halbina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Gosiara może liczyć na przytulanki z psiakiem, do domu raczej nie weźmie... ma stadko kotów... a swoją drogą to faktycznie psiaki nie są jeszcze ogłaszane, a już jest kilku chętnych... ale... nie zapeszajmy! Quote
jolek68 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 wcale mnie to nie dziwi :) śliczne cudaki są, zresztą Ty zawsze masz śliczności :) Quote
Gosiara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 halbina napisał(a):Gosiara może liczyć na przytulanki z psiakiem, do domu raczej nie weźmie... ma stadko kotów... a swoją drogą to faktycznie psiaki nie są jeszcze ogłaszane, a już jest kilku chętnych... ale... nie zapeszajmy! Nie bądz taka pewna:D Po stracie Karmelka ,rozglądam się za psiakiem...Sytuacja się polepsza,mąż znalazł pracę:) Puki co szukam,a nie chcę,bo jak coś sobie upatrzę,los jest nie łaskawy... Quote
Gosiara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Mam chętną na szczeniaka,obojętnie jakiego tylko żeby był kiedyś małym pieskiem... Quote
halbina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 spaniel do małych nie należą... to raczej średnie psy... a w ich przypadku jeszcze domieszka krwi po ojcu nn... wielka niewiadomo, jak duże wyrosną... Quote
Gosiara Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Znam ta rasę,opiekuję się na wsi taką spanielką jak tam jadę w wakacje:) Quote
jolek68 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 halbina napisał(a):spaniel do małych nie należą... to raczej średnie psy... a w ich przypadku jeszcze domieszka krwi po ojcu nn... wielka niewiadomo, jak duże wyrosną... jak kochane to powinno być ryba czy małe czy większe będą docelowo :) ja pamiętam jak zobaczyłam Cezara najpierw na fotce :) wiedzieliśmy że ten i żaden inny... Quote
GoskaGoska Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jesli jest kobieta chętna na psa, ktory będzie obojętnie jaki, to taki typowych kudelkow cala masa więc może nich jakiś burek skorzysta, a na psiaki po matce spanielce zawsze będą chętni. Quote
halbina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 bidulków w potrzebie całe stada... http://www.dogomania.pl/threads/174693-6tygodniowe-szczeniaki-za-dwa-dni-trafia-do-schronu-Warszawa-POMOCY?p=13602951#post13602951 Quote
jolek68 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 GoskaGoska napisał(a):jesli jest kobieta chętna na psa, ktory będzie obojętnie jaki, to taki typowych kudelkow cala masa więc może nich jakiś burek skorzysta, a na psiaki po matce spanielce zawsze będą chętni. Gosiu może i masz rację ale jak widzę ile ostatnio ogłaszam sh czy malamutów i to czasami nawet z rodowodem, to zastanawiam się jak dla takich psów ciężko znaleźć dom to co dopiero dla całkowitych mieszańców :( Quote
Gosiara Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Halinko kiedy mogę się przyjść poprzytulać w przyszłym tygodniu?:) Quote
Jaaga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A to nasza najmniejsza z całego miotu (była) Klusia: Quote
Gosiara Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 śliczności i Behemocik"mój"zaczarowany:* Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 mamy też duży apetyt i rośniemy jak na drożdżach, kotek Behemot ma już cztery miesiące i też szuka domku Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bawimy się z Behemotem w ganianego i zapasy... Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 lubimy podgryzać kosteczki, siebie nawzajem i palce człowieka... za chwilę zabierzemy się do mebli i kabelków... Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bywamy rozbrykane i poszczekujemy... dwa z nas są dość zadziorne... rywalizujemy... Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bałaganimy i brykamy... a przede wszystkim produkujemy dużo kałuż i kupek... pańcia nie nadąża sprzątać... Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ale oczywiście jesteśmy bardzo radosne i spragnione zabawy z człowiekiem... kochamy człowieka! potrafimy już rzodawać busziaczki i wtulać się pod kołderką do pańci Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 wiemy już, że chcemy spędzić całe swoje życie przy człowieku, na jego widok przybiegamy, popiskując i merdając ogonkami z całych sił... Quote
halbina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dziś jest św. Mikołaja... prosimy Cię, Kochany św. Mikołaju, abyś podarował nam najlepsze domki na świecie z ukochanym człowiekiem, który będzie nas kochał tak jak my jego i który będzie o nas dbał Quote
Recommended Posts