Lionees Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='gonia66']Odezwała się ta co jest "niekochana":p Ale masz rację- Syla jest kochana i cierpliwa...dla Edwarda to wymarzony domek, w dodatku bez Rambusia:D;) Edusiowi sie chyba przykrzy bez Ramba,bo zaczepia i denerwuje Maję i Lele:p,natomiast Rambusiowi chyba niekoniecznie tęskno jest za Dziunią,bo jeszcze chyba pamięta bójkę sprzed 2 tygodni:shake:.Teraz oko ramba wygląda juz pięknie,ale na świeżo wyglądało masakrycznie,pół głowy było spuchnięte,a oko pokazało sie dopiero po tygodniu,jak opuchlizna troche zeszła.No ale pamiątka po zębach Edusia jeszcze długo zostanie:roll:.Dobrze,że oko całe Quote
danka4u1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Lejku, Eduś i Majeczko- oraz oczywiście Wasza Pani- żyjecie?? Nie potopiliście się, bo w Rybniku leje i wieje na zmianę, więc nieopodal w Gliwicach na pewno też... Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 danka4u1 napisał(a):Lejku, Eduś i Majeczko- oraz oczywiście Wasza Pani- żyjecie?? Nie potopiliście się, bo w Rybniku leje i wieje na zmianę, więc nieopodal w Gliwicach na pewno też... Uuuu, i w Katowicach leje i leje.... :( Quote
danka4u1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ubranko dla piesków na deszczowe spacery przesyłam Quote
Syla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 danka4u1 napisał(a):Lejku, Eduś i Majeczko- oraz oczywiście Wasza Pani- żyjecie?? Nie potopiliście się, bo w Rybniku leje i wieje na zmianę, więc nieopodal w Gliwicach na pewno też... Danuś...nawet mi nie mów.Na dodatek u nas już nie grzeją...paskudna pogoda.Chyba ani na chwilkę nie przestaje padać, wiać i w ogóle do dooopy ten tegoroczny maj :mad:Edziulek dostał "bojowe zadanie" musi się do swojej pańci przytulać i ją grzać :evil_lol:Dziunia mi się na coś przydaje :eviltong:;):lol:Ubranko ma Lejek, Edziowi niepotrzebne, jego sadełko grzeje.Miłego dzionka wszystkim :loveu: Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Syla napisał(a):Danuś...nawet mi nie mów.Na dodatek u nas już nie grzeją...paskudna pogoda.Chyba ani na chwilkę nie przestaje padać, wiać i w ogóle do dooopy ten tegoroczny maj :mad:Edziulek dostał "bojowe zadanie" musi się do swojej pańci przytulać i ją grzać :evil_lol:Dziunia mi się na coś przydaje :eviltong:;):lol:Ubranko ma Lejek, Edziowi niepotrzebne, jego sadełko grzeje.Miłego dzionka wszystkim :loveu: Buziaczki Kochana Moja:loveu: U nas tez wjaja wiater:p,leje,leje,leje i lać będzie podobno jeszcze kilka dni,a jutro ma byc do tego wszystkiego burza:pissed: Ucałuj od nas te skarby:loveu: Quote
eski Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dopiero dzis dowiedziałam się, że Eduś juz w domku :) Super ! Widac, że ma u Syli jak w niebie. Cieszę się ogromnie :) Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 U nas też leje.... leje od dwóch dni non stop, cały czas ulewa.... :/ Najlepiej to mieć takiego Edzia :D na takie dni :D i nie tylko na takie :D Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 eski napisał(a):Dopiero dzis dowiedziałam się, że Eduś juz w domku :) Super ! Widac, że ma u Syli jak w niebie. Cieszę się ogromnie :)I my sie wszyscy cieszymy jak dzieci:):)To między innymi dzie Tobie tez cioteczko, Eduś mógł zaczekac na swoj wymarzony domek, w wymarzonym miejscu u Renatki:) Chciałam tu poinformowac wszystkich fanów Edzia, że kochana cioteczka eski- przeniosła swoją deklarację z Edusia na "mojego" Alfika, któremu