Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Myśle, że Edi się nie pogniewa jak odwiedzi go schroniskowy staruszek Dede. Więcej zdjęć tego malutkiego pieska można zobaczyć na Obornickiej stronie schroniska.

Posted

Renata5 napisał(a):
No właśnie taki jest nasz Eduś-przy nim nijak nie można się smucić:loveu:.Nawet największego ponuraka rozbawiłby do łez:cool3:

to prawda...siedze splakana i taka bezsilna...ale jak zobaczylam zdjecia Edusia to samoistnie sie usmiechnelam....mimo tego mysle, ze ja sie juz wypalilam totalnie..i chyba nie bede umiala juz pomoc zadnemu psu...:(:(:(
O co chodzilo z finansami???

Posted

ana666 napisał(a):
a czy mogłybyście zrobić jakieś rozliczenie wplywów na ediego zebym wkleiła do pierwszego postu i wszystko było jasne? ;)
Rozliczenia otrzymuja wszyscy darczyncy na PW..bo przeciez Edus..nie pamietasz Anetko????Nie rozliczamy Edusia...:/

Posted

Dla mnie to zaden problem, wrecz przeciwnie...rozumiem ze juz bedziemy robic oficjalne rozliczenia na watku- tak???JA wtedy bede miala mniej pracy- bo juz dwukrotnie robilam rozliczeniaz darczyncami...prosze napisac czy aby na pewno mam to robic:/ Aneta666 miala ostatnio problemy w schronie....

Posted

[quote name='ana666']co do rozliczenia mnie to nie jest potrzebne, myslałam tylko ze na każdym watku musi być, jak w regulaminie nie ma takiego wymogu to kasujemy wszystko ;)
W regulaminie jest taki wymóg,ale czego się nie robi dla dobra ludzi(na przykład żebyś nie miała w schronie nieprzyjemności z tym związanych) i zwierząt;)

No,Eduś wreszcie zrozumiał,ze łóżko nie jest najlepszym miejscem do obgryzania kości i jedzenia:multi:

Kolega mu towarzyszył,także nie było mu smutno,że musi sam jeść na podłodze:p

Cowieczorny odpoczynek z moim mężem;)

A tu znowu wygodnictwo wzięło górę:razz:...no ale żeby trzymać łapki na mojej Niuni malutkiej:placz:

Posted

A tu z bliska Edzia noga na Niuni...

No ale mu było mało,więc położył obydwie łapki na Niuni:-o:cool3:
A jak mu główka zwisa:evil_lol:

Oj ten nasz Eduś jest niemożliwy:evil_lol::loveu:

Posted

Zdjęcia rozkoszne, aż napatrzeć się za każdym razem nie mogę i oglądam wielokrotnie.Ta głowizna to pieszczochowi na wielu zdjęciach tak wisi hihi.No i nareszcie jakieś zdjęcia na podłodze a nie ciągle w pieleszach hihi.Na tle Twojej Księżniczki to on wielgachny się wydaje i wygodny nad podziw.Dzięki Renatko za kolejną porcję zdjęć.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Dobrze, że Edi jest u Ciebie Renatko, znalazłam coś takiego i aż myśleć się boję.

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję

Podaj dalej !!!!!

Posted

A teraz pokażę Wam zabawki Edusia:cool3:

Oto gumowy hipopotam-fajnie piszczy i dlatego trzeba go pilnować nawet śpiąc,coby go jakiś psiak nie zakosił;)

Butelka po napoju-świetna sprawa:lol:

Jednak najfajniejszą zabawką jest piłka tenisowa.Eduś gania za nią jakby ją widział normalnie:-o:loveu:Zdjęcie zrobię jak mi sie uda,bo do tej pory rozmazane wychodzą,bo tak szaleje z tą piłką:mdrmed:

No i nowy nabytek-kolejna kostka,tym razem w rozmiarze xxl,ponieważ dotychczasowe były pożerane w 2 dni.Mam nadzieję,że ta na dłużej starczy:evil_lol:

Posted

Kurcze, czy będziecie w stanie się z nim rozstać ?? albo inaczej.... jak Edi to zniesie. On już lepiej mieć nie może, ale może mieć za to gorzej...... Ach te adopcje.....

Pozdrawiam, Aneta

Posted

ata napisał(a):
Kurcze, czy będziecie w stanie się z nim rozstać ?? albo inaczej.... jak Edi to zniesie. On już lepiej mieć nie może, ale może mieć za to gorzej...... Ach te adopcje.....

Pozdrawiam, Aneta

sPOKOJNIE..eDUS IDZIE W PEWNE RECE:):)Do sparwdzonej dogomaniaczki, ktora kocha go juz od pierwszego spojrzenia:)NO...chyba,ze renia go nie odda:)JA nie wiem czy bym oddala:D

Posted

Jak miło "o świcie",na dzień dobry zajrzeć do szczęśliwych piesków.Dzięki za kolejną porcję optymizmu i nadwątlonej wiary w człowieka.Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam.

Posted

Renata5 napisał(a):
DeDe to blondyn,brunet to nasz Eduś;)

No ładnie, Edusia nie poznałam!

Edi się przeprowadza do własnego domku? Tak się cieszę! Kiedy nastąpi ta szczęśliwa chwila? Ale się komuś trafiło!

Posted

[quote name='agata51']No ładnie, Edusia nie poznałam!

Edi się przeprowadza do własnego domku? Tak się cieszę! Kiedy nastąpi ta szczęśliwa chwila? Ale się komuś trafiło!
Jeżeli nie trafi się jakiś super domek z ogłoszeń,to Eduś koło maja,czerwca powinien już iść do domku dogomaniackiego:loveu:Tam to dopiero będzie miał życie:loveu:Bo u mnie ma dobrze,ale coś nie może się z Rambem dogadać,niestety:-(
[quote name='__Lara']On ma się tam jak hrabia :D
No... hrabia Eduardo:evil_lol:.Na zdjęciu jest jeszcze król Niuniuś:loveu:(bo często do niego mówię-królu mój i znowu sie spierdziałeś:diabloti: i księżniczka Niunia:loveu:-mój skarb najdroższy)

Kości też trzeba pilnować nawet na śpiąco:cool3:

A tak się dzieje,jak sie swojej kości nie pilnuje:eviltong:

Mimo,że kości są trzy(żeby nie było awantur),to każdy pies woli akurat tę/tą,co ma jego kumpel...jakby była lepsza,a przecież są jednakowe:p