Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Z bazarku z rzeczami od Ana666 :) uzbierało się na Edusia 19,00 zł :)

Czy mogę prosić kogoś o podanie mi nr konta na jaki należy wpłacić ww. pieniądze na Edusia?
Tradycyjnie podaję swoje prywatne konto po bazarkach a później zbiorczo przekazuję dochód na konto, na którym zbierane są pieniądze na danego psiaczka.

Dla porządku "finansowego" uzupełniam: Jeszcze 5,00 zł od Ewci Gonzales :) będzie dla Edusia. Razem 24,00 zł :)

Posted

asl napisał(a):
Z bazarku z rzeczami od Ana666 :) uzbierało się na Edusia 19,00 zł :)

Czy mogę prosić kogoś o podanie mi nr konta na jaki należy wpłacić ww. pieniądze na Edusia?
Tradycyjnie podaję swoje prywatne konto po bazarkach a później zbiorczo przekazuję dochód na konto, na którym zbierane są pieniądze na danego psiaczka.

Asl...moje konto przezciez znasz:):)

Posted

Goniu, pewnie, że znam :) :) Tak jak pisze Ana chyba wszyscy to konto znają :) Jak tylko spłyną pieniążki prześlę je do Ciebie.

Posted

Już troszkę ozdrowiałam,więc zdjęć i relacji o Edusiu ciąg dalszy:-)
Pomału chłopcy(Edi i Rambo)uczą się siebie tolerować,uff...Jednak muszę wkraczać do akcji słownej jak widzę,że za bardzo na siebie zaczynają warczeć.Po prostu muszę krzyknąć na nich i wtedy się uspokajają.Porządek musi być.Także jakoś dajemy radę;).Dobrze,że chłopcy reagują na mój dobitny głos i dzięki temu udaje się nie dopuszczać do walk psów:roll:.Mam nadzieję,że będzie coraz lepiej.
A Eduś jak to Eduś-całuśnik niesłychany,rozwala się w łóżku jak hrabia,pięknie trzyma siku i kupkę,ale nie sygnalizuje,tylko wyprowadzam go "na oko".Wychodzę z nim generalnie 4 razy dziennie.Czasami jak jakiś staruszek ma potrzebę częstszego wychodzenia,to i inne psiaki też załapują się na spacerek.
Niestety musiałam Edusia wywalić w nocy ze swojej głowy,bo strasznie chrapie i to prosto w moje ucho.Do tego glamie i mlaska przez sen.Przetransportowałam go w okolicę moich pleców-jemu wsio jedno,a ja nareszcie nie budzę się przez jego chrapanie,no i ciepło mi w plecy:-)

Ulubiona pozycja do spania;)

Eduś i Niuniuś z kostkami:-)

Edus i Niuniuś jako ochroniarze dla Niuni:razz:

Przygotowania do snu:p

Posted

Ło żesz....siedze przy kawei z rodzinka wlaczylam "se laptoka" i mi sie geba śmieje do monitora a rodzinka gapis sie na mnie i sie w głowe pukaja:D..
Reniu...zdjęcia booooooooooooooooooooskie:):):)

Posted

[quote name='Awit']Zdjęcia rewelacyjne, psy szczęśliwe
Cieszę się,że się podobają.Staram sie jak mogę,żeby psiakom było u mnie dobrze:)

[quote name='sonikowa']Cudne zdjęcia :-) A dlaczego Niuniuś ma taką koszulkę?
Niuniuś ma brodawki na całym ciele,takie jakby odpowiednik ludzkich kurzajek.Nie jest to ani zaraźliwe,ani przeszkadzające mu,miał to już jak przyszedł do schronu,czyli od 8-9lat.Być może i dłużej.Teraz wynalazł sobie do memłania taką jedną pod pachą i tak ją memłał,aż wymemłał i zaczęła się paprać i krwawić.Wet kazał usunąć w znieczuleniu miejscowym,bo innego znieczulenia by nie przeżył ze względu na wiek i bardzo chore serce.No i usunęliśmy i Niuniuś musiał chodzić albo w kołnierzu,albo w koszulce.Wybraliśmy koszulkę,bo w różowym mu do twarzy;).No i przede wszystkim koszulka wygodniejsza.

Teraz kolej na Edusia...mój mąż z Eduardem:cool3:

Chyba Edi lubi takie zabawy,bo nie widać,żeby był niezadowolony:mdrmed:

Posted

[quote name='ana666']a czy Edi kiedykolwiek wychodzi poza łóżko? ciagle tylko na podusiach go widze, tak dobrze to nawet ja nie mam!
Tak,wychodzi...na jak idzie na dwór,albo coś zjeść.Poza tym cały czas spędza albo na naszym łóżku,albo na łóżku w pokoju syna.Chyba doszedł do wniosku,że dosyć sie w schronie nałaził;)
Nawet surowe porcje z kurczaka je na łóżku:mad::lol:.O proszę,oto dowód

A jak go wygoniłam z koca,bo przecie narobił bałaganu i wytłuścił koc,to przeniósł się na drugi wypoczynek.

No i dałam za wygraną.Łatwiej mi koce uprać,jak Edusia nawrócić:p.

[quote name='gonia66']Plakac mi sie chce z wrazenia i wzruszenia..:( Edus..chlopie..ale Ci sie domek trafil....:):) Jestem happy!

Ale Ciotka emotkę strzeliłaś...:roll::evil_lol:

Posted

Hehheh..a bo ja dzis a wlasciwie od wczoraj to bardzo palczliwa jestem i to chyba sila rozpedu:):)
Ale Edus to mnie rozwala na maxa:) No wez mnie w koncu adoptuj....:D

Posted

hhhmmmmmmmmmm....nie za bardzo..ale moze dziewczyny zrzuca sie na jakas extra karme dla mnie:p..tylko uprzedzam z gory, ze ja jestem z tych "duzych" zeby nie bylo potem ze gloduje:D

Posted

asl napisał(a):
Goniu przelałam na Eusia bazarkowe 19,00 zł od Diany79 i Zuzki. Jutro przeleję jeszdze od cioci Goznazles 5,00 zł.

24 zl juz jest na koncie Edusia:):) Dziekuje bardzo- kazda zlotoweczka bardzo cenna dla maluszka:)

Posted

Agnezia napisał(a):
Bazarek ciasteczkowy dla Ediego dał rezultat 80,80 zł :) Wysłane dla Goni. Pozdrawiam :)

Te jeszzcze nie dotarly..ale rowniez bardzo bardzo dziekuje:) A dzęki bazarkowi i nasze psiurki maja radoche i Edus:):)

Posted

Żeby nie było,że Eduś tylko na łóżkach przesiaduje:cool3:
Z moim mężem...mąż przed kompem,Eduś za plecami:razz:

Eduś usypia....

No i usnął:)

Tak mocno usnął,że nawet się nie obudził jak mój mąż podniósł się z krzesła:mdrmed:

Ot i cały nasz Edi:loveu::loveu::loveu: