Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
mam jeszcze info, ze z soboty na niedzielę ktoś jedzie z Tychów do Gdańska... być może jeśli państwo gotowi są dorzucić stówkę na benzynę... ludzie wzięliby szczeniaka... i zahaczyli o okolice Inowrocławia... wieczorem będę znała szczegóły...
GoskaGoska, dzięki!

I jak z tym transportem? Czy sunia pojedzie dzisiaj do swojego domku?

Posted

Wieści z domu Dolarka/Tobika

Serdecznie witamy

Tobik to krążownik niszczyciel , bawiąc się wszystko niszczy co w jego
zasięgu .Powmimo tego jest kochanym psiakiem. Sąsiedzi i znajomi przychodzą
go oglądać i twierdzą że jest prześliczny i uroczy ( i tak jest naprawdę). Z
powodu dużych mrozów nie był jeszcze na dworze , sprawy fiziologiczne
załatwia na dywanach. Jak się tylko ociepli zaczniemy go uczyć załatwiania
się na dworze. Tobik już dużo urósł i kocha jeść.

Pozdrawiamy

Barbara i Maciej

zdjęcia wkleimy też... Pani Aniu, niech się Pani nastawia na rozrabiakę i przytulaka...

Posted

dostałam taką propozycję jeszcze na pv:
transport

Dostałam taki cynk od Rotka

Napisał rotek_
Jest transport z katowic do włocławka/koło inowrocławia. Oferuje go dziewczyna z miau wiktoria26 (chyba). Transport dokladnie po kolacji wigilijnej.

Chyba halbina szukala dla kogois?

Odi jedzie, ale sypnal nam sie transport. Mamy juz z wawy do inowroclawia, ale z wrocka do wawy brak.

Posted

halbina napisał(a):
o poduszcze nie wspomniałaś, Godiu... przeuroczo rozrabiają... rozwaliły poduchę i rozniosły na cały dom...

Nie wypada pisać o szczegółach dziejących się ww Twoim domku:P

Posted

Kontaktowałam się z mężem i możemy podjechać do Włocławka.Proszę podać gdzie i o której godzinie, Cieszę się bardzo i serdecznie dziekuję za trud jaki wszystkie Panie włożyły w poszukiwania transportu-jeszcze raz dziękuję wszystkim-Ania.

Posted

[FONT=Arial]Kiedy w 2004 r. spaliło mi się mieszkanie, pomoc kolegów z pracy i dobrych ludzi oraz przyjaciół pozwoliła mi przetrwać najgorszy czas. Pomoc ta była nie tylko wsparciem duchowym, ale realną pomocą finansową i pracą... [/FONT]
[FONT=Arial]Ta pani z Bytomia Miechowic doświadczyła nieszczęścia... Szukamy dla niej i jej podopiecznych pomocy... Ona przygarnęła psiaki w potrzebie, teraz sama potrzebuje pomocy [/FONT]

[FONT=Arial]Masakra! dom spalony! 1 kobieta i 8 psów! pomocy!! [/FONT]
[FONT=Arial]Bytom Miechowice- kobieta nieporadna zyjąca z zbierania złomu. Przygarneła znalezioną sukę Owczarka Niemieckiego,dbała o nią sama nie zjadła ale dała psu,po czasie doszedł do niej następny Owczarek Pies. Na efekty długo nie trzeba było czekać.Suka urodziła 7 szczeniąt maluchy maja 8 tygodni. Kobieta nie dawała rady wykarmić szczeniaki,i dwa dorosłe psy.Pomagali jej sąsiedzi, ale do czasu,każdy miał dosyć jej psów,i śmieci w obejściu. Kilka dni temu pod nie obecnosc kobiety ,prawdopodobnie od przepalonego pieca zapalił się jej drewniany dom. . Spaliło się piętro domku finskiego w ktorym mieszkała razem z psami.Dzieki szybkiej interwencji sąsiadow udalo sie uratowac częśc domu i psy.Strazacy szukali po kątach sczeniat ,które pochowały sie po zakamarkach zagraconego domu. W tej chwili sczeniaki i dorosłe mieszkaja na podwórku,a na noc zamykana są w szopie. Sąsiedzi dokarmiają psy ,ale tam idzie ogromna ilosc karmy,od czasu do czasu dostaja makaron z puszką.Psy są głodne!!! kobieta nie ma co im dać.Dzis obgryzały worek po chapi. To jest 9 głodnych owczarkow.Wlascicielka jest calkowicie zalamana siedzi w zglisczach w tym brudzie.nie wie co z soba zrobic ani z psami. Szukamy pomocy dla tych psow!!! ida mrozy,maluchy zamarzna na dworze. adres kobiety Pani SZULC Bytom Miechowice ul Wiązowa/domki finskie/ [/FONT]

[FONT=Arial]Wąek na dogomanii [/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/175887-Masakra-dom-spalony-1-kobieta-i-8-psA-w-pomocy[/FONT]

[FONT=Arial]Szczeniaki potrzebują domów, psy karmy, kobieta pomocy... [/FONT]

[FONT=Arial]Idą Święta Bożego Narodzenia... "Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, mnieście uczynili!" - powiedział Jezus... [/FONT]
[FONT=Arial]Radosnych i beztroskich Świąt! i chwili refleksji życzę wszystkim odwiedzającym...[/FONT]

Posted

ja na razie nie mam potwierdzenia tej możliwości... za to mam dwie płowożółte suczki onkowate... od Jaagi... Euro zadziornie z nimi się bawi, poszczekuje dużo... przedtem była grzeczna i cichutka...

Posted

SUNIA I- ma piękne, skośne oczy i jest bardzo odważna, wychodzi pierwsza do człowieka, próbuje się bawić.
najodważniejsza ciągle zaczepia do zabawy i bryka jak szalona , ładuje się na kolana, rozdaje buziaki, chce być jak najbliżej człowieka

SUNIA II
ciutke mniej odważna, ale też bez problemu podchodzi do człowieka, daje się nosić na rękach, biega, szaleje rozrabia