ana666 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Sylo:loveu: ja tylko moge podziękowac Ci za to ze dałaś Ediemu taki dom jakiego nawet bym sobie nie wymarzyła dla niego i tyle miłosi ile nigdy w życiu pewnie nie zaznał:Rose: Quote
Tola^^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zgadzam sie z aną taki dom to to spełnienie marzeń Edusia! I jakie cudowne fotki :loveu: Quote
__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 danka4u1 napisał(a): Wskazana kontrola poadopcyjna!!! Pies jest męczony. Siedzi na krześle, w obroży i ze smyczą. Kto może pojechać na kontrolę??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja myślę, że trzeba tam wysłać jakiś tabun ludzi :diabloti: Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 My mamy niedaleko do Gliwic....Syla jeszcze nie wie, co ją czeka:diabloti::diabloti: Quote
__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 danka4u1 napisał(a):My mamy niedaleko do Gliwic....Syla jeszcze nie wie, co ją czeka:diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: będzie nalot :cool3::evil_lol: Quote
Syla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zapraszamy Danusię na kontrolę :evil_lol: choć poadopcyjna wizyta już była :eviltong:Nikuś nas wszakże odwiedził :lol: :evil_lol: Przy okazji podpytam Danusię skąd bierze i jak wstawia takie fajne obrazki.U nas dzisiaj na razie słoneczko świeci i ciepełko jest.Spadam na zieloną trawkę z moim zwierzyńcem.Muszę też coś wykombinować, co im na dwa dni ugotować, bo jak Danusia wpadnie niespodziewanie, to jeszcze i o głodzenie czworonogów mnie oskarży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pozdrawiamy i uciekamy. Quote
danka4u1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziękuję za zaproszenie. ale przyjadę bez zapowiedzi... Buziaki i ..zapraszam na kawę. Quote
Syla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Boskie zaproszenie Danusiu, lubię kawę, a różyczka w moich ulubionych kolorach.Widzę, że się "dogadamy" i kontrola wyjdzie super :eviltong::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Syla napisał(a):Boskie zaproszenie Danusiu, lubię kawę, a różyczka w moich ulubionych kolorach.Widzę, że się "dogadamy" i kontrola wyjdzie super :eviltong::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie moze byc inaczej, niz suuuper:):) Quote
danka4u1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dziś przesyłam Wam lody. Myślę, że będą dobre na zakończenie upalnego dnia. Dodatkowo buziaki, ale chłodne tym razem ze względu na temperaturę... Nie wiem, dlaczego lody nie wkleiły się...Albo komp mi znowu szaleje, albo lody rozpuściły się po drodze, ale miałam szczere chęci. Quote
Tola^^ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Danko szczere chęci liczą się najbardziej :loveu: Quote
danka4u1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzień doberek, o tej godzinie jeszcze nie jest tak ciepło, więc posyłam obiecane wczoraj lody. Teraz nie roztopią się na pewno. Smacznego i miłego dnia. Quote
Syla Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 danka4u1 napisał(a):Dzień doberek, o tej godzinie jeszcze nie jest tak ciepło, więc posyłam obiecane wczoraj lody. Teraz nie roztopią się na pewno. Smacznego i miłego dnia. Chyba jednak za gorąco.... Witaj Danusiu.Bardzo dziękuję kochana, za lodami nie przepadam, a ze słodyczy to tylko piwko...najlepiej zimne.Miłego dnia też Ci życzę :lol: Quote
danka4u1 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja na temat piwka mam mieszane uczucia, ale jak tak lubisz, podeślę... Tylko serio, nie mogę na Twoim wątku wkleić żadnego zdjęcia i nie wiem, dlaczego... To dobrze, że lody " rozpuściły się" po drodze, pa Quote
lilk_a Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 danka4u1 napisał(a):Ja na temat piwka mam mieszane uczucia, ale jak tak lubisz, podeślę... Tylko serio, nie mogę na Twoim wątku wkleić żadnego zdjęcia i nie wiem, dlaczego... To dobrze, że lody " rozpuściły się" po drodze, pa lody zostały "pożarte" po drodze przez chochlika komputerowego i już nic do wklejenia nie zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Edusia ze słonecznej Częstochowy :):) Syla .... malować ? ;) Quote
Syla Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 lilk_a napisał(a):lody zostały "pożarte" po drodze przez chochlika komputerowego i już nic do wklejenia nie zostało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Edusia ze słonecznej Częstochowy :):) Syla .... malować ? ;) Oczywiście lilk_a, malować :loveu: Będę wypłacalna od 19stego :lol::evil_lol: Już się cieszę Liluś, a znowu u Ciebie byłam i widziałam kilka innych cudeniek i w moich kolorach.U nas też bardzo słonecznie i ciepło.Częstochowę znam bardzo dobrze, teraz rzadziej, ale do zeszłego roku bywałam nawet dość często.Mój TZ bardzo Dziunię polubił, nawet baraszkują razem w łóżku i kość mu kupił :crazyeye:;):evil_lol:.Też pozdrawiamy wszystkie cioteczki. Quote
danka4u1 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dla całego zwierzyńca " Sylowego" na czas upałów, żeby zawsze miały świeżą wodę. Dla Ciebie, Syla- posłałabym piwko, ale znowu chyba jakiś chochlik wyżłopał, więc w realu czyli w Rybniku, masz pewne. To niedaleko, a psy mają zapas wody. Quote
Syla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Danuś, tak mi się to zdjęcie podoba, że ukradłam go sobie...nie gniewaj się...to tak "po znajomości" i sąsiedzku ;):evil_lol: Przy okazji macie mojego Edwarda... Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Eduś maleńki, a kość OGROMNA.:multi: Sliczna ta Twoja malizna. Kiedyś miałam taką samą:placz::placz: Syla, kradnij sobie, kradnij spokojnie te zdjęcia, jak Ci się tak podobają. Na zdrowie:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Twoje zdrowie Syla- i Twoich zwierzaków tez- wypiję, a co mi tam...Jakbym rozrabiala po tym napoku, to mnie ucisz na którymś wątku...Do dna ! Quote
Syla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='danka4u1'] Twoje zdrowie Syla- i Twoich zwierzaków tez- wypiję, a co mi tam...Jakbym rozrabiala po tym napoku, to mnie ucisz na którymś wątku...Do dna ! Danusiu, jesteś większa wariatka niż ja, a już myślałam , że większej ode mnie nie ma :evil_lol:;):evil_lol:Miło mi tym bardziej i uciszać nie zamierzam, wątki będą bardziej żywiołowe :eviltong::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wariactwo, to moje hobby i żywioł:evil_lol::evil_lol:. Dzięki temu jeszcze żyję...:evil_lol::evil_lol: Dobranoc, a ja pobuszuję jeszcze po dogo :lol::lol: Quote
Syla Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witamy i pozdrawiamy serdecznie.Sesja fotograficzna tzw. sceny balkonowe, dedykowane dla Renata5, jej przystojnego Tz-ta i wszystkich zaglądających sympatyków "wariata nad wariatami" vel Edzia - klapnięte uszko. Quote
Syla Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Cześć druga, a za tydzień sceny łóżkowe i kanapowe dla odmiany. Quote
Recommended Posts