Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Asiu podałabyś namiary na tego weta? ..też mam trochę tłuszczu do upchania:cool3::oops:

Przyjedź, to Cię zabierzemy do weta na upychanie...tylko nie wiem, czy to wskazane w Twoim poważnym :eviltong: stanie.

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=zhWBoh9GVMg&feature=mfu_in_order&list=UL

Oczywiście nikogo tu nie ma, żeby mi powiedzieć, czy dobrze wstawiłam i widać.

Chciałam jeszcze donieść, że Balbina mnie dziś zaskoczyła komunikatywnością.
Byłam z piesami w ogrodzie, nagle zaczął kropić deszcz. Balbina zaczęła szczekać, żeby ściągnąc moją uwagę. Spojrzałam na nią a wtedy Balbina:
- popatrzyła w niebo
- otrzepała się
- szczeknęła i pognała do domu!
Komunikat był jasny : Ty, popatrz, pada, psy mokną, idziemy do domu!
Ona jest niemożliwie inteligentna, moja parówka kochana!

Posted

oglądnęłam własnie wszystkie 10 filmików, a najbardziej rozbawił mnie Kangur z odkurzaczem no i oczywiście Gjalpo na wystawie co się zaparł i już :diabloti:.
Tak Florentynko, twoja wina, twoja wielka wina że nie zadbałaś o smakołyki czyli psiowe dopalacze. :diabloti:

Posted

Ja się popłakałam na filmiku z wystawą :roflt::roflt::roflt: i jeszcze zauroczył mnie filmik pt. PSY 2 jak sobie Gjalpon z Kangurem leżakują w trawie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Teraz będę robić filmiki, bo mam nową komórę i ona to umie. Mój aparat nie umie, mój aparat który umie jest jakieś 15 kilometrów stąd i nieosiągalny...Umordowałam się okrutnie instalując jakieś straszne oprogramowanie, ale da się, to najważniejsze!
A jakby Wam przyszło wystawiać takiego drania to wcale by Wam nie było do śmiechu! Jeszcze deszcz lał jak z cebra, a paskuda się zdążyła przed wejściem na ring położyć w kałuży.

Posted

majuska napisał(a):
Ale wygrał, nie?

No ...nie do końca. Ta wystawa była naszą spektakularną klęską - biedny pies dostał tylko ocenę bardzo dobrą! A my dostajemy doskonałą, albo się obrażamy, a co!

Posted

Florentynka napisał(a):
No ...nie do końca. Ta wystawa była naszą spektakularną klęską - biedny pies dostał tylko ocenę bardzo dobrą! A my dostajemy doskonałą, albo się obrażamy, a co!

No jasne, że tak :)

Posted

Zacytuję sama siebie, bo jakoś nikt się nie zachwycił parówią siłą przekazu. Jak również - wiem, powtarzam się, już to mówiłam setki razy, no właśnie - Gjalpo będzie usuwany i traktowany jak spam, bo wszystkich zasłania, przyćmiewa i dominuje. Proszę mi się tu natychmiast pozachwycać bohaterką wątku!!!!
[quote name='Florentynka']
Chciałam jeszcze donieść, że Balbina mnie dziś zaskoczyła komunikatywnością.
Byłam z piesami w ogrodzie, nagle zaczął kropić deszcz. Balbina zaczęła szczekać, żeby ściągnąc moją uwagę. Spojrzałam na nią a wtedy Balbina:
- popatrzyła w niebo
- otrzepała się
- szczeknęła i pognała do domu!
Komunikat był jasny : Ty, popatrz, pada, psy mokną, idziemy do domu!
Ona jest niemożliwie inteligentna, moja parówka kochana![/QUOTE]

Posted

Florentynka napisał(a):
Zacytuję sama siebie, bo jakoś nikt się nie zachwycił parówią siłą przekazu. Jak również - wiem, powtarzam się, już to mówiłam setki razy, no właśnie - Gjalpo będzie usuwany i traktowany jak spam, bo wszystkich zasłania, przyćmiewa i dominuje. Proszę mi się tu natychmiast pozachwycać bohaterką wątku!!!!

Florentynko,nieustająco się nią zachwycam,nawet wyobrażam sobie jakie musiała robić przy tym minki...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Co za determinacja przy szukaniu czegoś do zjedzenia...nawet stół nie był przeszkodą dla krótkich nóżek Balbiny...:lol:

Tak, Adam powiedział, że spodziewałby się każdego psa na stole, ale nie Balbiny...