Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Randa, specjalnie dla Ciebie:)
(chciałam Simbi zrobić ładne zdjęcia, ale tylko pojawił się Bartek, a Simbi już chciała dać dyla - caly czas kojarzy nas oboje z wyjazdem do weta. pojedynczo jesteśmy ok;) )

tu już we dwie tylko:)

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie, że mi będzie szkoda:(
dlatego nowy dom musi być super - kochający, odpowiedzialny...

ps. znowu mi SAM zniknął banerek Simbi:(
ps.2 Evelin jak tam, lepiej?
ps.3 a jak Misiek?

Posted

ps.1-masz banerek Simbi przecież
ps.3-Miś miał powtórne rtg, ale nie ma drastycznych zmian; w środe będzie biopsja; dalej na encortonie, trochę schudł

Posted

Ronja masz banerek Simbi jako drugi, ja widzę(chyba zwidów jeszcze nie mam, a przynajmniej nie stwierdzone).
Z Evelin rozmawiałam nie dalej jak pół godziny temu, trochę jej lepiej, ale ostatnio za dużo pracuje.
Piosenka dla Simbi: pojawiasz się i znikasz...mam na twym punkcie bzika...

Posted

Ronja, zyję..jak to mawiaja niektórzy-złego licho nie weźmie..:) Nie lubię chorować..
Zdjęcia Simbi jak zwykle...prześliczne.Fajna sucz.
Ronja,a nic nie wspominałaś przez telefon,że ma być instrukcja..jak za madra bedzie to moge nie zrozumiec..
I bardzo dziekuję !

Posted

Bimbik to i może teraz śpi...
ja też bym chciała, bo pół przytomna jestem...
paczki nie wysłałam, bo towar luksusowy, jeszcze by się potłukło:) Evelin obiecała,że przyjedzie

Bimbik ma się dobrze, chodzi bez kołnierza. Wpadki zalicza,ale przynajmniej wiemy już dlaczego

Posted

wiosnę w lesie to ja czułam już jakiś czas temu;)

wpadki są, gdy Simbi jest "pomijana". gdy ja idę z Mają do lasu, jest kupa u Simbi jak wracam... system mamy teraz taki: choćby minęło pół godziny od ostatniego wyjścia Simbi, Simbi wychodzi jeszcze raz, jak wraca ukochuję ją, daję ciacho i idę z innym psem na spacer. wracam, jest czyściutko:)
wpadki są sporadyczne...