deklaracje się wykruszyły oraz zgodziła się z moimi propozycjami w stosunku do pozostałego po Edusiu spadku:):) Wielkie dzieki cioteczko-:) Myslę, że skoro do dziś nie było od nikogo żadnych sprzeciwów,ani innych propozycji, mogę uznać moją propozycję podziału edusiowego spadku, za formalną i aktualną:) TAk oto- dzieki temu, że pewnego dnia kochany Eduś zauroczył tyle cioteczek, a jego nieszczesliwy los chwycił je wszystki za serce- dziś może z tego ogromnego potencjału dobra, jakim został obdarzony przed kilkoma miesiacami-skorzystać kilka kolejnych bidulek w potrzebie:):) Prawda jest więc powiedzenie, ze dobro- powraca ze zdwojoną siła:):) W przypadku Edusia to ze "zczwornioną" siła powraca:):) Dziękuje wszystkim, za wszystko:D Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Tu raz jeszcze przypomnę rozliczenie Edusiowego spadku, dla przypomnienia i "formalnego przyklepania":):) (zmieniłam tylko " nieznacznie" kwoty podziału, żeby było "sprawiedliwie":) DLA MIĘTUSKA z nowotworem oczka i chorymi nerkami-140 zł, który w środę ma przyjechac do Renatki, na miejsce Edusia; http://www.dogomania.pl/threads/1809...ONIN-SOCHACZEW DLA FRANIA z krzywa głowką- 140 zł (brakuje mu 130 zł dekaracji stałych i zbieramy wobec tego jak najwięcej jednorazowych wpłat) http://www.dogomania.pl/threads/1761...5#post14652625 DLA BORUNI- ONki ,100 zł, też po wylewie, jest na darmowym, wiecznym DT, ale brakuje pieniązkow na leki powylewowe..pierwszy raz Ula zwróciła sie o pomoc, ale tam prawie nikogo na watku, bo sunia bezpieczna.. http://www.dogomania.pl/threads/1720...5#post14633865 DLA ALFIKA-70 zł-( PLUS 10 ZŁ DZISIEJSZA WPŁATA DEKLARACJI OD ESKI) ok póltora roku w hoteliku u Morii-ciagle bez domku.. obecnie kilku darczyńców wykruszyło się definitywnie i od dłuższego czasu łatamy już dziury, aby miec na opłatę hoteliku...w tym miesiacu oplate mam za dwa dni, a brakuje mi na dzis 80 zł do zapłaty za hotelik http://www.dogomania.pl/threads/1249...k-w-DT-!!!-%29 BARDZO RAZ JESZCZE WSZYSTKIM, ZA WSZYSTKO DZIEKUJĘ:):) Przede wszystkim oczywiście Renatce i Syli za domek, ale nie byłoby tego wszystkiego, gdyby nie Wy- drodzy darczyńcy, dzięki którym w ogóle moglismy pomyśleć o wyciągnięciu Edusia ze schroniska:):) UKłony do samej ziemi:D Quote
Ghanima Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Niniejszym przyklepuję podziały Goni :) dla mnie jest ok. A wieści o Edziulku niesamowite - pamiętacie, jak kilka miesięcy temu ten maluch był zagrożony w schronie? Nie widać po nim tego zupełnie, wygląda, jakby całe życie na kanapie spędził :) Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ghanima napisał(a):Niniejszym przyklepuję podziały Goni :) dla mnie jest ok. A wieści o Edziulku niesamowite - pamiętacie, jak kilka miesięcy temu ten maluch był zagrożony w schronie? Nie widać po nim tego zupełnie, wygląda, jakby całe życie na kanapie spędził :)Dziekuje ogromnie Ghanino:):) Pamietam dokładnie wszystko, co towarzyszyło temu ratowaniu Edusia- to była jak dla mnie wyjatkowa i jedyna akcja...nigdy się nie podejmowałam takiej pomocy "w ciemno"- i niby bylo ryzyko- a okazało się, że nie dośc, że Edusiowi nigdy nie brakowało pieniązkow, to jeszcze teraz tyle pieskow dzieki Niemu bedzie mialo niespodzianki:):) Wszyscy darczyńcy zaufali, i mimo, iz pieniązki zbierane były "tajnie" (dośc długo, znaim się ujawniliśmy), wysyłali regularnie tyle, że starczało i jak sie okazało, nawet zostało:):)PAmietam transport, pamiętam