Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Witam,

zapraszam na wątek psa, który mieszka w kartonie na dworcu... dziesiątki ludzi miajja Go codziennie.. nikt nie rzuci kawałka suchego chleba.. nikt nie zainteresuje sie.. a On tam umiera.. codziennie kawalek tego psa umiera. ZAMARZA po prostu..

http://www.dogomania.pl/threads/1760...dzi?p=13737284

Bardzo prosze o podnoszenie watku, o obceność na wątku... sama nie dam rady. Po prostu nie dam. Miałam nie zakładac Mu wątku.. biłam się z myslami... ale co.. przeciez nie zostawię Go na pastwę losu. Nie mogłabym w spokoju dzielic się oplatkiem w Wigilię.. cały czas mam Jego zdjęcia przed oczami

Błagam o pomoc. Zapros swoich znajomych na ten watek. Im więcej osób tym lepiej.. trzeba go ogłaszac, szukac tymczasu... a wszystko jak najbszybciej...

Posted

No co ja będę się rozpisywała o Edusiu-po prostu cud,miód i orzeszki.Przyszły właściciel będzie miał niesamowicie fajnego psiaka:loveu:
Dzisiejsze spacerki

No i w domku,gdzie Eduś czuje się najlepiej;)

Posted

__Lara napisał(a):
Aha :D :D :D to niepotrzebne ogłoszenia :P

Ale Lara...sprawdz gdzie sa juz ogloszenia i mozesz dorobic na innych portalach- czym wiecej tym lepiej- ja nie umiem..wiec fajnie byloby gdyby byl zewsząd zaopatrzony w ogloszenia....:)Wiec jak najbardziej- prosimy:)

Posted

Dziewczyny,dzięki za ogłoszenia:loveu:,bo ja nie mam czasu robić:shake:

Edward znalazł sobie świetną zabawkę do gryzienia-moją opaskę na włosy:roll:.
Podtykałam mu różne inne psie zabawki,ale nie-moja opaska najfajniejsza:evil_lol:

Tu wyczynia cuda niewidy z opaską:cool3:.Niestety zdjęcia są z telefonu,więc jakość do dupy

A tu zdaje się mówić "no co,przecież mi ją dałaś do zabawy":roll:
Dałam,dałam,ale mąż niedługo przyniesie inne,mam nadzieję ciekawsze rzeczy do gryzienia-uszy,łapki,kostki,a opaskę zabiorę,coby mu nie zaszkodziła.Ale na głowę już się i tak nie nadaje:p

Posted

[quote name='Syla']Witajcie kochani.Edulek, super wyglądasz w tych Renatkowych piernatach.Na pewno nawet nie marzyłeś o takiej odmianie losu.Eliksir młodości Renata5 swoim pieskom daje, bo nawet u niej odmłodniałeś i to aż o 3 lata hihi.Moruska na zdjęciu prawie nie widać.Jak ma swój wątek, to Renatko podeślij.Chętnie go zobaczę.Niunia prześliczna i taka "w moim typie", bo ratlerkowata.Edusiowi, jak widać, też przypadła do gustu...ma chłopak nosa.Pozdrawiamy przedświątecznie całe towarzystwo.
A proszę,oto wątek Moruska
http://www.dogomania.pl/threads/175692-Morus-mA-j-wA-aA-ciciel-odszedA-a-mnie-oddali-do-schroniska

Posted

Dziękujemy Wszystkim za pozdrowienia i miłe słowa:loveu:

Eduardo i Niuniuś jako pierwsi zajęli miejsca w łóżku.Edward o dziwo nie na poduszce.Chyba łączy sie w niedoli z kolegą-Niuniuś miał dzisiaj(znaczy wczoraj) usuwaną wieeelką brodawkę z pod pachy,którą sobie cały czas mamlał,ssał i doprowadzał do podrażnienia i krwawienia.Brodawa wielka i niemiła i szew równie duży i dlatego Niuniek w koszulce musi chodzić.No ale w różowym mu do twarzy;)

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Ediego i Reni, oraz całego stada :) Przed Nowym Rokiem kończy się ciachowy bazarek Ediego więc wyślę jakieś pieniążki :)

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSÓB DZIĘKI KTÓRYM EDI DOSTAŁ SZANSĘ NA CIEPŁE ŚWIĘTA :loveu: