danka4u1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Rzeczywiście serce to Ty masz gorące. Szkoda, że mam problemy z czasem i dodatkowo z kompem, bo zilustrowałabym temperaturę Twojego serducha. Buziaki dla " jutrzejszego" Edusia od ciotki Danki. Quote
ana666 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 I jak tam nasz wakacjowicz? już wrócił do domku? ;p Quote
Angel Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 prosze zajrzec na watek rolki! pilnie potrzebuje wsparcia finansowego na operacje! http://www.dogomania.pl/threads/190109-ROLKA-potrzebne-fundusze-na-operacje-!-POMÓZMY-JEJ!?p=15113783#post15113783 Quote
danka4u1 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Eduś, już w domku ??? Lejek balował:multi:, a Ty psie wakacyjny bywasz poza domem :shake: Pani na pewno zostawiła Ci jakiś przysmak z urodzin Lejka. Quote
lilk_a Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 danka4u1 napisał(a):Eduś, już w domku ??? Lejek balował:multi:, a Ty psie wakacyjny bywasz poza domem :shake: Pani na pewno zostawiła Ci jakiś przysmak z urodzin Lejka. no właśnie miały być jakieś zdjęcia opalonego Edka na leżaku i co :):):):)? ... nie ma .... Quote
Syla Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 lilk_a napisał(a):no właśnie miały być jakieś zdjęcia opalonego Edka na leżaku i co :):):):)? ... nie ma .... Nie będzie żadnych zdjęć Edzia z wywczasów.Pisałam już.Mój były mąż, a jednocześnie teraźniejszy TZ nie miał cyfrówki.Jak go znam to zdjęcia da do zrobienia w grudniu....najwcześniej.Za to ja jutro wstawię teraźniejsze.Reklamacja nie do mnie. Quote
danka4u1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Syla;15120008[U napisał(a):]Mój były mąż, a jednocześnie teraźniejszy TZ :evil_lol: :evil_lol: hehehe - podoba mi się to określenie:multi::evil_lol: i status chyba też byłby dobry:evil_lol: Muszę przemyśleć sprawę na własny użytek:evil_lol: :multi:- dzięki Syla za podsunięcie pomysłu..:multi: Quote
__Lara Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Syla']Nie będzie żadnych zdjęć Edzia z wywczasów.Pisałam już.Mój były mąż, a jednocześnie teraźniejszy TZ nie miał cyfrówki.Jak go znam to zdjęcia da do zrobienia w grudniu....najwcześniej.Za to ja jutro wstawię teraźniejsze.Reklamacja nie do mnie. :o :o :o :o Quote
Syla Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Macie tutaj Edzia :lol::loveu:Dalej wariatuńcio szaleje na spacerkach.Jemu zrobić zdjęcie...to tylko w domu, w pozycji leżącej, na dworku ciężko.Nawet mi ostatnio numerek pewien na łące wywinął.Tak się szarpnął, że wyrwał mi smycz z ręki i pognał przed siebie....Poleciałam za nim i trudno było mi go było dogonić, a przed nim ulica i samochody.Nie reaguje na spacerkach na nic, po prostu gna gdzie nogi poniosą, jak w amoku.Wykonuje nieprzewidywalne ruchy, idzie chwilę spokojnie, a za chwilę szarpie z ogromną siłą.Próbowałam już kilku sztuczek, ale tutaj możliwości mam ograniczone jego ślepotą.Poza tym za dużo innych odgłosów słyszy i musiałabym mieć chyba megafon :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Eduńcio- wariatuńcio, nie szalej i szanuj swoją Panią, bo gdzie Ci bedzie tak dobrze. Na ostatnim zdjeciu- kołami do góry- wcale nie wygląda na weterana i to niewidomego. Taki młodzik ze świecącą sierścią i radością " w paszczy". I jeszcze mnie za łapke trzymają..Zaadoptuj mnie Quote
Syla Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dawno nie pokazywałam mojego Wariatuńcia, więc jesteśmy.Taki kochany z niego Uszatek. Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Buziaki dla Ciebie i Twojego Wariatuńcia. Quote
Syla Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witamy.My już po spacerku.Zimno na dworze i nieprzyjemnie, ale Edziowi w to graj.Nic mu niestraszne.Dzisiaj zarekwirował posłanie swojej koleżanki, Żabci.Podchody już robił, ale dzisiaj po prostu położył się i ani mu w głowie było, żeby zejść :evil_lol:Zdrowy, pełen energii a siły ma aż nadto.Jest bardzo śmieszny i ubaw mamy z nim codziennie.O dziwo, tylko mnie słucha.Wystarczy, że powiem głośno i dobitnie.Mojego syna i TZeta totalnie olewa.Za to na dworku dalej jest jak było.Chyba trochę przytyło mu się.U nas wszystko dobrze, a tutaj macie tego delikwenta.Mój kochany Edziaczek-słodziaczek. Na legowisku Żabci.Fotogeniczny jest i to zawadiackie uszko :loveu:Sama słodycz. Ulubiona pozycja czarnego Uszatka....kołami do góry :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Sylu i wszystkie Twoje zwierzako- futrzaki, pozdrawiam Was. mam mało czasu teraz, wyjazdy, domowe sprawy itp, itd wszystko razem, ale pamiętam o Was i przesyłam buziaki. Quote
Syla Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Byliśmy z moim synem i całym zwierzyńcem u mojego TZta.Macie zdjęcia Edziulka.Ta ruda, to Żabcia.O dziwo, Edziu ją lubi, co nieczęsto mu się zdarza, nawet w stosunku do zwierzęcej, płci pięknej. To moje kolejne, ulubione zdjęcia Wariatuńcia. Quote
Syla Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dorwał puszkę i zrobił z nią to samo, co z plastikową butelką. Quote
ana666 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 łe no Edik jaki przystojniak :) z Żabcią jak ładnie :) Pozdrowienia dla Was :) Quote
lilk_a Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 o rany :evil_lol: to zdjęcie z gazetą i z kawałkiem języka na wierzchu :evil_lol: nieźle ciekawa gazeta musiała być jak Edi tak wygląda po jej przeczytaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Edi tak wygląda, bo wcześniej " skonsumował" puszkę po piwie/z piwem??? Żabcia i Edi jedzący pospołu z jednej miseczki to rewelacja. I tak pełno w tej miseczce?? Wszystko spałaszują psiaki? Syla, puszczą Cię z torbami te futrzaki. Quote
Recommended Posts