Malwi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 cieszymy się cieszymy :D dopiero teraz posta przeczytałam ... Bez sterylki to ja Opery od Leny nie wypuszczę ;) ... Leno - mogłabyś sie zorientować ile by o wyniosło ? zaraz się zabieram za ściąganie Ciotek z doświadczeniem ogłoszeniowym ... chyba że jakieś tutaj są ? Cioteeczkii ???? Quote
Szerkanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 w poniedzialek przesle pieniadze za bazarek Quote
lena13 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Popytam weta o koszt sterylizacji, ustalę taki termin aby nam pasował, może jak tato wyjdzie ze szpitala będzie jeszcze na L4 to nam niuni przypilnuje. To wszystko się da zorganizować, zresztą muszę ciachnąć Pedra w dalszych planach Samiego, po drodze ciachniemy Opercię i moja Aga przed operacją wycięcia guzów, tyle pracowałam aby mnie polubiły a teraz to mnie z nienawidzą. Ale wybaczą bo po operacjach tak się dba i dostają takie smakołyki że zapominają iż coś tam im robiono. Quote
Malwi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dziękuję Leno :loveu::loveu::loveu: czekamy na info ... a tymczasem wpłynęła stała deklaracja 10 zł od Agaty, dziękujemy :loveu: Quote
Malwi Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 dziewczyny ... chyba coś namieszałam w rozliczeniach .... Chodzi o tą wpłatę: 2010-02-01 - 10,00 - WPŁATA NA DOM DLA OPERY przypuszczałam że to od Agaty51 ... ale chyba byłam w błędzie ... proszę o informację , przelew podpisany AGATA N. z P N.... Stowarzyszenie w końcu przelało pieniążki za miesiąc, czekamy na potwierdzenie Leny czy pieniążki przyszły i o informację ile będzie kosztować sterylka. Jak Lena da znać że pieniążki od stowarzyszenia doszły wysyłam kasę za kolejny miesiąc ( do 12 marca ) i zostaje nam na koncie wtedy tylko 77 zł! .... :(:(:( Quote
Malwi Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 podniosę i przypomnę że nadal brakuje 205 zł deklaracji :( teraz jeszcze dojdzie sterylka :( a Opera bez funduszy :( Quote
lena13 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mam problemy z netem więc pisze puki go mam. Pieniążki od stowarzyszenia doszły Operka dziękuje. Koszt sterylki zamknie się w ok 200 zł może wyjdzie mniej. U Operki wszystko gra jest wesolutka w dalszym ciągu ćwiczy chodzenie na smyczy idzie coraz fajniej. Quote
Malwi Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ufff .... ja jutro zlecam przelew za kolejny miesiąc .... będzie do 12 marca zapłacone .... 200 + 350 za kolejny miesiąc + ewentualne płatne ogłoszenia ... + SZCZEPIENIA! zapomniałam na śmierć! ojojoj.. .. Quote
lena13 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dziś byłam u weta z Polą wizyta prawie 2 godziny niunia po takich chorobach, że masakra w dodatku przemiła wtulona we mnie podczas wizyty, miesiące spędzone w klinice dały to, że bida myślała że ją znów to czeka. W poniedziałek znów jadę sprawdzę Operki szczepienia jak coś od razu zapytam o koszt szczepień. Quote
Malwi Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 dziękuję leno ... od jutra biorę sie ostro za rozsyłanie wątku .... Quote
Malwi Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 po cichu przypominam że zaczął się już marzec ... a nie ma na koncie jeszcze 4 deklaracji stałych za luty .... wieczorem jeśli nic nie dojdzie będę rozsyłać PW ... Quote
magenka1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 cioteczko moja wpłata powinna już być bo wysłałam w czwartek, Operko buziaczki Quote
Szerkanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dziewczyny dzis robilam przelew za bazarek plus moja deklaracja, a wiec: pepsicola - 15zł plus ok.5 zl z nadplaty za przesylke czyli 20 zł Monika082 - 30 zł To tyle z bazarku ------------------------------------------------- Moja deklaracja 15 zł Czyli przelew bedzie w kwocie 65 zł. Quote
Malwi Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ano, magenko, Szerkanko .. wieczorem (bardzo późno wieczorem ;) ) sprawdzę konto i napiszę od razu czy coś przyszło... dziękuję :loveu: Quote
Malwi Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 transylwanio: przepraszam za nieporozumienie :( twoja wpłata doszła oczywiście ... byłam przez ostatni miesiąc tak zalatana ze nie wiedziałam jak się nazywam i przeoczyłam jednego posta...przepraszam :placz::oops::oops: mamy 140 zł deklaracji stałej , czyli brakuje 210 zł nadal :( (nie liczyłam stałej od OSMZ ponieważ na to musi być faktura... więc będzie ewentualnie jako jednorazowe ) dziś wieczorem wyślę do leny za bieżący miesiąc ( do 12 marca ) i zostaje na koncie 77 zł :( a trzeba zrobić szczepienia i sterylkę. :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Pyrdka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przelałam zadeklarowane 20,00 zł. na naszą bohaterkę wątku. Quote
Malwi Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 są wpłaty od Magenki i Any ... dziękuję ..:loveu: Quote
Malwi Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 jakby ktoś mógłby wystawić bazarek to mogłabym na niego grafiki robić ... od banerów , avatarów po tapety na pulpit .... Quote
lilk_a Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dobry pomysł z tapetami na pulpit ... jakby co mam trochę , "własnoręcznych" :) jakby co też się mogę dorzucić :) Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Malwi, czy bylo płacone za luty już?? mam na mysli Hotelik. Quote
Recommended Posts