Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ag2709 napisał(a):
Hej! Przeczytałam jedynie część tematu, bo jest dość obszerny :) powiedzcie na jakie konto wpłacać pieniążki na CZarnego i Kitkę?

Kochana! Wspaniale, że odwiedziłaś Czarnego i Kitkę.:loveu::loveu:
Konto psiaków już wysłałam na Twoje pw.

Posted

ag2709 napisał(a):
Hej! Przeczytałam jedynie część tematu, bo jest dość obszerny :) powiedzcie na jakie konto wpłacać pieniążki na CZarnego i Kitkę?

Bardzo serdecznie dziękujemy, :) Moniko Tobie również :) . Napisz tylko proszę , czy to ma być deklaracja stała ( jeśli tak to w jakiej kwocie ?) czy wpłata jednorazowa?

Posted

Na razie wpłaciłam jednorazowo, ale zdecydowanie będę robić to co miesiąc :) może nawet częściej, w miarę moich możliwości. Powiedzcie, w jakiej kwocie zamyka się miesięczny pobyt Czarnego i Kitki w hoteliku?

Posted

ag2709 napisał(a):
Przelałam 50 zł i będę to robić regularnie i innych też gorąco zachęcam :)

Bardzo serdecznie dziękujemy :):multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:. Miesięczny pobyt obu psiaków wynosi 630 zł , jeśli to jest sam pobyt. Często dochodzą dopłaty, np. za odpchlenie, odrobaczenie, leki, dojazdy do lecznicy, szczepienia itp. Wszelkie rozliczenia są na początku wątku w 1 poście.

Posted

Wpłaty

- Rodzice- 15 zł
- CajusJB - 50 zł
- Kaa - 15 zł
---------------------
80 zł

1098 zł + 80 zł = 1178 zł Serdecznie dziękujemy. :)

Posted

Od tygodnia trwa u nas dobra passa w adopcjach... Tydzień temu pojchała naprawdę trudna sunia, od kilku dni zgłosiły się jeszcze trzy domki, w tym dwa już na 100% biorą od nas zasiedziałe psiaki (rok i półtora roku).

Cały czas myślę o Kitce i mam cichą nadzieję, że się załapie na tą falę przedświąteczną...
Ona nie lubi takiej pogody jak teraz (wczoraj było u nas w nocy ponad -20, dzisiaj mróz zelżał, ale wieeeejeeee), nie wyściubia nosa z budy (często zdarza się jej nawet z niej szczekać), nie bardzo ma ochotę na wychodzenie z boksu nawet. Żałuję strasznie, że nie możemy jej wziąść do domu, ale strach o kota... Wciąż mam przed oczami widok tamtej walki...

Znów podnosi łapinkę i troche kuleje, więc chyba znów trzeba będzie jej podawać Dolagis.

Czarny jest za to zawsze zadowolony i nie wygląda na to, żeby mu zima przeszkadzała ;)

Posted

Biedna Kitka, oby wreszcie się ktoś nad nią ulitował , jej stan na pewno ten mróz pogarsza, wiem po swoich kościach , że późna jesień, zima z mrozami i wczesna wiosna to najgorszy okres . :(

Posted

Wpłaty
- Ag2709 - 50 zł
- P.Krystyna ( mama Ag ) - 40 zł
- Cajus JB - 50 zł + 20 zł
- KubaP - 10 zł
- P. T. Borcz - 40 zł
-------------------------
210 zł

1178 zł + 210 zł = 1388zł

Posted

Dzwoniła dzisiaj pani z Zamościa w sprawie Czarnego, ale szuka psa dla pana który jest niewpełni sprawny ruchowo, potrzebny pies baaardzo spokojny i nie wymagający dużo ruchu do mieszkania w bloku. Obawiam się, że pan by sobie nie poradził z energią Czarnego i z jego siłą. Próbowałam "sprzedać" Kitkę, ale pani nie chce starszego pieska, bo "nie chce z nim biegać do weterynarza non stop" :roll:

Posted

[quote name='Murka']Dzwoniła dzisiaj pani z Zamościa w sprawie Czarnego, ale szuka psa dla pana który jest niewpełni sprawny ruchowo, potrzebny pies baaardzo spokojny i nie wymagający dużo ruchu do mieszkania w bloku. Obawiam się, że pan by sobie nie poradził z energią Czarnego i z jego siłą. Próbowałam "sprzedać" Kitkę, ale pani nie chce starszego pieska, bo "[B]nie chce z nim biegać do weterynarza non stop[/B]" :roll:[/QUOTE]

Ciekawe co w takim razie zrobi ze swoim mlodym psem gdy sie zestarzeje... do schroniska?