halbina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 NAreszcie znalazłam wątek... koszmar z tą dogomanią... jaja sobie robią, a przecież my tu czasem walczymy o życie i liczą się minuty! musimy mieć możliwość komunikowania się! teraz zaczyna działąć syubskrypcja... Rozmawiałam z Jaagą i miałąm odebrać maluszki z Piotrem (TŻ Formici) po 19.30, ale okazało się, że Ania_w ma po drodze i to ona maluszki przewiozła do mnie. Jeden został u Jaagi, do mnie trafiły trzy czarne kluseczki. Zostały odrobaczone pyrantelum u JAagi i już wychodzą robale, kupki jednak nie najgorsze. Maluchy popiły wody, skubnęły żarełka i poszły spać. Quote
Gosiara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 halbina napisał(a):NAreszcie znalazłam wątek... koszmar z tą dogomanią... jaja sobie robią, a przecież my tu czasem walczymy o życie i liczą się minuty! musimy mieć możliwość komunikowania się! teraz zaczyna działąć syubskrypcja... Rozmawiałam z Jaagą i miałąm odebrać maluszki z Piotrem (TŻ Formici) po 19.30, ale okazało się, że Ania_w ma po drodze i to ona maluszki przewiozła do mnie. Jeden został u Jaagi, do mnie trafiły trzy czarne kluseczki. Zostały odrobaczone pyrantelum u JAagi i już wychodzą robale, kupki jednak nie najgorsze. Maluchy popiły wody, skubnęły żarełka i poszły spać. Ale fajnie,a miałaś nie brać tymczasów:diabloti: Quote
halbina Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Gosiara napisał(a):Ale fajnie,a miałaś nie brać tymczasów:diabloti: nie brałąm... przywieźli mi... Quote
Gosiara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Spoko,wiem ze jak trzeba to można na Ciebie liczyć...:* Quote
Dorothy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 "nie bralam nie bralam przywiezli mi", same z nieba leca szczeniory, szczegolnie w okolicy halbinowego serca :lol: Quote
Gosiara Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 U mnie to znowu są szczeniory,przez bezmyślność właściciela,ale niech tylko Renia przestanie karmić ciachnie się ją i koniec "zabawy" Quote
Agnie Koty Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ciekawa jestem jak wyglądają te szczylki.... Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Agnie Koty napisał(a):Ciekawa jestem jak wyglądają te szczylki.... Weszłam , to cud ?:evil_lol: Gratuluję Halbinko nowego nabytku . Będę zaglądać , jak dogo da :roll: Quote
halbina Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 maluszki przespały większość nocy, z nami na rogówce, wtulone we mnie... rano pojadły, teraz baraszkują i piskolą... obfoce maluchy dziś... Quote
Jaaga Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Halbino, piszesz, że robaki wychodzą. Ciesz się, że nie widziałaś tego, co wyszło z nich u mnie. U Ciebie poszły juz niedobitki. Ja wczoraj jeść nie mogłam po tym widoku. Lała się z nich woda zamiast kupy z kłębowiskami robali. Mała dzisiaj zrobiła już w miarę fajną kupkę i tylko jednego robala. Śmiga po całym pokoju, ciągle je. Dziś chyba dostanę odpowiedź, jakiej płci szczeniorka chcą do DS. Jesli sunie, to dam swoją, a jeśli pieska, to proszę Halbinę o tel. kontaktowy, który moge podać ludziom. Quote
ihabe Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a będą jakieś zdjęcia? Mam chętnych ale chcą zobaczyć:-) Quote
Jaaga Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mnie z ledwością otwiera sie forum, wiec nawet nie próbuje wstawiac zdjęć. Zresztą na razie i tak nie ma mowy o wydaniu naszej kluchy, bo w domu byłaby tragedia. Mała jest niekłopotliwa, robi prawidłowe kupki, ładnie je. Ciekawe, co słychac u jej rodzeństwa? Ihabe, na już szuka domu jamnisiowaty rudy z białymi znaczeniami 4 miesieczny szczeniorek. Może jego chcieliby chętni? Fotki ma Erka, mogę poprosić o przesłanie. Quote
