Monika z Katowic Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wspaniała akcja!:multi::multi: Czy indywidualne osoby też mogą rozwieszać plakaty? Quote
kaa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Jasne Moniko jak najbardziej , :) postaramy się gotowy wstawić na wątek ;) Volwerin ma już gotowy , dzięki Myszce :multi: . Jeszcze Tofik trzyłapek, Kitka, i King ze schroniska , który nie ma swojego wątku, ale jest na wątku rudzkim . Jeśli się powiedzie to w następnej akcji będzie na pewno Czarny :) Zobaczymy, na razie trzymajcie kciuki,;) do poniedziałku mamy zamówienie na 160 plakatów . Quote
Nikus Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kaa napisał(a):Jasne Moniko jak najbardziej , :) postaramy się gotowy wstawić na wątek ;) Volwerin ma już gotowy , dzięki Myszce :multi: . Jeszcze Tofik trzyłapek, Kitka, i King ze schroniska , który nie ma swojego wątku, ale jest na wątku rudzkim . Jeśli się powiedzie to w następnej akcji będzie na pewno Czarny :) Zobaczymy, na razie trzymajcie kciuki,;) do poniedziałku mamy zamówienie na 160 plakatów . :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: TO ROBI WRAŻENIE.... Quote
kaa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Tylko jeszcze nie wiadomo jaki przyniesie efekt . Zobaczymy, ale jak mam kogoś kto nie chce siedzieć z założonymi rękami , potrafi porywać i angażować innych , to trzeba spróbować . Grzechem by było zmarnować taką szansę ;) Quote
Ra_dunia Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 takie niekonwencjonalne akcje mogą odnieść dobry skutek :) Trzymam mocno kciuki, żeby się udało :) Quote
MagdaNS Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ja też trzymam kciuki za akcję, szkoda żeby Kitka i Czarny długo siedzieli w hoteliku, jest im tam dobrze, no ale własny ludź to własny ludź :) Quote
Murka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Super akcja i mam nadzieję, że będzie skutek. Jak plakat będzie gotowy to sobie wydrukuję i porozwieszam w lecznicach, gdzie bywamy. Kitka co prawda wszędzie już wisi, ale tylko jaka krótka notka ze zdjęciem... Może kogoś ruszy placik... Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłą sobotę będzie u nas muzzy i wtedy sesyjka parki nie ominie :p Quote
kaa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Plakat gotowy, tylko mamy problem z wrzuceniem go na watek w takim stanie żeby był do pobrania , mogę wrzucić tylko żeby zobaczyć mniej więcej jak wygląda , ale jak ktoś chce bardzo chętnie wyślę mailem :) Quote
Murka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dzięki za plakacik, postaram się wydrukować i jak najszybciej rozwiesić w "moich" miejscach. Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja powiesiłam 4 plakaty Kitki.:loveu: Więcej we wrześniu, bo muszę kupić kolorowy tusz. Quote
TERESA BORCZ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 POSZEDŁ PRZELEW DLA NASZEJ CUD PARKI NA DWA MIESIĄCE 2 X PO 40,OO ZŁ = 80,00 :lol: Quote
kaa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Dziękuję za pobranie plakatów :) Wpłaty Mamamuminka- 20 zł Jotka - 20 zł P.T. Borcz - 80 zł Monika z Kat .- 20 zł ------------------------ 140 zł 815 zł + 140 zł = 955 zł Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Mój Mąż kupił tusz - i dobrze - bo zaraz będę drukować więcej plakatów Kitki. :):):) Quote
Murka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czarny coś nam od wczoraj wieczora kuleje na przednią łapkę, unosi ją do góry. Nic tam nie wypatrzyłam, żadnego skaleczenia ani nic wbitego nie ma. Może się gdzieś uderzył lub naciągnął ścięgno :roll: Jak mu nie będzie przechodzić samo, to po weekendzie skontaktujemy się z wetem. Quote
Murka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czarny już nie kuleje :multi: Dzwoniłam dziś do tej pani z Łodzi, co była zainteresowana Kitką. Pani wspomniała, że właśnie myślała o Kitce i wyjęła sobie wycięte ogłoszenie z Metra. Ma teraz jakieś sprawy rodzinne na głowie, ale obiecała, że przemyśli dokładnie sprawę adopcji suni i odezwie sie w ciągu kilku dni. Quote
Monika z Katowic Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Murka napisał(a):Czarny już nie kuleje :multi: Dzwoniłam dziś do tej pani z Łodzi, co była zainteresowana Kitką. Pani wspomniała, że właśnie myślała o Kitce i wyjęła sobie wycięte ogłoszenie z Metra. Ma teraz jakieś sprawy rodzinne na głowie, ale obiecała, że przemyśli dokładnie sprawę adopcji suni i odezwie sie w ciągu kilku dni. Święty Franciszku! Daj Kitce domek! Quote
kaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Murka napisał(a):Czarny już nie kuleje :multi: Dzwoniłam dziś do tej pani z Łodzi, co była zainteresowana Kitką. Pani wspomniała, że właśnie myślała o Kitce i wyjęła sobie wycięte ogłoszenie z Metra. Ma teraz jakieś sprawy rodzinne na głowie, ale obiecała, że przemyśli dokładnie sprawę adopcji suni i odezwie sie w ciągu kilku dni. Mureczko tylko zapytaj ją czy w razie jej problemów zdrowotnych będzie miał się kto Kitką zaopiekować , jeśli nie to nie wiem czy to ma sens. Wpłaty - P. Jola z Gdańska - 30 zł - Ketunia - 50 zł - Zachary - 60 zł - Kaa - 15 zł --------------------------- 155 zł 955 zł + 155 zł = 1110 zł Dziękujemy :) Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Oj przydałyby się domki... i to bardzo. Quote
Monika z Katowic Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Oj przydałyby się domki... i to bardzo. Bardzo, bardzo, bardzo! Quote
Murka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 kaa napisał(a):Mureczko tylko zapytaj ją czy w razie jej problemów zdrowotnych będzie miał się kto Kitką zaopiekować , jeśli nie to nie wiem czy to ma sens. Jasne, że zapytam. Miałam już pytać jak dzwoniłam, ale tak jakoś mi było niezręcznie, bo pani mówiła o jakichś sprawach rodzinnych. Niech sobie przemyśli wszystko, podejrzewam, że o tym też myśli. Na razie nie dzwoni... ale prosiła o czas do podjęcia decyzji. Quote
Monika z Katowic Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Mizianki dla psiaków!:loveu: Nie naciskajmy na Panią. To decyzja na dłuższy czas... Quote
Recommended Posts