elinka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Chyba 50zł powinno wystarczyć? W końcu ci państwo i tak jadą w tę stronę.http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Tychy&daddr=Gda%C5%84sk&hl=pl&geocode=FUnM_AId4jgiASmBgkAC4scWRzGhJrOgckRW2g%3BFZlYPQMdboYcASlv-tQUHHP9RjGNvrdj8fu5mw&mra=ls&sll=52.025459,19.204102&sspn=5.800796,14.128418&ie=UTF8&ll=52.241256,19.006348&spn=5.77281,14.128418&z=6 Quote
Gosiara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Sunia jest przekochana,byłam dziś u Halbiny i Jej zwierzaków malutka przeurocza Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 o poduszcze nie wspomniałaś, Godiu... przeuroczo rozrabiają... rozwaliły poduchę i rozniosły na cały dom... Quote
elinka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 halbina napisał(a):mam jeszcze info, ze z soboty na niedzielę ktoś jedzie z Tychów do Gdańska... być może jeśli państwo gotowi są dorzucić stówkę na benzynę... ludzie wzięliby szczeniaka... i zahaczyli o okolice Inowrocławia... wieczorem będę znała szczegóły... GoskaGoska, dzięki! I jak z tym transportem? Czy sunia pojedzie dzisiaj do swojego domku? Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 niestety już się nie odezwano do mnie w tej sprawie... Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wieści z domu Dolarka/Tobika Serdecznie witamy Tobik to krążownik niszczyciel , bawiąc się wszystko niszczy co w jego zasięgu .Powmimo tego jest kochanym psiakiem. Sąsiedzi i znajomi przychodzą go oglądać i twierdzą że jest prześliczny i uroczy ( i tak jest naprawdę). Z powodu dużych mrozów nie był jeszcze na dworze , sprawy fiziologiczne załatwia na dywanach. Jak się tylko ociepli zaczniemy go uczyć załatwiania się na dworze. Tobik już dużo urósł i kocha jeść. Pozdrawiamy Barbara i Maciej zdjęcia wkleimy też... Pani Aniu, niech się Pani nastawia na rozrabiakę i przytulaka... Quote
Bjuta Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Słodziak!!! Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądał jak dorosły. Quote
Gosiara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Może się doczekamy na zdjęcia w dorosłym wieku:) Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dostałam taką propozycję jeszcze na pv: transport Dostałam taki cynk od Rotka Napisał rotek_ Jest transport z katowic do włocławka/koło inowrocławia. Oferuje go dziewczyna z miau wiktoria26 (chyba). Transport dokladnie po kolacji wigilijnej. Chyba halbina szukala dla kogois? Odi jedzie, ale sypnal nam sie transport. Mamy juz z wawy do inowroclawia, ale z wrocka do wawy brak. Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pani Aniu, co Pani na to? jesteście w stanie w Wigilię podjechać i odebrać sunię z Włocławka? Myślę, że późnym wieczorem... Quote
Gosiara Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 halbina napisał(a):o poduszcze nie wspomniałaś, Godiu... przeuroczo rozrabiają... rozwaliły poduchę i rozniosły na cały dom... Nie wypada pisać o szczegółach dziejących się ww Twoim domku:P Quote
anna-domanska3 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kontaktowałam się z mężem i możemy podjechać do Włocławka.Proszę podać gdzie i o której godzinie, Cieszę się bardzo i serdecznie dziekuję za trud jaki wszystkie Panie włożyły w poszukiwania transportu-jeszcze raz dziękuję wszystkim-Ania. Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Arial]Kiedy w 2004 r. spaliło mi się mieszkanie, pomoc kolegów z pracy i dobrych ludzi oraz przyjaciół pozwoliła mi przetrwać najgorszy czas. Pomoc ta była nie tylko wsparciem duchowym, ale realną pomocą finansową i pracą... [/FONT] [FONT=Arial]Ta pani z Bytomia Miechowic doświadczyła nieszczęścia... Szukamy dla niej i jej podopiecznych pomocy... Ona przygarnęła psiaki w potrzebie, teraz sama potrzebuje pomocy [/FONT] [FONT=Arial]Masakra! dom spalony! 