dziewczyny, które wyciągały go ze schronu..czekaly na mrozie kilka godzin (tez "ciekawie";)) i ze o mały włos, a by się nie udało... Wszystko pamietam , jakby to było wczoraj...a takie potem byo i ciagle jest szczescie:):) Dla takich "akcji" warto żyć i zadne niepowodzenia nie sa w stanie zniszczyć radości i satysfakcji z odzyskanego szczescia Psa oraz z "obcowania" z tak fantastycznymi ludźmi, jakich spotkałam na tym watku:):) Eduś..chłopaku- Ty jesteś CHODZĄCYM SZCZĘSCIARZEM:):):) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Eduś, ty rozrabiako ! Pokaż ciotkom pychola, najlepiej z języczkiem wywalonym podczas błogiego snu. Takiemu to dobrze:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 danka4u1 napisał(a):Eduś, ty rozrabiako ! Pokaż ciotkom pychola, najlepiej z języczkiem wywalonym podczas błogiego snu. Takiemu to dobrze:multi::multi::multi: Koniecznie z języczkiem! To znaczy, że wpłacam tylko na Świata? Quote
lilk_a Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 a Edi widać że zadamawia się coraz bardziej :):):) Quote
polubek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ciotka dbaj o brzdące coby się nie potopiły na spacerach przez ten ........... deszcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przepraszam za ten wpis ale ten pies na prawdę potrzebuje pomocy... Za niedlugo nie bedzie umial podniesc się z miejsca...chociaz zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/77664-SATYR-starszy-onkowaty-ogromny-pieszczoch... Quote
danka4u1 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dobranoc, Edwardzie Wspaniały. Zobacz, wszystkie pieski już śpią. Quote
Nikus Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='danka4u1'] Dobranoc, Edwardzie Wspaniały. Zobacz, wszystkie pieski już śpią. to jest absolutny hicior:) Quote
__Lara Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Nikus']to jest absolutny hicior:)[/QUOTE] Tak, zgadzam się :) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Nikus']to jest absolutny hicior:)[/QUOTE] To jest szczęśliwy pies w swoim domu, na swoim fotelu...do czego dążymy tutaj na dogo..:lol::multi: Quote
lilk_a Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 danka4u1 napisał(a):To jest szczęśliwy pies w swoim domu, na swoim fotelu...do czego dążymy tutaj na dogo..:lol::multi: właśnie , właśnie ... fotel dla psa ... od dawna już siedzę na skrawku fotela , bo jak miejsca nie ustąpię to w ruch idą pazury :):):):) ale nie kupię następnego dla siebie bo i tak będzie za niedługo " niemój " :):):) Quote
danka4u1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 lilk_a napisał(a):właśnie , właśnie ... fotel dla psa ... od dawna już siedzę na skrawku fotela , bo jak miejsca nie ustąpię to w ruch idą pazury :):):):) ale nie kupię następnego dla siebie bo i tak będzie za niedługo " niemój " :):):) A ja muszę siedzieć bez ruchu, bo jak wstanę, mój dziadek 11letni jest gotowy do spaceru.Spacery trwają do godziny...pada, nie pada, leje nie leje, mróz czy upał. Takie dziadzisko:diabloti::diabloti: Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A ciekawe co u Edwarda?? MAm nadzieje, ze facet przywykł do nowych warunków i juz pozwala Syli udawać się do pracy w celach zarobkowych:D;) Quote
Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A to temu Ediemu się trafiła taka super miejscówka! Ciekawa byłam kogo tam Syla przygarnęła i jakoś trafiłam... Powodzenia! Reniu, tęsknisz jeszcze za malizną? Quote
Recommended Posts