Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Potrzebny transport !! Mega pilne .
WYBACZCIE !!! Cioteczki i wujkowie muszę tu naśmiecić ale psiak z urwanym ogonkiem pilnie szuka transportu na trasie Milicz ( k. Ostrowa Wlkp ) - > Warszawa . Transport cały lub łączony , może być za zwrotem kosztów . Najważniejsze by znaleźć kogoś do tego transportu .

http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE

Posted

agata51 napisał(a):
Reniu, a TŻ jeszcze się nie zakochał? Bo coś mi się zdaje, że Edi znalazł już sobie Pana.

Edi kocha wszystkich i do każdego tak się tuli i rozdaje buziaki:loveu:
A mój mąż,tak jak zresztą i ja i moje dzieci rozpaczamy nad każdym psem,którego oddajemy.Każdy jest wyjątkowy i z każdym się zżywamy,no ale niestety wszystkich zostawić nie możemy:shake:
A na Edusia gdzieś tam w Polsce czeka już zakochany właściciel;):loveu:

Posted

Witaj Edi.Sama bym z Tobą poszalała jak TZ Renatki.Te zdjęcia mówią same za siebie.Trudno Cię nie kochać....wystarczy spojrzeć.Renatka ma cały czas telefon zajęty, więc Edulku, zapytaj ją kochany, czy wie, ile ta Twoja wiadoma , ale wątpliwa przyjemność będzie kosztować.Tak się składa, że mogę wysłać kasę troszkę wcześniej.Pozdrawiam serdecznie całą Twoją rodzinkę i ucałuj też ode mnie cud-Majeczkę.

Posted

Fotki niesamowicie śliczne.Dzięki Renatko za tak wypasioną ucztę wzrokową.Edulek to wdzięczny model, szkoda, ze Twojego TZ widać tylko częściowo hihi.Pozdrawiam serdecznie.