UBOCZE Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dziękuję, Bjuta... To już dwa tygodnie upłynęły, jak Timurek zgasł. Aż trudno uwierzyć......:-(:-(:-( Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 UBOCZOWIE ściskam Was mocno. JUŻ 2 tygodnie:-( ehhh:-(:-( Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Timur miałes najfajniejszych opiekunow na swiecie! Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Romka']Timur miałes najfajniejszych opiekunow na swiecie![/QUOTE] I najlepszych i najukochańszych,w ogóle Timur miał wszystko u UBOCZÓW naj... Quote
halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Niestety,czas szybko płynie,pewne rzeczy zawsze sie pamięta.Mój charakterny Dafi odszedł ponad 8 lat tAle często łapie sie na wspomnieniach,popłakac do dzis mi sie zdarza.To był mój pierwszy ukochany psiak,wychowany od trzeciego tyg.życia,bo suczka straciła pokarm.Zaczynałam od butelki. Quote
Ewanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Już dwa tygodnie? ... nie do wiary, jak ten czas galopuje. Pamiętamy i wspieramy!!! . Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Majuska edytowała 1 post i ja ryczę... UBOCZOWIE wieeelkie ciumki. Quote
majuska Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Na prośbę Ani i Adama wklejam kilka ostatnich fotek Timcia, robionych dzień przed zabiegiem... Adam wysłał mi te fotki ich słoneczka dziś w nocy, pozwolę sobie zacytować jego maila: "Powolutku dochodzimy do siebie. Ale Timurek stał się na zawsze częścią nas..." A Uboczowie są dziś w podróży, ale niech oni sami napiszą tutaj więcej....... Już tam Timurek - dobry duszek czuwa, żeby szybko i bezpiecznie wrócili;) Quote
Dzika_Figa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jaki kot zrelaksowany w jego obecności... po tak krótkim pobycie... Wszyscy będziemy o Timurku pamiętać. Quote
AlfaLS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 UBOCZOWIE w podróży - oj, coś czuję - ciekawe czy dobrze przepuszczam...............:evil_lol: Quote
magenka1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No ale mnie cioteczki zainteresowaliście :) To gdzie Ubocze jest mhm w podróży ... Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/174044-MiA-ka-sA-odka-kudA-ata-suczka-czeka-na-dom?p=14030870#post14030870 Byli u mnie w gościach poczytajcie wyzej!:lol::lol: Quote
AlfaLS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Romka']http://www.dogomania.pl/threads/174044-MiA-ka-sA-odka-kudA-ata-suczka-czeka-na-dom?p=14030870#post14030870 Byli u mnie w gościach poczytajcie wyzej!:lol::lol: O Matko:crazyeye:. Dobrze czułam :lol:. Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Miśka ma wielkie szczęście!Dla mnie to było wielkie zaskoczenie i wielkie szczęscie! Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kochany Timurek - zasnął 19 stycznia , ale jest z nami: pozostał dobrym duszkiem naszego domu... Subtelna Misia-Tymisia po prawie trzech latach schroniska w Łowiczu - w naszym czyli swoim domu od dzisiaj... Quote
UBOCZE Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Minka Misi, mam nadzieję, będzie wkrótce, we własnym już domu, o niebo weselsza... Misia ma też swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174044-MiA-ka-sA-odka-kudA-ata-suczka-czeka-na-dom/page28 Majusko, jesteśmy wzruszeni ułożoną przez Ciebie opowieścią. Jesteśmy też wzruszeni wszystkimi wypowiedziami, jakie tutaj się pojawiły...... Chwała też Pani Grażynie spoza dogo - wolontariuszce z Łowicza, dzięki której Misia mogał się otworzyć.... Timurku, pilnuj nas........ Quote
Ellig Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='UBOCZE']Minka Misi, mam nadzieję, będzie wkrótce, we własnym już domu, o niebo weselsza... Misia ma też swój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174044-MiA-ka-sA-odka-kudA-ata-suczka-czeka-na-dom/page28 Majusko, jesteśmy wzruszeni ułożoną przez Ciebie opowieścią. Jesteśmy też wzruszeni wszystkimi wypowiedziami, jakie tutaj się pojawiły...... Chwała też Pani Grażynie spoza dogo - wolontariuszce z Łowicza, dzięki której Misia mogał się otworzyć.... Timurku, pilnuj nas........ Powodzenia:) Lepszego domu Misia nie mogla znalezc.... Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Gratuluję WAM decyzji.Dom przestanie byc smutny po odejsciu Timurka,a inna bida cieszy sie Waszym sercem.Cudownie! Quote
UBOCZE Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 "Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies." Marek Majewski [FONT=Arial Black]To już trzy tygodnie, a jakby było dziś...[/FONT] [FONT=Arial Black]Timurku, cały czas pamiętamy o Tobie...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
Ellig Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 UBOCZE napisał(a):"Bo żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies." Marek Majewski [FONT=Arial Black]To już trzy tygodnie, a jakby było dziś...[/FONT] [FONT=Arial Black]Timurku, cały czas pamiętamy o Tobie...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Na zawsze zostanie w naszej pamieci.... Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale czas leci... Uboczowie pozdrawiam!!! Quote
lika1771 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ubocze pamietaj,ze dzieki Tobie swiat odmienił sie dla Timurka choc na ostatnia chwilke.Czekał przecież na ten moment.Dobrze ze zdązyłeś.Dzieki Tobie ma na kogo czekacprzy Tęczowym Moscie.Tak mi napisała jedna z cioteczek gdy straciłam Bube tez miała operacje (guzy na listwie mlecznej) po trzech dniach miała zator.W ciagu miesiaca straciłam dwoje przyjacioł Quote
Recommended Posts