andzia69 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 linka gdyby mogła to by pewnie ściany przestawiła.....ech:shake: A Tumcia jest sliczna - taka zwyczajna, pospolita - ale śliczna:loveu: Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tumka jest na prawdę super psem! dziś miała sterylkę czuła się dobrze jak byłyśmy u niej i odlatywała na ogonie :lol: jak chciałam jej zrobić fotkę to pchała się na kolana i żeby ją miziać! a Linka dziś jak nas zobaczyła to wbiła się w kąt ściany.. Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 tak właśnie się kończyła każda próba zrobienia zdjęcia :roll: Quote
Od-Nowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Lineczki ładne zdjęcia ale Tumki :cool1: no w każdym razie to co mówicie o Tumce można dodać do ogłoszeń :lol: wiedziałam,że będzie z niej skarb :p:diabloti: JAK TU POMÓC LINECZCE???......... Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Od-Nowa napisał(a):Lineczki ładne zdjęcia ale Tumki :cool1: no w każdym razie to co mówicie o Tumce można dodać do ogłoszeń :lol: wiedziałam,że będzie z niej skarb :p:diabloti: JAK TU POMÓC LINECZCE???......... Tania :mad: Tumka się wpychała non stop do mnie na kolana...ale spoko nadrobimy to :cool1: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jakie to maleństwo przerażone, nawet Biana tak nie wyglądała chyba :placz: Quote
erka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Tumlinka juz po sterylce. Musiala zostac oddzielona od Linki i malutka troche rozpacza i chce do mamy. Pani z Wrocka pyta o Linkę, ale nie wie, czy nie za duża , bo do bloku, no i nie wiem, czy ona do bloku się nada:cool1:. Tumcia już nie chcą, bo wzieli innego szczeniaka:cool3:. Nikt też nie pyta o Puchatka. Sytuacja staje sie nieciekawa, bo każą nam zabierac nasze psy z hotelu, bo mają zgłoszenia hotelowe:cool3:, Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzień dobry Tumliniątka :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 o tej Pani z Wrocławia mówiła mi Ewelinka wczoraj :cool1: chętnie pomogę tej Pani w razie czego :cool3: Quote
ewab Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 erka napisał(a):Sytuacja staje sie nieciekawa, bo każą nam zabierac nasze psy z hotelu, bo mają zgłoszenia hotelowe:cool3:, Tych ludzi nikt nie zrozumie. Najpierw mieli zamykać 6.11, teraz mają zgłoszenia hotelowe. Pomyślałby kto, że tam taki tłok jest:shake:. Quote
erka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tak ewab, trudno naprawdę ich pojąc:cool3:. Jak nie mieli psów hotelowych, to z naszymi im sie nie opłacało tam siedziec:cool1:. Teraz maja niby zgłoszenia , to dla naszych juz miejsc nie ma, chociaż jest tam na tyle boksów, że z pewnościa by sie zmieściły. Ale to zawsze jest tak, że zachowuja sie tak jakby łaskę robili i ciągle tylko narzekanie,że im sie nie opłaca:diabloti:. Tumlinka po sterylce czuje sie dobrze, a Linka już siedzi na kanapie:lol:. Puchatek podobno ma szansę na dom, znaleziony przez dt, maja przyjśc po niego w poniedziałek. Ale nie zdejmujmy z ogłoszeń póki nie pójdzie. Quote
erka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Pani z Wro pytała o dokładną wielkośc, chociaz juz jej mówiłam,że pewnie będzie średnia, wielkości mamy, ale przecież głowy sobie nie dam uciąc. Zaraz jeszcze do niej napiszę, bo nie mialm netu, a teraz Rudka wytrąciła mnie z równowagi. Quote
erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Byłam dzisiaj w hotelu, bo zabierałam Taro, ktory jechał do domu. Tumcio biedaczek jest bardzo wystraszony, jak weszlam to siedział za wersalka wcisnięty, posikuje ze strachu. On bardzo potrzebuje tymczasu w domu, z kims , kto by mu trochę czasu poświęcil. Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Erka - czy coś szanowni właściciele hoteliku gderali? kiedy zawozimy do nich Tumlinkę i Linkę? i co my zrobimy z tymi dzikusami małymi:shake: Quote
erka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dzisiaj nic nie mówili. Nie wiem właśnie kiedy zawieźc psiaki. Jutro porozmawim z panią Anią, do wtorku jest u niej siostra , może pomoże wyprowadzać. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ależ tu cisza u Tumliniaczków :shake: Quote
erka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Na razie Tumlinka z Linką są jeszcze u pani Ani w domu. Ale postanowiłyśmy,że jednak nie zawieziemy ich do hotelu, tylko we wtorek zaprowadzimy na działke pani Ani i przywieziemy też Tumcia. Dlatego jest prośba, żeby jeżeli ktos może przychodził do nich na działkę, bo one bardzo potrzebuja kontaktu z ludźmi. Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 szkoda, że nie mogą posiedzieć u p. Ani... Erka - czy myślisz, że to dobre wyjście? a jak nie będzie nikogo, kto do nich będzie zaglądał?:cool3: Quote
erka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Już sama nie wiem, ale w hotelu też będą siedziały w kojcu i nie sądzę, żeby ktoś specjalnie się nimi zajmował. A tu by mogły biegać po całej działce. Quote
andzia69 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 erka napisał(a):Już sama nie wiem, ale w hotelu też będą siedziały w kojcu i nie sądzę, żeby ktoś specjalnie się nimi zajmował. A tu by mogły biegać po całej działce. tylko w hoteliku będą chociaż widziały ludzi....sama nie wiem, co lepsze...:shake: Quote
Od-Nowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 podnoszę Tumliniaczki u mnie mają ciągle allegro. dziś im dorobię ogłoszeń Quote
divia_gg Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Puszczalam ogloszenia maluchów na portal.ogloszen, bardzi.pl, ale.gratka, gumtree katowice, olx (katowice, warszawa), katowiczak krakusik, e-zwierzak, ćwirek katowice i petsy.pl Tumlinkę jeszcze na pinesce dodatkowo. Kurcze niestety troche pospadały. Postaram sie poaktualizowac. Quote
divia_gg Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A taki mały "niewtemat" : jakie bazarki trwaja obecnie na kieleckie psiaki? Znalazlam jeden od Rudzi - Bianki i on dzis sie konczy. Jest cos jeszcze? Quote
Recommended Posts