuszeni byli uśpić pieska 14-letniego. A Rubel zostanie zabrzaninem, pani i jej dorosły syn mieszkają razem, mieli psy od zawsze, piesek odszedł 5 dni temu, nie mogli żyć bez zywego stworzenia i szukali maluszka... Pani ma album ze zdjęciami pieska, mieszka niedaleko nas, będziemy ją nawiedzać na pewno! Umowy adopcyjne podpisane! Quote
Bjuta Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Bardzo się cieszę, bardzo!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Powiem Wam, że ci państwo z Inowrocławia tak mnie ujęli, że naprawdę warto się postarać o ten domek dla suczki! Quote
Bjuta Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No to co - trzebaby założyć wątek na transportowym? No i się trochę pomodlić.... Quote
Bjuta Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dopisałam się na tym wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/174906-WARSZAWA-INOWROCA-AW-poszukiwany-transport-dla-szczeniaka?p=13670029#post13670029[/url] Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dzisiejszy email: "Czy te psy są nauczone czystości ???Dalek są od stacji ? Gdzie ? Czy mogą być trzymane w bloku ? Może po nowym roku zaadoptuję jednego . Urosną duże (wysokie ) ???? Proszę o odpowiedż" adres księżniczka...@... Quote
DG32 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 :multi::multi::multi::multi: [SIZE=1]Ps. sms dotarł[/SIZE]. Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Jaago, ci państwo brzmią dość rozsądnie mailowo... [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [FONT=arial][COLOR=#000000]Witam,jestem bardzo zainteresowana adopcja (pieska lub suczki) jest obojetne. Przeczytalam ogloszenie na Allegro i mam nadzieje ze adopcja sie powiedzie. Czy jest mozliwosc odebrania szczeniaka miedzy Wigilia, a Nowym Rokiem gdyz my mieszkamy w niemczech i bedziemy na odwiedzinach w tym okresie. Mieszkamy kolo lotniska katowickiego wiec z odbiorem nie bedzie problemu. Jezeli byly by jakiekolwiek pytania z Panstwa strony to prosze o wszystko pytac. Bardzo prosze o odpowiedz. Z powazaniem Marek [/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='halbina']Czy mamy kogoś na dogo z Inowrocławia?... potrzebowalibyśmy pomocy - wizyty przedadopcyjnej u państwa... zapowiadają się super! a potem jeszcze transport ze Śląska do Inowrocławia...[/QUOTE] Z Inowrocławia znalazłam [URL="http://www.dogomania.pl/members/96015-elinka"]Elinkę[/URL]. Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A może Pan Paweł?... Dzień dobry. Nazywam się Paweł jestem studentem I roku Ratownictwa Medycznego. Chciałem się zapytać czy moje warunki są odpowiednie. Mieszkam na Rokitnicy (Blok). Jest pan/pani pewnie doświadczoną osobą chciałem napomnieć że jak to na studiach muszę chodzić na ćwiczenia i wykłady i czasami może mnie nie być z 6 godzin w domu chciałem spytać czy pies może tyle być sam oczywiście potem jestem do jego toważystwa... Są to 3 letnie studia. Pies byłby zabierany ze mną pod Cieszyn do Dzięgielowa - wolno-stojący dom duży ogród. Pozdrawiam Paweł - czekam na odpowiedź. Quote
halbina Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Z Inowrocławia znalazłam [URL="http://www.dogomania.pl/members/96015-elinka"]Elinkę[/URL].[/QUOTE] dzięki, napisałam pv Quote
Gosiara Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ja wydałam sunię z stajni studentowi stomatologi w Zabrzu i z domku jestem mega zadowolona:) Quote
Jaaga Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziękuję za pomoc w szukaniu domu Klusi. Jutro przyjeżdża po nią Pani z Tychów. Odetchnęłam z ulgą, bo trafiła się pierwsza osoba, która sama chce sterylizacji, którą interesowało, co pies je i sama zaprosiła do wizyty. Gdyby ktos jeszcze szukał szczeniaczków, to mam szpicowatą suczkę z jednostki i 4 szczeniaki, które dzis przyjechały. Quote
andzia69 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='halbina']Dzisiejszy email: "Czy te psy są nauczone czystości ???Dalek są od stacji ? Gdzie ? Czy mogą być trzymane w bloku ? Może po nowym roku zaadoptuję jednego . Urosną duże (wysokie ) ???? Proszę o odpowiedż" adres księżniczka...@...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie zapytała, czy paczką może wysłać?:diabloti: czyli domku szuka jeszcze jeden maluszek u Halbinki? Quote
Recommended Posts