gonia66 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Renata5 napisał(a):No nie mogę:-D...Gonia,tylko,żeby nie odebrał dwuznacznie Twojego pytania:diabloti::diabloti::diabloti: hihihi...a..niech odbiera:P a co-:D Quote
lilk_a Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bazarek się skończył uzbierałam 208 zł , rozdzielam na trzy psiaki :) jak dojdą pieniądze od wszystkich wpłacę na konto Edusia 70 zł :) Quote
Syla Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witam.Miałam już nie wchodzić na żadne wątki, ale to się tak nie da.Starszy kolega Ediego i też ślepaczek.Może ktoś zajrzy do niego, to straszna bida. http://www.dogomania.pl/threads/177454-Kolejny-ONek-w-tragicznym-stanie-Stary-A-lepy-bez-szans-na-dom Zajrzę jeszcze później, jak się uspokoję.Całuski dla Edzia. Quote
Ajula Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Renatka, może by tu wkleić Edusia albo innego staruszka? bo maly staruszek jest poszukiwany: http://www.dogomania.pl/threads/177256-Sprawdzony-wspaniaA-y-dom-dla-staruszka Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wreszcie zrobiłam te ogłoszenia! www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.topogloszenia.pl www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.bardzi.pl www.aloge.pl adpost.pl Aktywujcie je! podawałam linka: [email protected] Quote
Lionees Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Ajula']Renatka, może by tu wkleić Edusia albo innego staruszka? bo maly staruszek jest poszukiwany: http://www.dogomania.pl/threads/177256-Sprawdzony-wspaniaA-y-dom-dla-staruszka Wkleiłam "moją" Majeczkę i wkleję zaraz Moruska,dzięki Ajulka:loveu: A to nasz Edek z fabryki kredek:eviltong: Tak szaleje z moim mężem:p Śmieszny jest ten nasz Eduś,naprawdę fajowy:mdrmed: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :D super-szkrab :D takiego to tylko tulić i wariować z nim po kanapie :D Quote
ana666 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Lara dzieki za ogłoszenia. Już aktywowałam te co trzeba :) Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To super ;) niech ktoś zakocha się w Edim! Quote
Lionees Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 I tak jest dzień w dzień...kochany jest ten Edzio:loveu: Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ten psiak to najlepiej by z wyrka nie schodził :D :D Quote
Laura1108 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Potrzebny transport !! Mega pilne . WYBACZCIE !!! Cioteczki i wujkowie muszę tu naśmiecić ale psiak z urwanym ogonkiem pilnie szuka transportu na trasie Milicz ( k. Ostrowa Wlkp ) - > Warszawa . Transport cały lub łączony , może być za zwrotem kosztów . Najważniejsze by znaleźć kogoś do tego transportu . http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A co ja będą się rozpisywała...zdjęcia mówią same za siebie:smile: Odpoczynek po wariactwach;) Quote
agata51 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 __Lara napisał(a):To super ;) niech ktoś zakocha się w Edim! Reniu, a TŻ jeszcze się nie zakochał? Bo coś mi się zdaje, że Edi znalazł już sobie Pana. Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 agata51 napisał(a):Reniu, a TŻ jeszcze się nie zakochał? Bo coś mi się zdaje, że Edi znalazł już sobie Pana. Edi kocha wszystkich i do każdego tak się tuli i rozdaje buziaki:loveu: A mój mąż,tak jak zresztą i ja i moje dzieci rozpaczamy nad każdym psem,którego oddajemy.Każdy jest wyjątkowy i z każdym się zżywamy,no ale niestety wszystkich zostawić nie możemy:shake: A na Edusia gdzieś tam w Polsce czeka już zakochany właściciel;):loveu: Quote
Syla Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witaj Edi.Sama bym z Tobą poszalała jak TZ Renatki.Te zdjęcia mówią same za siebie.Trudno Cię nie kochać....wystarczy spojrzeć.Renatka ma cały czas telefon zajęty, więc Edulku, zapytaj ją kochany, czy wie, ile ta Twoja wiadoma , ale wątpliwa przyjemność będzie kosztować.Tak się składa, że mogę wysłać kasę troszkę wcześniej.Pozdrawiam serdecznie całą Twoją rodzinkę i ucałuj też ode mnie cud-Majeczkę. Quote
lilk_a Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 podajcie mi na pw nr konta i dane do wpłaty mam dla Ediego 70 zł z bazarku :) Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Syla-miałam chwilowo niesprawny telefon Ana666-musimy poczekać na Gonię z rozliczeniem,bo ona ma finanse Edusia Quote
Lionees Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 __Lara napisał(a):hihihihih :D No właśnie taki jest nasz Eduś-przy nim nijak nie można się smucić:loveu:.Nawet największego ponuraka rozbawiłby do łez:cool3: Quote
lilk_a Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zapraszam na mój nowy bazarek , obrazy dla Megi i Nera i Figla .... Quote
Syla Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Fotki niesamowicie śliczne.Dzięki Renatko za tak wypasioną ucztę wzrokową.Edulek to wdzięczny model, szkoda, ze Twojego TZ widać tylko częściowo hihi.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts