IraKa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Madziek'] Myślę, że najwygodniejszą opcją jest DT we Wrocławiu, bo gdyby Kokosik miał jechać do Holandii to wyjazd jest z Opola, a z Wrocławia do Opola to rzut beretem. Tak więc zabieram się do posania priva do IraKa :-) [/QUOTE] Zaraz napiszę maila Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A co z wątkiem naszego "bohatera"??? Quote
NusiaiJa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jutro będę w schronie to go oobcykam i jakieś FAJNE I ODPOWIEDNIE imię mu nadam. na tą chwię ma tylko dwa zdjęcia gdzie widać jego pyszczek i cztery gdzie pokazuje pupeczkę:evil_lol: :cool3: Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Nuśka zakładaj!!!!! Zdjęcia dodamy jutro. Masz już w swoim poście piękny początek wątku;) Quote
Equus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Super wieści o Kokosiku:))) Ocelot - deklarowałam 30zł, jeśli nie są potrzebne dupelkowi to chętnie przeznaczę na szkolnego szczylka:loveu: (cudny jest!). Daj tylko namiary, gdzie mam wpłacić kasę. Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Anna Kłopotowska Glina 20 87 1160 2202 0000 0001 0062 6844 Z dopiskiem, że dla Amka. Nie wiem jeszcze czy będziemy zbierać na Kokosika, bo nie wiem jak sytuacja się rozwinie, poczekajmy chwilkę Quote
idusiek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ocelot a odzywała się do ciebie moze pani Iza B, która była zianteresowana moim Romkiem? Przekierowałam ją do Was.:roll: Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='idusiek']ocelot a odzywała się do ciebie moze pani Iza B, która była zianteresowana moim Romkiem? Przekierowałam ją do Was.:roll: Chyba nie. Zresztą nie pamiętam nazwiska Pani co mi się wczoraj bardzo podobała, może to ona? Ma sięodezwać dzisiaj. PILNIE POTRZEBNY KTOS DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W MOSZCZENICY Quote
Ewa i flatki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='elinka'] Ewa i flatki, przepraszam, że zdenerwowałam Ciebie tymi moimi naiwnymi pytaniami, ale naprawdę nie miałam rozeznania w tej sprawie. :oops:[/QUOTE] Nie szkodzi :lol: Ja tylko przestraszyłam się, że rozpęta się dyskusja po tytułem:"Lepszy schron w ojczyznie, jak kanapa u obcokrajowca" albo polecą sugestie o wykorzystywaniu psów do przeszczepów i rozmyje się cały glówny temat wątku . Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ocelot']Chyba nie. Zresztą nie pamiętam nazwiska Pani co mi się wczoraj bardzo podobała, może to ona? Ma sięodezwać dzisiaj. PILNIE POTRZEBNY KTOS DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ W MOSZCZENICY gdzie to jest??? Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Jak się jedzie na Warszawę chyba. Na trasie Warszawa - Katowice? Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Moszczenica, Chojnicki, Pomorskie Moszczenica, Sławno, Sławieński, Zachodniopomorskie Moszczenica, Gorlicki, Małopolskie Moszczenica, Bocheński, Małopolskie Moszczenica, 95-002, Zgierski, Łódzkie KTÓRA TO????? Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Mieszkają dokładnie w Gajkowicach. Gajkowice – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie piotrkowskim, w gminie Moszczenica. Pani nie daje się zniechęcić. Nie przeraża jej wiek, stan zdrowia, to że może być z nimi krótko. Domek jednorodzinny, dwa koty, dwoje dzieci. Syn lat 16, córka - 12. Córka się nie może doczekać. Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A mówiłas , że kłapie zebami??? To odstarsza...często Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Inez de Villaro']A mówiłas , że kłapie zebami??? To odstarsza...często[/QUOTE] Mówiłam, o to chodzi, że mówiłam. Wszystko wygląda super, bo i wizyta i kastracja by im nie przeszkadzała. Martwi mnie to, że to na córki prośbę, choć z drugiej strony 12 dziewczynka to nie malutkie dziecko. Quote
