tula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='jolek68']ja tam nie widzę problemu :) dziewczynom pewnie przyda się pomoc :) [B]TULA staram się Ci coś wysłać na pw ale chyba masz pełną skrzynkę....[/B][/QUOTE] Jolek już ją trochę oczyściłam, faktycznie zapełniła sie nieco. To czekam na PW:) Quote
jolek68 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 poszło :) czekam na odpowiedź czy może być :) Quote
majqa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='jolek68']jak z takim bagażem :crazyeye: to będą się cieszyć niezmiernie ;) o ile sama go będziesz taszczyć :evil_lol:[/QUOTE] Podłota!!! Już ja się dziś zdrowo natachałam, błahahaha... Biorąc pod uwagę wszelkie wpisy - to co zostało przygotowane dla tej rodziny, to do koniowozu powinno się zabrać kilku Pudzianów (o ile się zmieszczą). Quote
jolek68 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie tira :) kilku Pudzianów tyż się przyda :evil_lol: jesteś wielka :loveu: Quote
Asior Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Majka, nic nie sprawiło by mi większej przyjemności jak to, żebyś z nami tam pojechała :p Quote
jolek68 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Asior']Majka, nic nie sprawiło by mi większej przyjemności jak to, żebyś z nami tam pojechała :p[/QUOTE] się pewnie boi że nie zdąży jakiś maczo wynająć :) [B]Asior[/B] robiłaś aktualizację, to zmienię na mamutach...:) Quote
Asior Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 tak, pierwszy post jest cycuś glancuś :) Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przepraszam za offy Off To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek. Off Muki skazany za kalectwo. Pierwszy banerek Quote
obraczus87 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jesli chodzi o karme, to została ona już zakupiona, także nie ma mowy o zmianie. Decyzja o zakupie suchej i puszek, została podjęta tutaj na wątku. Rodzaj i firma zakupionej karmy zostały również przedyskutowane na wątku. Biafra ma jeszcze pieniążki na zakup karmy, w nastepnej "turze", także wtedy będzie można coś pozmieniać :) Quote
karina1002 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzisiaj wyślę paczkę z nowymi rzeczami: 1 kpl. pościeli 1 obrus ecru 160 x220 nieplamiący czy jak to się nazywa 1 obrus z motywem świątecznym 80x80 6 serwetek z takim samym wzorem świątecznym - prezent od pani sprzedawczyni :loveu: 2 podkoszulki na szerszych ramiączkach rozmiar 38. Teoretycznie jest to dla mamy :p Quote
Asior Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 karina..... dzięki straszliwe!!!!! Quote
Jo37 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='jolek68'][B]MAM USTALONE MIEJSCE ZBIÓRKI PACZEK W WARSZAWIE :multi: WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PRZEŚLĘ NA PW [/B];)[/QUOTE] Ja poproszę . Quote
DaSilva Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kalosze - 2 sztuki kupione. Do tego dokladam 3 kg karmy dla kota Royal Canin. Moj kochany siersciuch moze sie podzielic na swieta :) Oprocz tego w paczce znajdzie nowa kurtka zimowa - rozmiarowo dla sredniej dziewczynki albo chlopca, nowa bluza z kapturem dla najstarszej dziewczynki a takze kilka sweterkow i bluzeczek praktycznie nie noszacych sladow uzytkowania. Wszystkie rzeczy markowe, ladnie uszyte. Z tego co widze brakuje srodkow higienicznych. Dzisiaj dokupie proszki do prania, szampony, kremy. Jesli cos jeszcze jest potrzebne to dajcie znac. Moja paczka na jutro bedzie gotowa. Quote
Monday Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='DaSilva']Jesli jeszcze nikt nie deklarowal zakupu kaloszy to ja to zrobie. kupie dwie pary jedna w rozmiarze 38 a druga 41.[/QUOTE] Nie wiem czy ta deklaracja została zauważona ?? Fajnie z tymi kaloszami. 41 to będą pasować i na chłopaka i na dziewczynę - jakby trafiły się tylko jedne kaloszki - będą się wymieniać :) Quote
Monday Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A ktoś podawał link, że jakiejś innej pani też przydałaby się pomoc. Nie wchodziłam na tamten wątek, ale może pomoc materialna w postaci ubrań ? Można podzielić te ubrania które przyjdą. Quote
CHI Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Paczka zapakowana - pocztę otwierają u nas o 10-tej... Mam: [LEFT]A. rzeczy nowe:[/LEFT] puzzle Disney’a 3 szt plecaczek Royal Canin 1szt spodnie dla chłopca moro 2 szt wełniane skarpetki dla chłopca? 2 pary rękawiczki robocze 3 rodzaje po 2 pary = 6 par piłka do drewna Fiskars 1 szt latarka na dynamo (z kompasem i sygnałem dźwiękowym ;-)) 1 szt B. rzeczy używane: czapka kominiarka 1 szt polarek w koniki dla dziewczynki 9 l 1 szt spodnie ocieplane j.w 1 szt niestety rzeczy moro z bundeswery za bardzo mam ściuchane aby wysłać - mocne to jest, ale cenzury nie przeszło... Asior czy pw dostałaś? bo nie wiem czy chodzi??? Quote
