Jump to content
Dogomania

Niewidomy, stary, maleńkiEdi- tak bardzo chce byc kochany...juz w najwspanialszymDS:)

Recommended Posts

Posted

Witam Ediego po mojej dłuższej nieobecności.Dzisiaj dzwoniłam do Renatki i wszystko już wiem...Niedługo Renatka ciachnie Ci kochany jąderka...poślę kasę do 10, 12 lutego, tylko Renatka napisze mi ile na tę wątpliwą przyjemność 'dla Ciebie' potrzeba.Mało, że będziesz taki kochany to jeszcze kastrowany, na dodatek.Jak przeczytałam, to u Renatki też odmłodniałeś ...sporo.Masz teraz dopiero 8 lat i całe życie przed Tobą.Ci weci są chyba ślepi albo nie znają się na swoim fachu i tyle.Pozdrawiam wszystkich sympatyków Ediego a szczególnie Renatkę.

Posted

Przed ciachnięciem najpierw szczegółowe badania rzecz jasna.Ciachnięcie podyktowane jest tym,że Edi interesuje się moimi suniami,wprawdzie są wysterylizowane,ale Edi jednak pójdzie w końcu ode mnie do swojego domku,a tam może być różnie.To tak gwoli wyjaśnienia;)

Posted

Eduś bardzo wspaniałomyślny jest - tyle miejsca zostawił na fotelu dla Ludzia :evil_lol: To taki słodziak jest, normalnie piesek horyzontalny, cud, miód i orzeszki :loveu: Pozdrowienia dla Wszystkich :-)

Posted

[quote name='Ghanima']Eduś bardzo wspaniałomyślny jest - tyle miejsca zostawił na fotelu dla Ludzia :evil_lol: To taki słodziak jest, normalnie piesek horyzontalny, cud, miód i orzeszki :loveu: Pozdrowienia dla Wszystkich :-)
Oj tak:loveu:.Ktoś,kto go zaadoptuje będzie miał na prawdę cudnego i kochającego psiaka:loveu:.Fajna pociecha jest z Edusia-Edi debeściak:cool3:

Dziękujemy za pozdrowienia w imieniu Wszystkich;):loveu:

Posted

Ludzie, jaka słodzizna :loveu::loveu::loveu:

Cioteczki, wiem, że może się powtarzam :eviltong: Ediemu dziś spróbuję zrobić ogłoszenia, które obiecałam dorobić.

A ma allegro wypasione? Taki pies, takie zdjęcia, musi szybko znaleźć domek!

Posted

Witamy Wszystkich gorąco:loveu:

Dzisiejszy Eduś...bardzo zrobił się wygodnicki:cool3:,a może stwierdził,że jak położy nogi wyżej to będzie miał lepsze krążenie?...kto wie,mądrala z tego naszego Edusia:evil_lol:

Eduś z bliska;)

Posted

__Lara napisał(a):
Ludzie, jaka słodzizna :loveu::loveu::loveu:

Cioteczki, wiem, że może się powtarzam :eviltong: Ediemu dziś spróbuję zrobić ogłoszenia, które obiecałam dorobić.

A ma allegro wypasione? Taki pies, takie zdjęcia, musi szybko znaleźć domek!
Edus jest "zamówiony":) Ale musi troche czekac, wiec kochana cioteczka ktora go kocha juz nad zycie powiedziala, ze jesli tylko znajdzie super domke wczesniej - to niech idzie oczywiscie..ale ze tak powiem "parcia" nie mamy :):):)bo jak widze takiego szzcesliwego "jajcarza" i pomysle ze pojdzie gdzies "nie do naszego" domku..i nie bedziemy widziec takich slodkich fotek i relacji...to jakos mi sie chce czekac na ten domke dogomaniacki:):)ale to oczywiscie takie luźne przemyslenia cioteczki GOni:):)
Zawsze, jak patrez na fotki Edusia to zawsze przypomina mi sie on w schronie....i nie moge uwierzyc....i ogarnia mnie poczucie szzcescia...a to dzieki WAm wszystkim kochane cioteczki i wujaszkowie Edusia:):)

Posted

Zapomnialam dodac oficjalnie, ze pieniazki z bazarku edusiowego od cioteczek: asl i agnezia doszly oczywiscie - sa to kwoty- 24 zł i 81 zł. BArdzo bardzo dziekuje w imieniu Szczesciarza...( ja juz go tak nazywam od dzis:p)

Posted

danal1983 napisał(a):
edus ma domek??? goniu?????

Tak- na Edusia czeka jedna z cioteczek, ktora tez go sponsoruje- nie wiem czy moge napisac juz teraz:):)Ale jest z nami i pokochala go od pierwszego spojrzenia:D..niestey nie moze teraz- przeprowadzka i szykowanie nowego mieszkanka...wiec to moze troche potrwac(finanse nie pozwalaja w tempie kosmicznym:p)..ale jesli do tego czasu Edus domku nie znjadzie- to TA cioteczka bierze go na 100% (okolice maja..czerwca)..wiec wiecie moje drogie kochane:):)Jesli znadzie sie dom z ogrodem...u super ekstra warunki- to owszem, na pewno Edusia oddamy wczesniej:):)I chyba mozemy mu robic ogloszenia- ale takie "normalne" zeby nie ponosic jakis wielkich kosztow:) Jelsi domek dla EDusia jest inny niz u cioteczki- to sam sie znajdzie:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Edus jest "zamówiony":) Ale musi troche czekac, wiec kochana cioteczka ktora go kocha juz nad zycie powiedziala, ze jesli tylko znajdzie super domke wczesniej - to niech idzie oczywiscie..ale ze tak powiem "parcia" nie mamy :):):)bo jak widze takiego szzcesliwego "jajcarza" i pomysle ze pojdzie gdzies "nie do naszego" domku..i nie bedziemy widziec takich slodkich fotek i relacji...to jakos mi sie chce czekac na ten domke dogomaniacki:):)ale to oczywiscie takie luźne przemyslenia cioteczki GOni:):)
Zawsze, jak patrez na fotki Edusia to zawsze przypomina mi sie on w schronie....i nie moge uwierzyc....i ogarnia mnie poczucie szzcescia...a to dzieki WAm wszystkim kochane cioteczki i wujaszkowie Edusia:):)

A co do za domek???? czyli nie robić ogłoszeń, z którymi zalegam?

Posted

__Lara napisał(a):
A co do za domek???? czyli nie robić ogłoszeń, z którymi zalegam?
Robic robic Lara oczywiscie:)Jesli znajdzie sie domek wczesniej to oczywiscei damy go:) Oczywiscei do spr doskonalego domku tylko:) A cioteczce zaraz jak bedzie mogla to podsuniemy jakas biede:) zrsezta pewnie sama znajdzie:)
Poki co- czeka na Edusia:) Szukamy domku- jak najbardziej- bo moze uda sie szybciej cos fajowego znaleźc:):)

Posted

Już wcześniej pisałam,że Eduś to straszny lizak,zalizałby człowieka na śmierć:p.No ale jak nie ma akurat człowieka pod ręką(pod językiem),to wszystko jest dobre,co sie nadaje do lizania.Na przykład moja Niunia:evil_lol:,której to absolutnie nie przeszkadzało;)

Edek jest niemożliwy:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']hehhe..moj dyrektor to Edek..zapytam jak u Niego z lizaniem:p..czy tez nie kontorluje tych odruchow:D
No nie mogę:-D...Gonia,tylko,żeby nie odebrał dwuznacznie Twojego pytania:diabloti::diabloti::diabloti: