Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no matko kochana !!:loveu:
on wygląda jak by ten swój harem pilnował i ani myśli dać nogę
ja mu się nie dziwię ...takie fajne laski ..:cool3:
kura przy nich nie siada..;) ( i niech tak zostanie ) .Amen.

Posted

o nie , nie
majuska , to działa tylko wespół w zespól
tylko razem:lol:
a kto jechał 800 km , kto odwiedzał Terrego , wyprowadzał go na spacer
dawał jeść , pić , niuniał
gryzł pazury co z łobuzem będzie
ech...kochane dziewczyny , co by z nim było gdyby nie Wy:Rose:

Posted

Bardzo fajne foty! Laseczki są, basen jest, teren jest - no suuuper jest, po prostu.
Nie wiem, czy jest jakiś kanał TV co non stop o kurach nadaje, ale jakby się postarać to zestaw filmów o kurach by się dla Terrego skompletowało jakoś.
Na początek "Uciekające kurczaki".

Posted

Dostałam dzisiaj takiego maila :

[FONT=Arial]Mam pytanie jestem zainteresowana adopcją Terriego, proszę o szybką odpowiedz ? Dorota Nasia......

Teraz to se mogą pisać, prawda Terrutku ?
[/FONT]

Posted

[quote name='Becia66']Dostałam dzisiaj takiego maila :

[FONT=Arial]Mam pytanie jestem zainteresowana adopcją Terriego, proszę o szybką odpowiedz ? Dorota Nasia......

Teraz to se mogą pisać, prawda Terrutku ?
[/FONT]

Becia jaka cwaniara teraz:eviltong::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='figa33']a kto jechał 800 km , kto odwiedzał Terrego , wyprowadzał go na spacer
dawał jeść , pić , niuniał

(...)

ech...kochane dziewczyny , co by z nim było gdyby nie Wy:Rose:

No właśnie - kto ? Skandal... :(

Posted

[quote name='Agula99']Kupić Terrusiowi telewizor w którym będą leciały tylko bajki o kurkach!!! ;) kto jest za? głosować!!! :)
:lol: Ależ Terruś ma "bajki o kurach". Codziennie rano . W 3D :cool3:
Karmienie kurek przez Pańcia to nieomal rytuał dla Terrego. Jakiż jest wtedy szczęśliwy, że choc popatrzec może ;) Z jednej strony zachodzi. I z drugiej. On te kury po prostu wielbi :evil_lol:

Przepraszam, że się tak opuściałam w relacjach o "Szczęśliwym żywocie Terrego", ale wierzcie, on w tym domu rewolucje wywołał. :lol: W pozytywnym znaczeniu :)
Wpatrzeni są ze sobą z Pańciem w siebie, że ach i och :loveu:
Pańcia się skarżyła, czuje się opuszczona, bo tylko Grześ i Grześ (Pańcio znaczy).
Dobrali się chłopcy jak w korcu maku :)

Ale nawet Pańcio traci na znaczeniu jeśli w okolicy pojawia się Dafne :loveu:

Moooja kochana

Daj buziaka

Z facetami też potrafi sie dogadac :) Tu z moim tymczasowym Afro.

Posted

No, no, niezły kochaś z tego łobuza, nigdy go w "takim stanie " nie widziałam, wiecznie nie miał czasu na miłości, musiał latać, węszyć, a tu go wzięło na całego :)
No i jaki to sukces, że kurki jeszcze żyją :) Terry - rewolucjonista:evil_lol::evil_lol:

Ciociu Mantis trzebaby sie pomału zebrać do tej kastarcji:cool3:, daj znać czy masz jakiś plan to ja jeszcze zadzwonie do p.Grzegorza, żeby to obgadać.

Posted

Mantis bardzo dziękujemy za zdjęcia i świeże wiadomości bo łobuziak zapadł nam głęboko w serce i chłonni jesteśmy wiedzy na temat jego szczęsliwego żywota. A że jest szczęsliwy to nie ma wątpliwości. :loveu:

Posted

Cóż za rewelacyjne wiadomości!!! Teruś taki szczęśliwy, a jaki zadowolony, jak mu się oczka świecą na widok tej ślicznej suni!! Widać u nas takich nie było, albo były dla niego za mało rasowe, bo nigdy się za żadną tak nie oglądał, a tu proszę!!!
Ale może to zmiana klimatu, świeże powietrze, inne widoki a nie tylko klata i klata i tak się zmienił chłopak nie do poznania!!! :)

Posted

majuska napisał(a):
Ciociu Mantis trzebaby sie pomału zebrać do tej kastarcji:cool3:, daj znać czy masz jakiś plan to ja jeszcze zadzwonie do p.Grzegorza, żeby to obgadać.

No wiem, wiem :) Trochę mnie choróbsko rozłożyło, na weekend wyjeżdżam, ale w przyszłym tygodniu na pewno Terrutka odwiedzę :loveu: i ustalimy kiedy chłopaka odjajczamy.

Posted

Mantis napisał(a):
No wiem, wiem :) Trochę mnie choróbsko rozłożyło, na weekend wyjeżdżam, ale w przyszłym tygodniu na pewno Terrutka odwiedzę :loveu: i ustalimy kiedy chłopaka odjajczamy.

OK, przede wszystkim wykuruj się i będziemy się umawiać.

• 1 month later...
Posted

Spójrzcie!
Witam.Chciałam zapytać czy ten piesek o imieniu Terry do adopcji podany
8.12.2010r. to jeszcze jest? Jeżeli tak to proszę mi odpisać czy
mógłby mieszkać w bloku, czy wytrzymałby sam osiem godzin i czy w tym
czasie by nie dokuczał?(chodzi o zachowanie czystości i podgryzanie
mebli) I czy mógłby zamieszkać z bardzo rozpieszczonym yorkiem (york na
czas mojej pracy nie zostaje w domu).Proszę mi odpowiedzieć na moje
pytania.Pozdrawiam. :evil_lol::evil_lol:
Pan przesłał mi 15 zdjęć swego domu i rodziny.

Posted

Odpisz, że nie wytrzyma 8 godzin, na pewno zaleje cały dom bo będzie znaczył teren, meble na bank popodgryza , a yorka zje na śniadanie już pierwszego dnia :)

Żartowałam oczywiście.

Karolciu odpisz, że Terry już nieaktualny , ale w Brzyściu w hoteliku jego brat bliźniak siedzi Roki, poleć go , szkoda domek marnować, wyglada na fajny.
Watek Rokiego:

http://www.dogomania.pl/threads/193416-ROKI-z-IROKEZEM-NA-GŁOWIE-rude-cudo-w-hotelu.