jotpeg Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Monday']A ktoś podawał link, że jakiejś innej pani też przydałaby się pomoc. Nie wchodziłam na tamten wątek, ale może pomoc materialna w postaci ubrań ? Można podzielić te ubrania które przyjdą.[/QUOTE] tutaj prosze: [url]http://www.dogomania.pl/threads/172316-Dogomaniaczki-potrzebujAE-pomocy[/url] Quote
Asior Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='DaSilva']Kalosze - 2 sztuki kupione. Do tego dokladam 3 kg karmy dla kota Royal Canin. Moj kochany siersciuch moze sie podzielic na swieta :) Oprocz tego w paczce znajdzie nowa kurtka zimowa - rozmiarowo dla sredniej dziewczynki albo chlopca, nowa bluza z kapturem dla najstarszej dziewczynki a takze kilka sweterkow i bluzeczek praktycznie nie noszacych sladow uzytkowania. Wszystkie rzeczy markowe, ladnie uszyte. Z tego co widze brakuje srodkow higienicznych. Dzisiaj dokupie proszki do prania, szampony, kremy. Jesli cos jeszcze jest potrzebne to dajcie znac. Moja paczka na jutro bedzie gotowa.[/QUOTE] Jesteś wspaniała... Daj znać kiedy trzeba będzie to od Ciebie odebrać... I jak zakupisz te rzeczy proszkowe to też daj znać, co, żeby można było zaznaczyć w pierwszym poście ile tego już mamy.... [quote name='Monday']Nie wiem czy ta deklaracja została zauważona ?? Fajnie z tymi kaloszami. 41 to będą pasować i na chłopaka i na dziewczynę - jakby trafiły się tylko jedne kaloszki - będą się wymieniać :)[/QUOTE] tak, została zauważona ;) wczoraj komentowałam ;) [quote name='CHI']Paczka zapakowana - pocztę otwierają u nas o 10-tej... Mam: [LEFT]A. rzeczy nowe:[/LEFT] puzzle Disney’a 3 szt plecaczek Royal Canin 1szt spodnie dla chłopca moro 2 szt wełniane skarpetki dla chłopca? 2 pary rękawiczki robocze 3 rodzaje po 2 pary = 6 par piłka do drewna Fiskars 1 szt latarka na dynamo (z kompasem i sygnałem dźwiękowym ;-)) 1 szt B. rzeczy używane: czapka kominiarka 1 szt polarek w koniki dla dziewczynki 9 l 1 szt spodnie ocieplane j.w 1 szt niestety rzeczy moro z bundeswery za bardzo mam ściuchane aby wysłać - mocne to jest, ale cenzury nie przeszło... Asior czy pw dostałaś? bo nie wiem czy chodzi???[/QUOTE] dostałam wczoraj, ale już nie miałam wieczorem mocy, żeby odpisać, bo dużo tego :) Quote
karina1002 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='karina1002']Dzisiaj wyślę paczkę z nowymi rzeczami: 1 kpl. pościeli 1 obrus ecru 160 x220 nieplamiący czy jak to się nazywa 1 obrus z motywem świątecznym 80x80 6 serwetek z takim samym wzorem świątecznym - prezent od pani sprzedawczyni :loveu: 2 podkoszulki na szerszych ramiączkach rozmiar 38. Teoretycznie jest to dla mamy :p[/QUOTE] Wysłane priorytetem. Quote
Rybka_39 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Słuchajcie, a jeździ ktoś z Wa na trasie[B] Sosnowiec-Kraków[/B], to może więcej rzeczy bym wyszperała i coś dokupiła, bo by mniej wyszło za przesyłkę.:) Quote
Pliszka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='jolek68'][B]MAM USTALONE MIEJSCE ZBIÓRKI PACZEK W WARSZAWIE :multi: WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PRZEŚLĘ NA PW [/B];)[/QUOTE] Poproszę o pw :) Dziękuję! Quote
jolek68 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Pliszka']Poproszę o pw :) Dziękuję![/QUOTE] wysłane :) Quote
Greven Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Asior'][COLOR=Black][SIZE=3]- [/I][COLOR=Blue]portfelik i kosmetyki jakieś, [/COLOR][I]zakupuione przez-... (proszę o przypomnienie nicku)[/QUOTE] To podarunek od mojej Mamy, ona nie ma tu nicku ;) Dorzuciła jeszcze grubą, czerwoną świecę na świąteczny stół, a ja dopakowała dwie pary rajstop dobrej jakości i paczkę kadzidełek sandałowych. To dla Pani. Wciąż nie wysłałam tej paczuszki, bo nadal jest trochę miejsca, muszę coś dorzucić, choćby to miały być drobiazgi. W drugiej paczce pójdą dwie plastikowe miski dla psów i kurtka szyta dla słóżb mundurowych, częściowo nieprzemakalna - z myślą o chłopcu. Jeśli znajdę jeszcze coś sensownego do czasu wysyłki, to dołożę. P.S. Spakować obroże p.pchelne, albo jakiś spray typu frontline? Tabletki na odrobaczenie dla psów i kotów? Quote
Recommended Posts