Agnezia Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przepraszam Ediego za offa. Ale może ktoś zajrzy do kolejnego bokserowego nieszczęścia: http://www.dogomania.pl/threads/177968-ALDO-wychudzony-porzucony-bokser-czeka-na-operacjAE-i-prosi-o-wsparcie ALDO BARDZO POTRZEBUJĘ WSPARCIA Quote
ata Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Myśle, że Edi się nie pogniewa jak odwiedzi go schroniskowy staruszek Dede. Więcej zdjęć tego malutkiego pieska można zobaczyć na Obornickiej stronie schroniska. Quote
Lionees Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 agata51 napisał(a):Który to Dede? Blondyn czy brunet? DeDe to blondyn,brunet to nasz Eduś;) Quote
gonia66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Renata5 napisał(a):No właśnie taki jest nasz Eduś-przy nim nijak nie można się smucić:loveu:.Nawet największego ponuraka rozbawiłby do łez:cool3: to prawda...siedze splakana i taka bezsilna...ale jak zobaczylam zdjecia Edusia to samoistnie sie usmiechnelam....mimo tego mysle, ze ja sie juz wypalilam totalnie..i chyba nie bede umiala juz pomoc zadnemu psu...:(:(:( O co chodzilo z finansami??? Quote
gonia66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ana666 napisał(a):a czy mogłybyście zrobić jakieś rozliczenie wplywów na ediego zebym wkleiła do pierwszego postu i wszystko było jasne? ;)Rozliczenia otrzymuja wszyscy darczyncy na PW..bo przeciez Edus..nie pamietasz Anetko????Nie rozliczamy Edusia...:/ Quote
gonia66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dla mnie to zaden problem, wrecz przeciwnie...rozumiem ze juz bedziemy robic oficjalne rozliczenia na watku- tak???JA wtedy bede miala mniej pracy- bo juz dwukrotnie robilam rozliczeniaz darczyncami...prosze napisac czy aby na pewno mam to robic:/ Aneta666 miala ostatnio problemy w schronie.... Quote
Lionees Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Edi dziekuje Wszystkim:loveu::loveu::loveu: za spokojny sen i lepsze jutro:loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='ana666']co do rozliczenia mnie to nie jest potrzebne, myslałam tylko ze na każdym watku musi być, jak w regulaminie nie ma takiego wymogu to kasujemy wszystko ;) W regulaminie jest taki wymóg,ale czego się nie robi dla dobra ludzi(na przykład żebyś nie miała w schronie nieprzyjemności z tym związanych) i zwierząt;) No,Eduś wreszcie zrozumiał,ze łóżko nie jest najlepszym miejscem do obgryzania kości i jedzenia:multi: Kolega mu towarzyszył,także nie było mu smutno,że musi sam jeść na podłodze:p Cowieczorny odpoczynek z moim mężem;) A tu znowu wygodnictwo wzięło górę:razz:...no ale żeby trzymać łapki na mojej Niuni malutkiej:placz: Quote
Lionees Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 A tu z bliska Edzia noga na Niuni... No ale mu było mało,więc położył obydwie łapki na Niuni:-o:cool3: A jak mu główka zwisa:evil_lol: Oj ten nasz Eduś jest niemożliwy:evil_lol::loveu: Quote
gonia66 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Alez ten nasz edzio jest rozkoszny..normalnie rozkoszny.... To co?Kasowac mam???jesli tak piszcie...:) Quote
Lionees Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kasujemy,jak się mod przyczepi,to wkleisz;) Quote
Syla Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Zdjęcia rozkoszne, aż napatrzeć się za każdym razem nie mogę i oglądam wielokrotnie.Ta głowizna to pieszczochowi na wielu zdjęciach tak wisi hihi.No i nareszcie jakieś zdjęcia na podłodze a nie ciągle w pieleszach hihi.Na tle Twojej Księżniczki to on wielgachny się wydaje i wygodny nad podziw.Dzięki Renatko za kolejną porcję zdjęć.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Syla Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dobrze, że Edi jest u Ciebie Renatko, znalazłam coś takiego i aż myśleć się boję. W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję Podaj dalej !!!!! Quote