andzia69 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Jaaga']Mnie z ledwością otwiera sie forum, wiec nawet nie próbuje wstawiac zdjęć. Zresztą na razie i tak nie ma mowy o wydaniu naszej kluchy, bo w domu byłaby tragedia. Mała jest niekłopotliwa, robi prawidłowe kupki, ładnie je. Ciekawe, co słychac u jej rodzeństwa? Ihabe, na już szuka domu jamnisiowaty rudy z białymi znaczeniami 4 miesieczny szczeniorek. Może jego chcieliby chętni? Fotki ma Erka, mogę poprosić o przesłanie. Dzięki Jaaga:) to opis malucha w razie co: "Dzisiaj dostałam maila od kobiety, która znalazła 3 tyg. temu szczeniaczka na cmentarzu, zabrała go do domu, ale z myślą ,że będzie mu szukać miejsca, bo ma juz psa , kota i królika. Niestety po 3 tyg. poszukiwań nie znalazł się chętny. A teraz oni wyjeżdżają w przyszłą sobotę , swoje zwierzaki gdzies umieszczają po rodzinie, a tego psiaczka chcą oddać do schroniska. Uświadomiłam pani, czym jest kielecki schron i na co skazuje psiaka, ale ona pisze,że nie ma wyjscia i ,że wyrzuty sumienia powinien mieć raczej ten, kto go na cmentarzu wyrzucił. Szkoda psiaczka, bo jest bardzo ładny, ma teraz ok 4 mies . W schronie nie ma szans, jest nieszczepiony,bo pani twierdzi,że nie było ją stać na szczepienie." Ma czas tylko do soboty." no i jeszcze pinie domu potrzebują 2 szczeniory - Tumcia i Linka... Tumcio Linka Quote
halbina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 dramat z tymi szczeniakami w Kielcach... zresztą nie tylko tam... śliczne psiaki, a domków nie mają... ja też nie wchodzę na dogo, bo się nei da... wczoraj weszłam na chwilkę, dziś dopiero teraz... fotki będą, niech się tylko da je wklejać... Quote
erka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Andzia69, ten rudzielec juz prawdopodobnie jutro pójdzie do domu. Akcja była niesamowita, ale napiszę na naszym wątku,żeby nie zaśmiecać szczeniorków. Quote
halbina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 DG32 witamy Cię najserdeczniej! Czekam na wklejenie fotek Alutki i tej małej spod Żywca, bo w telefonie mało co widać... Ta nowa dogomania zjadłą moje płomyczki... ech... 1 Quote
andzia69 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 halbina napisał(a):DG32 witamy Cię najserdeczniej! Czekam na wklejenie fotek Alutki i tej małej spod Żywca, bo w telefonie mało co widać... Ta nowa dogomania zjadłą moje płomyczki... ech... Halbinko - bez płomyczków wszyscy jesteśmy równi:evil_lol: nikt mi nie będzie wytykał, ze tylko klikam i sobie posty nabijam:diabloti: próbowałam dzisiaj zdjecia wklejać tak jak kiedys...nie wyszło wcale...nie mam pojęcia jak to teraz robic:angryy: Quote
Alicja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 póki co na na kwadraciku nie działa ...wstawiłam foty ręcznie ... Quote
ihabe Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Tylko wyć i wyć z nerwów :-( Człowiek chce coś zrobić, jakoś pomóc a tu tylko jakieś super udogodnienia;-( Quote
halbina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dziewczyny, fot jeszcze nie mam... i tak nie da się wklejać... Quote
ihabe Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 jak bedziesz miała to prześlij na [email protected], wkleję je tam i musze pokazać koledze z pracy , jak usłysząłm spanielki to zaraz mnie zavczął wypytywać, moze a nóz.... Quote
Recommended Posts