danka4u1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ach, jaki ciekawy jest ten świat z pozycji własnego balkonu, ale i tak nie ma nic lepszego niż uściski nóżek Pani też własnej. Quote
Syla Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Edziowi apetyt dopisuje, szczególnie na wędzone i surowe kosturki ma ochotę.Wszystkie zabawki w strzępach i dawno wyrzucone.Zaczynam już kupować zabawki na bazarkach i Allegro.Tu macie Waszego "głodomaniaka" Ta różowa plamka między oczami Dziuńka, to ślad po kleszczu.Mimo zabezpieczenia jeden się zdarzył.Sama mu go usuwałam, więc niefachowo a jemu to nie pasiło i się wyrywał. Quote
danka4u1 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Wygląda na to, że głodomaniak przeniósł się z jednego raju u Reni do raju " U Syli". Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG] :multi: [B]1 LIPCA DZIEŃ PSA :multi:- EDUS :lol: POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA :lol:I ....ZAWSZE TAKICH GIGANTYCZNYCH KOŚCI .....:evil_lol: :evil_lol:[/B] Quote
Syla Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dzisiejsze zdjęcia Edziulka.Po porannym spacerku, po śniadanku, pokój zaciemniony z powodu upału, na balkonie nie do wytrzymania.To jest ulubiony fotel Edzia.Jak na nim leży, rozłożony jak basza, a przyjdzie syn i tylko na skrawku przysiądzie, to w Edwarda wstępuje lew i groźnie warczy.Broni swojego terytorium.Nawet w nocy śpi na "swoim" fotelu.Owszem, chętnie przyjdzie na pieszczotki do łóżeczka.Jak wyprostuję rękę, nad głową, to mogę go łaskotać.Rano, o wpół do szóstej, jak Dziuniek słyszy budzik, to włazi na poręcz fotela nogami i zaczyna mnie na mokro lizać.Za tym akurat nie przepadam, ale sposób budzenia skuteczny w 100% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images50.fotosik.pl/311/c4b2178e428f4656med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/311/5cc832069e9b2374med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/311/c41e501fb1a5d2ffmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/311/36e690aa0e28ed4dmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/310/b8f0651a32f392b3med.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Syla']Rano, o wpół do szóstej, jak Dziuniek słyszy budzik, to włazi na poręcz fotela nogami i zaczyna mnie na mokro lizać.Za tym akurat nie przepadam, ale sposób budzenia skuteczny w 100% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images46.fotosik.pl/310/b8f0651a32f392b3med.jpg[/IMG] [/QUOTE] Słodkie toto pogrążone w błogiej drzemce --ten upał..:shake: Powinnaś mi , Syla wypożyczyć Edulka jako dodatkowy budzik, ale to może po wakacjach...przyda się bardzo, bo mój Oskar nie reaguje na takie pobudki. Komórka mi dzwoni w nieskończoność, a my sobie śpimy :shake: Buziaczki dla Ciebie i Twojej menażerii. Quote
ana666 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Edison jaki rozleniwiony...tak lezy, jeszcze tylko ktoś z wachlarzem obok by sie przydał w te upalne dni hehe i jak widać każdy sposób dobry by obudzić swoją pańcie ;) Quote
lilk_a Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Syla to i tak masz szczęście że tylko język a nie pazury przez plecy :crazyeye:.... zamieniłabym chętnie nasze "budziki " :evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A ja też odwiedzam , ale po cichutku, bo pies śpi. To madre zwierzaki, nie to co ludzie- niektórzy- wędrujący po dogo nad ranem. Dobranoc. Quote
Lionees Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witajcie:) To,ze sie nie odzywam,nie znaczy,ze zdjęć nie oglądam;) Dziunia cudna i szczęśliwa,Syla,jeszcze raz wielkie buziaki dla Ciebie ode mnie i od mojego Tz-ta:cool3:. Jak upały znosicie? Quote
Syla Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Niestety, w sobotę Dziunia mnie opuścił :placz: To są jego ostatnie 3 zdjęcia zrobione przeze mnie...na pożegnanie :-( Edi wypoczywa nad jeziorem, niedaleko Konina.Mój syn się uparł, że bez Wariatuńcia nie pojedzie i co ja mogłam zrobić?Podróż samochodem znosi nie najlepiej, jest niespokojny i zdenerwowany.Zresztą wiedziałam to już od Nikusia.Wydzwaniam kilkanaście razy dziennie i zamiast o syna, to pytam najpierw o Edzia :evil_lol:Apetyt mu dopisuje, jest grzeczny, nawet sam zostaje na pół godzinki w pokoju.Nie przepada za to za wodą.Jest wnoszony do jeziora na rękach i tylko patrzy jak z niej zwiać na brzeg :evil_lol:Bardzo za nim tęsknię i brakuje mi tego zamieszania jakie robi samą tylko swoją obecnością.Zdjęć z pobytu nie będzie, chyba, ze ja potem zrobię zdjęcia "normalnym" zdjęciom :eviltong::lol:Skanera nie posiadam.Jak wróci mój "czarny diabeł" to od razu zamelduję. Quote
