Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tumka jest na prawdę super psem! dziś miała sterylkę czuła się dobrze jak byłyśmy u niej i odlatywała na ogonie :lol: jak chciałam jej zrobić fotkę to pchała się na kolana i żeby ją miziać!

a Linka dziś jak nas zobaczyła to wbiła się w kąt ściany..

Posted

Lineczki ładne zdjęcia ale Tumki :cool1:
no w każdym razie to co mówicie o Tumce można dodać do ogłoszeń :lol:
wiedziałam,że będzie z niej skarb :p:diabloti:

JAK TU POMÓC LINECZCE???.........

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Lineczki ładne zdjęcia ale Tumki :cool1:
no w każdym razie to co mówicie o Tumce można dodać do ogłoszeń :lol:
wiedziałam,że będzie z niej skarb :p:diabloti:

JAK TU POMÓC LINECZCE???.........

Tania :mad:
Tumka się wpychała non stop do mnie na kolana...ale spoko nadrobimy to :cool1:

Posted

Tumlinka juz po sterylce. Musiala zostac oddzielona od Linki i malutka troche rozpacza i chce do mamy.

Pani z Wrocka pyta o Linkę, ale nie wie, czy nie za duża , bo do bloku, no i nie wiem, czy ona do bloku się nada:cool1:.

Tumcia już nie chcą, bo wzieli innego szczeniaka:cool3:.

Nikt też nie pyta o Puchatka.

Sytuacja staje sie nieciekawa, bo każą nam zabierac nasze psy z hotelu, bo mają zgłoszenia hotelowe:cool3:,

Posted

erka napisał(a):
Sytuacja staje sie nieciekawa, bo każą nam zabierac nasze psy z hotelu, bo mają zgłoszenia hotelowe:cool3:,

Tych ludzi nikt nie zrozumie. Najpierw mieli zamykać 6.11, teraz mają zgłoszenia hotelowe. Pomyślałby kto, że tam taki tłok jest:shake:.

Posted

Tak ewab, trudno naprawdę ich pojąc:cool3:.

Jak nie mieli psów hotelowych, to z naszymi im sie nie opłacało tam siedziec:cool1:.
Teraz maja niby zgłoszenia , to dla naszych juz miejsc nie ma, chociaż jest tam na tyle boksów, że z pewnościa by sie zmieściły.

Ale to zawsze jest tak, że zachowuja sie tak jakby łaskę robili i ciągle tylko narzekanie,że im sie nie opłaca:diabloti:.

Tumlinka po sterylce czuje sie dobrze, a Linka już siedzi na kanapie:lol:.

Puchatek podobno ma szansę na dom, znaleziony przez dt, maja przyjśc po niego w poniedziałek. Ale nie zdejmujmy z ogłoszeń póki nie pójdzie.

Posted

Pani z Wro pytała o dokładną wielkośc, chociaz juz jej mówiłam,że pewnie będzie średnia, wielkości mamy, ale przecież głowy sobie nie dam uciąc.

Zaraz jeszcze do niej napiszę, bo nie mialm netu, a teraz Rudka wytrąciła mnie z równowagi.

Posted

Byłam dzisiaj w hotelu, bo zabierałam Taro, ktory jechał do domu.
Tumcio biedaczek jest bardzo wystraszony, jak weszlam to siedział za wersalka wcisnięty, posikuje ze strachu.

On bardzo potrzebuje tymczasu w domu, z kims , kto by mu trochę czasu poświęcil.

Posted

Dzisiaj nic nie mówili. Nie wiem właśnie kiedy zawieźc psiaki.
Jutro porozmawim z panią Anią, do wtorku jest u niej siostra , może pomoże wyprowadzać.

Posted

Na razie Tumlinka z Linką są jeszcze u pani Ani w domu.

Ale postanowiłyśmy,że jednak nie zawieziemy ich do hotelu, tylko we wtorek zaprowadzimy na działke pani Ani i przywieziemy też Tumcia.

Dlatego jest prośba, żeby jeżeli ktos może przychodził do nich na działkę, bo one bardzo potrzebuja kontaktu z ludźmi.

Posted

Już sama nie wiem, ale w hotelu też będą siedziały w kojcu i nie sądzę, żeby ktoś specjalnie się nimi zajmował. A tu by mogły biegać po całej działce.

Posted

erka napisał(a):
Już sama nie wiem, ale w hotelu też będą siedziały w kojcu i nie sądzę, żeby ktoś specjalnie się nimi zajmował. A tu by mogły biegać po całej działce.

tylko w hoteliku będą chociaż widziały ludzi....sama nie wiem, co lepsze...:shake:

Posted

Puszczalam ogloszenia maluchów na portal.ogloszen, bardzi.pl, ale.gratka, gumtree katowice, olx (katowice, warszawa), katowiczak krakusik, e-zwierzak, ćwirek katowice i petsy.pl
Tumlinkę jeszcze na pinesce dodatkowo. Kurcze niestety troche pospadały. Postaram sie poaktualizowac.