Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Terry zgłoszony do metra, ale szybko się nie pojawi bo Karolina ( podsyła psy do metra);) nie ma dostępu do netu i tylko sporadycznie, więc swoje musimy odczekać...

będziemy cierpliwie czekać bo co nam zostało ?

• 3 weeks later...
Posted

Nie zagląda...ale myśli :) Jutro jedziemy chłopaka odwiedzić, ja uwielbiam tego łobuziaka to wycałuje go !!! ( fajnie się całuje taki pyszczek który parę chwil wcześniej szczura zagryzał :) )

Posted

On poluje tak na szczury??? To pies dla mojego TZ, on ciagle jeszcze wspomina swoja sunie, ktora mial za mlodosci, i z ktora chodzil w pole, lapac myszy, i ona potrafila w ciagu paru sekund mysz z ziemi wyciagnac.

Posted

Reksiu to jest typowy myśliwski pies, tam w przytulisku to zagryzie każdego szkodnika ( strach pomyśleć jakby wpadł w jakieś nieodpowiedzialne łapy ), jego jakby dobrze poprowadzić to jest strasznie mądra bestia, ja to bym go okropnie rozpuściła, ale to na prawdę niesamowity psiak dla mądrego właściciela, on wszystko wie, wie kiedy sie go wypuszcza z boksu, wie kiedy jego czas na bieganie minął, na spacer też wie kiedy idzie siada do zapięcia smyczy, potem jak jest już za ogrodzeniem to w sobie tylko znany sposób wyciaga głowę z obroży, robi 10 minutowa rundę po okolicznych polach i wraca , oczywiście przeprasza za ten wyczyn, ale w oczkach wyczytasz , że prosi o zrozumienie dla tego wybryku, ja go podziwiam strasznie, miłośnik takiego teriera nam potrzebny strasznie , oboje będa szczęśliwi, Terry sobie takiego zaznajomionego z rasą ( chociaż on jest mixem ;) ) kupi momentalnie.

Posted

[quote name='Reksiu21']A tu co tak ucichlo? Nikt do szorsciaka niezaglada? Chyba musze popodnosic.[/QUOTE]

Reksiu może byś się rozglądnęła za domkiem dla niego tam u was ? Tyle czasu siedzi biedak, on już z Emilką najstarszy stażem, tyle psów nowoprzybyłych domek znalazło, a Terry nic. I nie możemy pojąć z majuską jak to możliwe - taki mądry, radosny, uczuciowy pies i do tego ładny - nie może trafić na swój domek. :shake:

Posted

Ja moge go tutaj oglosic, ale zeby bylo to efektowne, bo zrobilabym mu platne, to potrzebuje pare rzeczy: potrzebuje zdjecia ladne, na trawie, bez krat, pozatym zdjecie ladne z dzieckiem, jak go dziecko przytula, bo to bardzo wazne ze on lubi dzieci, no i test na koty. Prawdopodobnie bedzie je gonil, ale musze wiedziec jak to jest w pomieszczceniu z kotem, czy dostaje szalu jak zobaczy, czy da sie uspokoic. Chodzi o to czy koty tez chce zagryzc jak kury, czy np. kota wlasnego w domu by nauczyl sie tolerowac, nawet jak te na dworze goni. Jak byscie daly rade to mi zorganizowac, to go oglosze. Jezeli by sie domek znalazl, to mozemy jakis transport organizowac, moze cos od P. Romy bym tez do siebie wziela, to by sie polaczylo.