1 kobieta i 8 psów! pomocy!! [/FONT] [FONT=Arial]Bytom Miechowice- kobieta nieporadna zyjąca z zbierania złomu. Przygarneła znalezioną sukę Owczarka Niemieckiego,dbała o nią sama nie zjadła ale dała psu,po czasie doszedł do niej następny Owczarek Pies. Na efekty długo nie trzeba było czekać.Suka urodziła 7 szczeniąt maluchy maja 8 tygodni. Kobieta nie dawała rady wykarmić szczeniaki,i dwa dorosłe psy.Pomagali jej sąsiedzi, ale do czasu,każdy miał dosyć jej psów,i śmieci w obejściu. Kilka dni temu pod nie obecnosc kobiety ,prawdopodobnie od przepalonego pieca zapalił się jej drewniany dom. . Spaliło się piętro domku finskiego w ktorym mieszkała razem z psami.Dzieki szybkiej interwencji sąsiadow udalo sie uratowac częśc domu i psy.Strazacy szukali po kątach sczeniat ,które pochowały sie po zakamarkach zagraconego domu. W tej chwili sczeniaki i dorosłe mieszkaja na podwórku,a na noc zamykana są w szopie. Sąsiedzi dokarmiają psy ,ale tam idzie ogromna ilosc karmy,od czasu do czasu dostaja makaron z puszką.Psy są głodne!!! kobieta nie ma co im dać.Dzis obgryzały worek po chapi. To jest 9 głodnych owczarkow.Wlascicielka jest calkowicie zalamana siedzi w zglisczach w tym brudzie.nie wie co z soba zrobic ani z psami. Szukamy pomocy dla tych psow!!! ida mrozy,maluchy zamarzna na dworze. adres kobiety Pani SZULC Bytom Miechowice ul Wiązowa/domki finskie/ [/FONT] [FONT=Arial]Wąek na dogomanii [/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/175887-Masakra-dom-spalony-1-kobieta-i-8-psA-w-pomocy[/FONT] [FONT=Arial]Szczeniaki potrzebują domów, psy karmy, kobieta pomocy... [/FONT] [FONT=Arial]Idą Święta Bożego Narodzenia... "Cokolwiek uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, mnieście uczynili!" - powiedział Jezus... [/FONT] [FONT=Arial]Radosnych i beztroskich Świąt! i chwili refleksji życzę wszystkim odwiedzającym...[/FONT] Quote
anna-domanska3 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jeśli można by było skontaktować się z tą Pania(telefonicznie), aby dokładnie nam wytłumaczyła gdzie będzie sunia. Nie znamy Włocławka .Pozdrowienia. Quote
halbina Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja na razie nie mam potwierdzenia tej możliwości... za to mam dwie płowożółte suczki onkowate... od Jaagi... Euro zadziornie z nimi się bawi, poszczekuje dużo... przedtem była grzeczna i cichutka... Quote
halbina Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 SUNIA I- ma piękne, skośne oczy i jest bardzo odważna, wychodzi pierwsza do człowieka, próbuje się bawić. najodważniejsza ciągle zaczepia do zabawy i bryka jak szalona , ładuje się na kolana, rozdaje buziaki, chce być jak najbliżej człowieka SUNIA II ciutke mniej odważna, ale też bez problemu podchodzi do człowieka, daje się nosić na rękach, biega, szaleje rozrabia Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Halbinka straciłam rachube kto u Ciebie jest :hmmmm: zajrzyj też jakiś mix spanielowy chyba http://www.dogomania.pl/threads/176040-Lady-2-miesiAE-czna-mix-cocker-spaniela-SZUKA-DOMU?p=13731926#post13731926 Quote
halbina Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 super, Alicjo, ta sunia... jak siostra moich poprzednich tymczasowiczów... A może Pani Ania sie zakocha w maleństwie? Poznań to już o wiele bliżej niż Zabrze... http://www.dogomania.pl/threads/176040-Lady-2-miesiAE-czna-mix-cocker-spaniela-SZUKA-DOMU?p=13731926#post13731926 Quote
halbina Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 a u mnie jest czarna spanielka Euro czekająca na transport do Inowrocławia i te dwie żółtopłowe panienki z Kielc... przejęte od Jaagi... Quote
anna-domanska3 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja jednak będę czekała za Euro Quote
Recommended Posts