lilk_a Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 nie strasz !!! przeczytałam niedawno o śmierci staruszka Maxa ... i czytając Niestety, w sobotę Dziunia mnie opuścił To są jego ostatnie 3 zdjęcia zrobione przeze mnie...na pożegnanie zamarłam .... to dobrze że Eduś na wakacjach :):) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wiem, Syla...chcesz, zebym padła na zawał z tej drugiej strony monitora:mad::mad: Eduś jest na wczasach, babo jedna:mad: Ładnie tam ma, ale chyba się nudzi, bo ziewa na jednym ze zdjęć:evil_lol: a leżenie na dowolnie wybranym boku, wychodzi mu nieźle na zdjęciach. Czekamy na foto relację z wywczasów:multi::multi: Chłodne buziaczki, bo nieco ciepło, a lodów nie lubisz..juz to wiem, pa Quote
__Lara Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ja tez po przeczytaniu pierwszego zdania mialam czarne mysli, oj oj cioteczko ;) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 __Lara napisał(a):Ja tez po przeczytaniu pierwszego zdania mialam czarne mysli, oj oj cioteczko ;) Lara, do Syli nie jest daleko..:mad::mad:podjedziemy i powiemy cioteczce, co o niej sądzimy ...powiemy ręcznie:mad::mad: Quote
malicja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 o rany, zamarlam po przeczytaniu 1 zdania!! na szczescie Edi wypoczywa na wakacjach :-) Quote
Syla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 danka4u1 napisał(a):Wiem, Syla...chcesz, zebym padła na zawał z tej drugiej strony monitora:mad::mad: Eduś jest na wczasach, babo jedna:mad: Ładnie tam ma, ale chyba się nudzi, bo ziewa na jednym ze zdjęć:evil_lol: a leżenie na dowolnie wybranym boku, wychodzi mu nieźle na zdjęciach. Czekamy na foto relację z wywczasów:multi::multi: Chłodne buziaczki, bo nieco ciepło, a lodów nie lubisz..juz to wiem, pa Danusiu, Ty ślepa jesteś jak mój Edziu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Przecież te zdjęcia to na moim balkonie zrobiłam.Chyba ruszę do sklepu po zimne piwo, po lody...na pewno nie :eviltong:Pozdrawiam sąsiadeczkę. Quote
Syla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 malicja napisał(a):o rany, zamarlam po przeczytaniu 1 zdania!! na szczescie Edi wypoczywa na wakacjach :-) Miło mi malicja, że zajrzałaś.Nie znam, ale każda, miła wizyta, to przyjemność.Pozdrawiam. Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Syla napisał(a):Danusiu, Ty ślepa jesteś jak mój Edziu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Przecież te zdjęcia to na moim balkonie zrobiłam.Chyba ruszę do sklepu po zimne piwo, po lody...na pewno nie :eviltong:Pozdrawiam sąsiadeczkę. Sąsiadeczko, jak przeczytałam, że Eduś Cię opuścił i to są jego ostatnie fotki, to nie oglądałam żadnych zdjęć....:placz: Potem powróciło mi trochę rozumu, a na Twoim balkonie nie byłam, to skąd mam wiedzieć, jak masz ciągle inne kwiecie :lol: No to dawaj to piwo:evil_lol: i jazda na ten balkon:evil_lol::evil_lol: Quote
malicja Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Syla napisał(a):Miło mi malicja, że zajrzałaś.Nie znam, ale każda, miła wizyta, to przyjemność.Pozdrawiam. ja tez pozdrawiam :-) podczytuje watek Edusia jeszcze od czasow jak byl u Renaty5, ale sie nie udzielalam :p Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='malicja']ja tez pozdrawiam :-) podczytuje watek Edusia jeszcze od czasow jak byl u Renaty5, ale sie nie udzielalam :p No to udzielaj się, udzielaj..Syla obiecała postawić piwo:evil_lol::evil_lol: Na razie stawiam ja..polecam, zimniuteńkie Quote
Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jutro wieczorem wraca mój Edziulek...doczekać się już nie mogę i ciekawa jestem jak mnie przywita.Pływanie w jeziorze polubił, reszty nie.Nie lubi jeździć samochodem, zostawać sam, nawet na krótko.Cieszę się już, jak wariatka i miejsca sobie znaleźć nie mogę.Może mnie już zapomniał?Adaptuje się szybko i wszędzie czuje jak u siebie.Ale mam dylemat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:Ugotuję mu coś, co lubi i kupię ulubione kostury.Zachowuję się jak zakochana nastolatka :loveu:Stara nastolatka, ale serce jeszcze gorące :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts