anna-domanska3 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeśli to możliwe to możemy dojechać do Kalisza,Sieradza lub w tych miast .Wszystko jest do uzgodnienia ,czekamy na propozycje.odpada jedynie wyjazd 21 i 22 grudnia-mąż w pracy po 12 godzin.Czekamy za sunią.Pozdrawiam. Quote
anna-domanska3 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Może być każda miejscowość w obrębie 200 km od Inowrocławia.Czekamy za informacją. Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 halbinko nie mam nic konkretnego na oku,ale tak pytam może coś się wynajdzie,a to zawsze ciut mniej trasy do organizacji...jutro się rozejrzę! Quote
andzia69 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 te transporty zawsze mnie dobijają.... Quote
elinka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dosłownie przed małą chwilką wróciłam z wizyty przedadopcyjnej u Pani Ani i powiem krótko: [FONT=Comic Sans MS]dla Euro jest to wymarzony domek!!![/FONT] Jestem przekonana, że Państwo dadzą suni bardzo cieplutki, troskliwy i pełen przyjaciół domek. W domku tym mieszka Pańcia, Pan, świnka morska, a w odwiedzinki często przychodzi do babci 5-letni Mikołaj ze swoim sympatycznym pieskiem. Na pewno sunia nie będzie prezentem pod choinkę bo chłopczyk pieska już ma. Sunia będzie miała do dyspozycji całe mieszkanie, a w razie kaprysu nawet łóżeczko Pańci.:evil_lol: Jedzonko będzie dla pieska specjalnie przygotowywane, a wszystkie szczepienia i kontrole u pana weterynarza będą skrzętnie pilnowane. Być może piesek otrzyma chipa, ale nad tym Pani Ania musi się jeszcze zastanowić. W sezonie Euro będzie chodzić z Pańcią i Pańciem na działkę, latem z całą rodzinką będą jeździć na wczasy w góry. Oczywiście, Państwo godzą się na wszystkie warunki adopcji i sterylizację. A i jeszcze jedno! Pani Ania rok temu pożegnała swojego 14-letniego terierka Foxa, myśl o nowym piesku dojrzewała w Pani Ani serduszku stopniowo, ale za to skutecznie. Dlatego Pani Ania i jej mąż nie mogą doczekać się przyjazdu do nich Euro. Dlatego Halbinko, proszę, abyś nikomu innemu Euro do adopcji już nie wydawała. Państwo na sunię będą czekać.Ze względu na zdrowie Pańcia trudno jest im pojechać po suczkę tak daleko, ale może w końcu wspólnymi siłami uda się nam znaleźć jakiś transport do Inowrocławia? A może ktoś by mógł przywieźć psa pociągiem? Quote
halbina Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bardzo się cieszę, Państwo spodobali mi się od razu. Tylko ten transport... Z Zabrza bezpośrednio do Inowrocławia chyba nierealny... Ja z psem nie pojadę pociągiem, bo mam stadko całe pod opieką. Samochodem też nie mam jak... Może szukajmy transportu łączonego: Zabrze - Warszawa... tymczas krótki i transport z Warszawy do Inowrocławia... albo do Poznania... Quote
Bjuta Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mysia jakiś czas temu szukała transportu do Poznania. Może ma coś rozpoznanego na tej trasie? Quote
andzia69 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Halbinko - do W-wy to bez sensu...Najlepiej by było do Łodzi/Kalisza?Konina/Turka i państwo by po nią przyjechali Quote
andzia69 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nei wiem czy pisałam wcześniej - ale SzczepoN oferuje transport za zwrotem kosztów paliwa - ale nie wiem czy to wchodziw grę, bo mało to to na pewno nie wyjdzie... " Oferta transportu zwierzaków, okolice Katowic -cała Polska za zwrot kosztów paliwa Witam , oferuję transport zwierzaków na terenie okolic Katowic, śląska i całej Polski za zwrot kosztów paliwa. Możliwość przewiezienia samochodem osobowym lub większym samochodem transportowym. Oferuję także transport karmy czy innych akcesoriów dla zwierząt. Możliwość wyznaczenia trasy i zebrania kilku pupili po trasie na raz. Jestem dyspozycyjny czasowo. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: 608773306" Quote
