mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A może ją ta otyłość wcześniejsza tak rozerwała? Quote
Florentynka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 mamanabank napisał(a):A może ją ta otyłość wcześniejsza tak rozerwała? Nie można tego wykluczyć. Grunt, że wepchnięte, nieszkodliwe, niegroźne! Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Florentynka napisał(a):Nie można tego wykluczyć. Grunt, że wepchnięte, nieszkodliwe, niegroźne! I to najważniejsze !!! Suuuper :D :D :D Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Asiu podałabyś namiary na tego weta? ..też mam trochę tłuszczu do upchania:cool3::oops: Quote
Florentynka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 majuska napisał(a):Asiu podałabyś namiary na tego weta? ..też mam trochę tłuszczu do upchania:cool3::oops: Przyjedź, to Cię zabierzemy do weta na upychanie...tylko nie wiem, czy to wskazane w Twoim poważnym :eviltong: stanie. Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zhWBoh9GVMg&feature=mfu_in_order&list=UL Oczywiście nikogo tu nie ma, żeby mi powiedzieć, czy dobrze wstawiłam i widać. Chciałam jeszcze donieść, że Balbina mnie dziś zaskoczyła komunikatywnością. Byłam z piesami w ogrodzie, nagle zaczął kropić deszcz. Balbina zaczęła szczekać, żeby ściągnąc moją uwagę. Spojrzałam na nią a wtedy Balbina: - popatrzyła w niebo - otrzepała się - szczeknęła i pognała do domu! Komunikat był jasny : Ty, popatrz, pada, psy mokną, idziemy do domu! Ona jest niemożliwie inteligentna, moja parówka kochana! Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja jestem. Działa. Słodka jest z tym kręceniem się na dupie jak szczeka. Quote
Andzike Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A ja filmik widziałam jeszcze w fabryce, ale nie załapałam co Balbina chciała powiedzieć ... ;) Cudna ta parówka jest. Po prostu cudna. Quote
majuska Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Boskie filmiki!!!! I Mati......taka kochana:loveu: Quote
Becia66 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 oglądnęłam własnie wszystkie 10 filmików, a najbardziej rozbawił mnie Kangur z odkurzaczem no i oczywiście Gjalpo na wystawie co się zaparł i już :diabloti:. Tak Florentynko, twoja wina, twoja wielka wina że nie zadbałaś o smakołyki czyli psiowe dopalacze. :diabloti: Quote
majuska Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja się popłakałam na filmiku z wystawą :roflt::roflt::roflt: i jeszcze zauroczył mnie filmik pt. PSY 2 jak sobie Gjalpon z Kangurem leżakują w trawie:loveu::loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Teraz będę robić filmiki, bo mam nową komórę i ona to umie. Mój aparat nie umie, mój aparat który umie jest jakieś 15 kilometrów stąd i nieosiągalny...Umordowałam się okrutnie instalując jakieś straszne oprogramowanie, ale da się, to najważniejsze! A jakby Wam przyszło wystawiać takiego drania to wcale by Wam nie było do śmiechu! Jeszcze deszcz lał jak z cebra, a paskuda się zdążyła przed wejściem na ring położyć w kałuży. Quote
mamanabank Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Ja tez Balbinę widziałam! I trochę małej z dużą piłką i trochę Księciunia, muszę mieć więcej czasu, bo jakoś powoli mi się ładują. Sama słodycz! Quote
Florentynka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 majuska napisał(a):Ale wygrał, nie? No ...nie do końca. Ta wystawa była naszą spektakularną klęską - biedny pies dostał tylko ocenę bardzo dobrą! A my dostajemy doskonałą, albo się obrażamy, a co! Quote
majuska Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Florentynka napisał(a):No ...nie do końca. Ta wystawa była naszą spektakularną klęską - biedny pies dostał tylko ocenę bardzo dobrą! A my dostajemy doskonałą, albo się obrażamy, a co! No jasne, że tak :) Quote
Romka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Mnie też najbardziej podobał się filmik z wystawy...no bo nasza Balbina jak zawsze super... Quote
Florentynka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zacytuję sama siebie, bo jakoś nikt się nie zachwycił parówią siłą przekazu. Jak również - wiem, powtarzam się, już to mówiłam setki razy, no właśnie - Gjalpo będzie usuwany i traktowany jak spam, bo wszystkich zasłania, przyćmiewa i dominuje. Proszę mi się tu natychmiast pozachwycać bohaterką wątku!!!! [quote name='Florentynka'] Chciałam jeszcze donieść, że Balbina mnie dziś zaskoczyła komunikatywnością. Byłam z piesami w ogrodzie, nagle zaczął kropić deszcz. Balbina zaczęła szczekać, żeby ściągnąc moją uwagę. Spojrzałam na nią a wtedy Balbina: - popatrzyła w niebo - otrzepała się - szczeknęła i pognała do domu! Komunikat był jasny : Ty, popatrz, pada, psy mokną, idziemy do domu! Ona jest niemożliwie inteligentna, moja parówka kochana![/QUOTE] Quote
Florentynka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Parówa się rozkręca. Złapana na gorącym uczynku ( wcześniej ukradła bułkę): Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Co za determinacja przy szukaniu czegoś do zjedzenia...nawet stół nie był przeszkodą dla krótkich nóżek Balbiny...:lol: Quote
Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Florentynka napisał(a):Zacytuję sama siebie, bo jakoś nikt się nie zachwycił parówią siłą przekazu. Jak również - wiem, powtarzam się, już to mówiłam setki razy, no właśnie - Gjalpo będzie usuwany i traktowany jak spam, bo wszystkich zasłania, przyćmiewa i dominuje. Proszę mi się tu natychmiast pozachwycać bohaterką wątku!!!! Florentynko,nieustająco się nią zachwycam,nawet wyobrażam sobie jakie musiała robić przy tym minki...:lol: Quote
Florentynka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Co za determinacja przy szukaniu czegoś do zjedzenia...nawet stół nie był przeszkodą dla krótkich nóżek Balbiny...:lol: Tak, Adam powiedział, że spodziewałby się każdego psa na stole, ale nie Balbiny... Quote
Recommended Posts