__Lara Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nie no, zdjęcia to jedna wielka psia idylla :D :D :D Quote
Lionees Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 A teraz pokażę Wam zabawki Edusia:cool3: Oto gumowy hipopotam-fajnie piszczy i dlatego trzeba go pilnować nawet śpiąc,coby go jakiś psiak nie zakosił;) Butelka po napoju-świetna sprawa:lol: Jednak najfajniejszą zabawką jest piłka tenisowa.Eduś gania za nią jakby ją widział normalnie:-o:loveu:Zdjęcie zrobię jak mi sie uda,bo do tej pory rozmazane wychodzą,bo tak szaleje z tą piłką:mdrmed: No i nowy nabytek-kolejna kostka,tym razem w rozmiarze xxl,ponieważ dotychczasowe były pożerane w 2 dni.Mam nadzieję,że ta na dłużej starczy:evil_lol: Quote
ata Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Kurcze, czy będziecie w stanie się z nim rozstać ?? albo inaczej.... jak Edi to zniesie. On już lepiej mieć nie może, ale może mieć za to gorzej...... Ach te adopcje..... Pozdrawiam, Aneta Quote
gonia66 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 ata napisał(a):Kurcze, czy będziecie w stanie się z nim rozstać ?? albo inaczej.... jak Edi to zniesie. On już lepiej mieć nie może, ale może mieć za to gorzej...... Ach te adopcje..... Pozdrawiam, Aneta sPOKOJNIE..eDUS IDZIE W PEWNE RECE:):)Do sparwdzonej dogomaniaczki, ktora kocha go juz od pierwszego spojrzenia:)NO...chyba,ze renia go nie odda:)JA nie wiem czy bym oddala:D Quote
danka4u1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jak miło "o świcie",na dzień dobry zajrzeć do szczęśliwych piesków.Dzięki za kolejną porcję optymizmu i nadwątlonej wiary w człowieka.Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. Quote
Awit Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Edi idzie do domku na zawsze juz swojego? Cudownie:-) Quote
ana666 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 tak, do swojego superowskiego domku, Edi ma szczeście, DT najlepszy na swiecie i DS taki sam go czeka :) Quote
agata51 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Renata5 napisał(a):DeDe to blondyn,brunet to nasz Eduś;) No ładnie, Edusia nie poznałam! Edi się przeprowadza do własnego domku? Tak się cieszę! Kiedy nastąpi ta szczęśliwa chwila? Ale się komuś trafiło! Quote
Tola^^ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zapraszam na wątek szczeniaczka Łapki biedaczka zbiera fundusze na amputacje łapki! http://www.dogomania.pl/threads/178473-Szczeniak-A-apka-z-A-apkAE-do-amputacji-Zbieramy-fundusze?p=13965829#post13965829 Quote
Lionees Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='agata51']No ładnie, Edusia nie poznałam! Edi się przeprowadza do własnego domku? Tak się cieszę! Kiedy nastąpi ta szczęśliwa chwila? Ale się komuś trafiło! Jeżeli nie trafi się jakiś super domek z ogłoszeń,to Eduś koło maja,czerwca powinien już iść do domku dogomaniackiego:loveu:Tam to dopiero będzie miał życie:loveu:Bo u mnie ma dobrze,ale coś nie może się z Rambem dogadać,niestety:-( [quote name='__Lara']On ma się tam jak hrabia :D No... hrabia Eduardo:evil_lol:.Na zdjęciu jest jeszcze król Niuniuś:loveu:(bo często do niego mówię-królu mój i znowu sie spierdziałeś:diabloti: i księżniczka Niunia:loveu:-mój skarb najdroższy) Kości też trzeba pilnować nawet na śpiąco:cool3: A tak się dzieje,jak sie swojej kości nie pilnuje:eviltong: Mimo,że kości są trzy(żeby nie było awantur),to każdy pies woli akurat tę/tą,co ma jego kumpel...jakby była lepsza,a przecież są jednakowe:p Quote
Recommended Posts