gameta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja też dostałam "swojego" psa jak miałam 12lat - dobry wiek :) Mój żył u mnie 15 lat (wcześniej żył bezpańsko na ulicy :cool1:), temu aż tyle nie będzie raczej danie :shake: Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No to chyba z Tomaszowa macie do Moszczenicy najbliżej...nie znalazłąm nikogo znajomego z Piotrkowa, stamtąd jeszcze bliżej...może masz tam dogoznajomych (z Piotrkowa) to tylko 12 km. Quote
ocelot Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Inez de Villaro']No to chyba z Tomaszowa macie do Moszczenicy najbliżej...nie znalazłąm nikogo znajomego z Piotrkowa, stamtąd jeszcze bliżej...może masz tam dogoznajomych (z Piotrkowa) to tylko 12 km.[/QUOTE] W Piotrkowie nie ma chyba nikogo z dogo. Coś wymyślimy. Quote
NusiaiJa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ocelot']Jak się jedzie na Warszawę chyba. Na trasie Warszawa - Katowice?[/QUOTE] Ocelotku... no to mnie rozbroiłaś z tą trasą warszawa-katowice:evil_lol:......:shake:;) najlepiej to jadąc trasą do Piotrkowa skręcić na Wolburz i przez te wioseczki po drodze dotrze się do Moszczenicy.... :lol: Quote
Madziek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dziewczyny uda Wam się zorganizować tą wizytę? Im prędzej tym lepiej. Trochę osób oferowało pomoc finansową, więc można ją wykorzystać na zwrot paliwa za dojechanie do tej Moszczenicy. Wrazie czego Kokos ma zapewniony DT u IraKa we Wrocławiu do 20 listopada. Proszę pomóżcie już teraz na wszelki wypadek rozglądać się za transportem dla niego do Wrocławia. Quote
Becia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Trzymam mocno kciuki za pudelkowy domek...:thumbs: My też w Orzechowcach mamy staruszke pudelkę Magii i po 2 dniach ogłoszeń domek sie trafił i to nie jeden. Sunia jest własnie po sterylce i w przyszłym tygodniu opuszcza schronisko. Gdyby wam ten domek nie wypalił dajcie znać, mam nadzieję że majuska prowadząca naszą adopcję zachowała kontakty do chętnych... Quote
elinka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='becia66']Trzymam mocno kciuki za pudelkowy domek...:thumbs: My też w Orzechowcach mamy staruszke pudelkę Magii i po 2 dniach ogłoszeń domek sie trafił i to nie jeden. Sunia jest własnie po sterylce i w przyszłym tygodniu opuszcza schronisko. Gdyby wam ten domek nie wypalił dajcie znać, mam nadzieję że majuska prowadząca naszą adopcję zachowała kontakty do chętnych... No, no... przed Kokosikiem coraz więcej perspektyw. :multi: Quote
ocelot Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Musi nam się udać. Dzisiaj w schronisku porozmawiamy. Ja cholernie nieczasowa jestem i prawka brak i to jest problem niestety, ale może coś sie wymyśli. Quote
Ewa i flatki Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jest jeszcze jedna oferta: Renata, ta która znalazła dom dla flatopodobnego (teraz Bruno) oferuje DT u siebie. Jeżeli pudelek dogada się z jej Gają - flatką bardzo łagodną - to zostanie u Renaty. Jeżeli nie, można mu szukać domku na spokojnie. Renata jest mgr zootechniki, groomerem i pracuje w gabinecie weterynaryjnym, więc całą obsługę lekarsko-upiększającą miałby niejako "w domu". Wezcie pod uwagę i tą propozycję :lol: Quote
ocelot Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Jest jeszcze jedna oferta: Renata, ta która znalazła dom dla flatopodobnego (teraz Bruno) oferuje DT u siebie. Jeżeli pudelek dogada się z jej Gają - flatką bardzo łagodną - to zostanie u Renaty. Jeżeli nie, można mu szukać domku na spokojnie. Renata jest mgr zootechniki, groomerem i pracuje w gabinecie weterynaryjnym, więc całą obsługę lekarsko-upiększającą miałby niejako "w domu". Wezcie pod uwagę i tą propozycję :lol:[/QUOTE] Ewuniu to ja bym wolała Kokoska do Renatki dać niż gdzie indziej. Strasznie się boję, że wizyta, wizytą, monitoring monitoringiem a opieka przerośnie ich. Quote
Recommended Posts