Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']cieszę się, że Wam smakowało:)
mam nadzieję, że zostawiłaś choć łyczka dla Randy;) ?[/QUOTE]
Słyszałam, że smaczna była...

Posted

Nie,same wypiłyśmy..ale to nie nasza wina,bo za dobra była..Ale przywiozłam butelkę z napisem (dla Evelin i Randy i znak firmowy wytwórcy :)).Poza tym drapało mnie coś w gardle wczoraj,a dziś już nie,nalewka pomofgła więc czuję się usprawiedliwiona :)
Opowiadałam za to Randzie o głębi smaku i dałam Jej 2 aniołki a sobie wzięłam jednego...

Posted

Moim zdaniem najlepiej bedzie podesłać link do Simbi...Pan doktor zna Simonkę osobiscie,wie ,że otrzymala imię na cześć Simony Kossak (bo to bardzo madra kobieta była),myslę,że miło by Mu było cos takiego poczytać..
Co o tym sadzisz Ronja?

Posted

a tam wredne od razu..
widzialam przez okno jak Simbi wcina kupę - nie mogę się po tym otrząsnąć;)
zamierzamy z Evelin trochę jej utrudnić życie

Posted

Ronja, nie wysyłaj mi linku,tylko kupuj co uważasz za stosowne...Jeszcze raz powtórzę, mam pełne przekonanie,że działasz w interesie Simbi...Po prostu to wiem...
A Ty Randa,jak bedziesz głupoty wypisywac o wredocie,to znów nalewki nie dostaniesz,bo ja miejscu wypiję..
Ale jako,że dobry człowiek jestm,opowiem Ci o bukiecie,o głebi smaku,o dzialanu przeciwprzeziebieniowym itp...

Posted

zobaczymy
nowy kołnierz też jej kupiłam wczoraj... to już piąty
Randa, przysięgam Ci, że krzywdy nie dam zrobić Simbi ani żadnemu psu, który jest u mnie.
Kiedy trafia do mnie szczególnie chory pies, którego leczę, o ktorym myślę ciągle, martwię się, doglądam - bardzo się związuje z takim psem i szczegolnie zależy mi na jego losie.
Ten kaganiec jest specjalnie zrobiony, by pies miał swobodę ziajania. Chcę zobaczyć jak się sprawdzi.

Posted

Randa,jaki Simbi ma interes manewrowania przy drutach? Przeciez Ją to bedzie bolało,bedzie unikała tego jak ognia..
Może gdyby miała wolny ryjek (dłuuuugi :)) to powoli by cos kombinowała..A tu,nawet przy lekkim uderzeniu,po prostu bedzie Ją bolało..więc nie ma powodu kombinować...
Ronja,nie musisz nic przysięgać..My to wiemy na 100%

Posted

tak sobie pomyslałam - jutro jestem w domu, zdejmę kolnierz Simbi i bedę ją podglądala - akurat kolo jej boksiku mam biurko z komputerem. zobaczę czy ona się interesuje tymi drutami. oczywiście na noc kołnierz zalożę.

ps. a na zdjęciu jest nie nasz Simbik, tylko jakiś inny:razz:

Posted

Ronja, to wiadomo, ze krzywdy nie dasz zrobić, a psy mają u Ciebie jak w raju. Zadziwiłam się tym fizjologicznym wynalazkiem, bo nigdy o czymś takim nie słyszałam.Biedy Simbik - nie będzie mógł jeść swoich ulubionych przysmaków.