Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne Moniko jak najbardziej , :) postaramy się gotowy wstawić na wątek ;) Volwerin ma już gotowy , dzięki Myszce :multi: . Jeszcze Tofik trzyłapek, Kitka, i King ze schroniska , który nie ma swojego wątku, ale jest na wątku rudzkim .

Jeśli się powiedzie to w następnej akcji będzie na pewno Czarny :) Zobaczymy, na razie trzymajcie kciuki,;) do poniedziałku mamy zamówienie na 160 plakatów .

Posted

kaa napisał(a):
Jasne Moniko jak najbardziej , :) postaramy się gotowy wstawić na wątek ;) Volwerin ma już gotowy , dzięki Myszce :multi: . Jeszcze Tofik trzyłapek, Kitka, i King ze schroniska , który nie ma swojego wątku, ale jest na wątku rudzkim .

Jeśli się powiedzie to w następnej akcji będzie na pewno Czarny :) Zobaczymy, na razie trzymajcie kciuki,;) do poniedziałku mamy zamówienie na 160 plakatów .

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: TO ROBI WRAŻENIE....

Posted

Tylko jeszcze nie wiadomo jaki przyniesie efekt . Zobaczymy, ale jak mam kogoś kto nie chce siedzieć z założonymi rękami , potrafi porywać i angażować innych , to trzeba spróbować . Grzechem by było zmarnować taką szansę ;)

Posted

Super akcja i mam nadzieję, że będzie skutek.
Jak plakat będzie gotowy to sobie wydrukuję i porozwieszam w lecznicach, gdzie bywamy. Kitka co prawda wszędzie już wisi, ale tylko jaka krótka notka ze zdjęciem... Może kogoś ruszy placik...

Jak wszystko dobrze pójdzie to w przyszłą sobotę będzie u nas muzzy i wtedy sesyjka parki nie ominie :p

Posted

Plakat gotowy, tylko mamy problem z wrzuceniem go na watek w takim stanie żeby był do pobrania , mogę wrzucić tylko żeby zobaczyć mniej więcej jak wygląda , ale jak ktoś chce bardzo chętnie wyślę mailem :)

Posted

Dziękuję za pobranie plakatów :)

Wpłaty
Mamamuminka- 20 zł
Jotka - 20 zł
P.T. Borcz - 80 zł
Monika z Kat .- 20 zł
------------------------
140 zł

815 zł + 140 zł = 955 zł

Posted

Czarny coś nam od wczoraj wieczora kuleje na przednią łapkę, unosi ją do góry. Nic tam nie wypatrzyłam, żadnego skaleczenia ani nic wbitego nie ma. Może się gdzieś uderzył lub naciągnął ścięgno :roll: Jak mu nie będzie przechodzić samo, to po weekendzie skontaktujemy się z wetem.

Posted

Czarny już nie kuleje :multi:

Dzwoniłam dziś do tej pani z Łodzi, co była zainteresowana Kitką. Pani wspomniała, że właśnie myślała o Kitce i wyjęła sobie wycięte ogłoszenie z Metra. Ma teraz jakieś sprawy rodzinne na głowie, ale obiecała, że przemyśli dokładnie sprawę adopcji suni i odezwie sie w ciągu kilku dni.

Posted

Murka napisał(a):

Dzwoniłam dziś do tej pani z Łodzi, co była zainteresowana Kitką. Pani wspomniała, że właśnie myślała o Kitce i wyjęła sobie wycięte ogłoszenie z Metra. Ma teraz jakieś sprawy rodzinne na głowie, ale obiecała, że przemyśli dokładnie sprawę adopcji suni i odezwie sie w ciągu kilku dni.

Święty Franciszku! Daj Kitce domek!

Posted

Murka napisał(a):

Mureczko tylko zapytaj ją czy w razie jej problemów zdrowotnych będzie miał się kto Kitką zaopiekować , jeśli nie to nie wiem czy to ma sens.

Wpłaty
- P. Jola z Gdańska - 30 zł
- Ketunia - 50 zł
- Zachary - 60 zł
- Kaa - 15 zł
---------------------------
155 zł

955 zł + 155 zł = 1110 zł Dziękujemy :)

Posted

kaa napisał(a):
Mureczko tylko zapytaj ją czy w razie jej problemów zdrowotnych będzie miał się kto Kitką zaopiekować , jeśli nie to nie wiem czy to ma sens.

Jasne, że zapytam. Miałam już pytać jak dzwoniłam, ale tak jakoś mi było niezręcznie, bo pani mówiła o jakichś sprawach rodzinnych. Niech sobie przemyśli wszystko, podejrzewam, że o tym też myśli. Na razie nie dzwoni... ale prosiła o czas do podjęcia decyzji.