anna-domanska3 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mąż może dojechać pociągiem do Warszawy Zachodniej,gdyż z tej stacji ma szansę powroty w tym samym dniu Quote
halbina Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ponegocjuję z Jajo, wiem że na Święta będą na Śląsku... Quote
Klaudynka1989 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 halbina napisał(a):ponegocjuję z Jajo, wiem że na Święta będą na Śląsku... Mam rozumieć,że ja mam resztę procedury adopcyjnej suni załatwiać już z Jaagą? Bardzo Państwu zazdroszczę,że możecie odliczać już dni do przyjazdu suni...:-( Quote
halbina Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak, Klusia jest pod jej opieką. A po pozytywnie przeprowadzonej wizycie przedadopcyjnej moja podopieczna - Euro szuka już tylko transportu do Inowrocławia, czyli do swojego domku. Quote
Gosiara Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Za odpowiednimy domek kciuki trzymamy:) Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dziewczyny napiszcie do Poker - zabije mnie , ze to piszé hehehehe, ale czasami z Wroclawia ma mozliwosc transportu do Bydgoszczy - a to juz rzut beretem do Inowroclawia. No a Wy do Wroclawia macie niedaleko :) Quote
halbina Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 mam jeszcze info, ze z soboty na niedzielę ktoś jedzie z Tychów do Gdańska... być może jeśli państwo gotowi są dorzucić stówkę na benzynę... ludzie wzięliby szczeniaka... i zahaczyli o okolice Inowrocławia... wieczorem będę znała szczegóły... GoskaGoska, dzięki! Quote
anna-domanska3 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dzisiaj na parkingu rozbito nam samochód , sprawca nieznany, koszty naprawy ok 3oo zł musimy pokryć na własny koszt,jeszcze jedna stówka na paliwo to zybt duży wydatek jak na nasze możliwości.Mąż ma zniżkę na PKP i dojazd do W-wy do Jajo zamknie się kwotą 50 zł. 5o zł na paliwo mogę tym Państwu dołożyć. Quote
anna-domanska3 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zmogę dać 50zl=taki koszt dojazdu do warszawy.Dzisiaj a raczej w nocy rozbito nam samochód na parkingu-sprawca nieznany-uciekł , a my musimu ponieść cały koszt naprawy, Quote
anna-domanska3 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak na domiar złego wysiadł mi telefon i dodatkowy koszt -a za sunią czekamy niecierpliwie. Quote
halbina Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 a co do pecha... zepsuł się poprzedni laptop w okresie, kiedy miałam spanielki do wydania i ogłoszenia w sieci... ludziom mówilam, że mają pisać na email, a nie moglam odpowiedzieć... zapisałam sie na prawo jazdy - koszty, a do egzaminu nie ma się jak przygotować, bo nie mam laptopa, straciłam dane... no to na cito kupno na raty nowego... niby fajnie, tyle że nie można uruchomić dvd, więc dziś na ostani moment z reklamacją i nadzieją, że wymienią na nowy... wymienili nawet, tyle że razem z kablami do tamtego laptopa spakowałam przez pomyłkę zasilacz do modemu z kablówki... i od kilku już godzin walczę o to, jak sie dostać do internetu... i biję się z myślami, czy jest sens jutro znó jechać do Media Markt (ponoć nie dla idiotów...:P ), bo może odzyskam ten zasilacz... a jak nie, to kolejne wydatki... Pani Aniu, przepraszam, że nie odebrałam, ale próbuję jakoś wreszcie zapanować nad swoim prawem serii... dla dobra zwierząt też... jak sie prowadzi dom otwarty w sensie dt, to dostęp do netu to konieczność! Ile nieplanowanej kasy wydałam, to nawet nie napiszę... w każdym razie... wielki post dla mnie już się zaczął! Quote
anna-domanska3 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mam nadzieję ,że proponowana kwota starczy dla tego państwa co będą jechali do Gdyni, Telefon na szczęści się "odblokował" więc można się kontaktowa z nami,pozostaje samochód.Pozdrowienia Quote
Recommended Posts