Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Terry dziś troche pobiegał, był na dłuższym spacerku po okolicznych polach , no i najadł się różnych smakołyków, wciąż czekam na telefon...domek by sie zdał...
Dziś chłopak był wyjątkowo fotogeniczny i cudem ( bo to żywe srebro ) udało się go uchwycić:

Posted

Starałam się mu coś napstrykac do tego nowego pakietu świątecznego..
W sprawie jamnisi nadal nic nie wiem , też jej dziś troszkę fotek porobiłam na wszelki zwyczaj, jedynie pocieszający jest fakt, że juz raczej psiaki nie marzną....

Posted

becia66 napisał(a):
Obrazki ciężkie do wykorzystania do ogłoszeń - bo któż się zlituje nad tak szczęsliwym psem....:diabloti:

To co Beciu, mam go przybrudzić, zrobić mu smutny wyraz pyska, jakis fotomontaż jak w niego rzucają kamieniami, alboco... a na dole obrazka wielki napis PASZOŁ WON! :diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
To co Beciu, mam go przybrudzić, zrobić mu smutny wyraz pyska, jakis fotomontaż jak w niego rzucają kamieniami, alboco... a na dole obrazka wielki napis PASZOŁ WON! :diabloti:

ooo....- cos w tym stylu.....:evil_lol: Żartuję oczywiście !!!
Macie rację, Terry to rodzaj psa usmiechnietego, towarzyskiego i energicznego i trudno z niego zrobić ofiarę losu....:diabloti:

Posted

A teraz to powinnyście mnie zlinczować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, jak to że ja chłopkakowi jeszcze ogłoszeń nie zrobiłam..
Ale że ja grzeczna( czasami) :eviltong::diabloti:"dziewczynka" jestem to się poprawię:
Kupię psa,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
animalia,
e-zwierzak,
gumtree,
cafeanimal,
rzeszowiak,

Posted

jak różo - fiolety to ja też jestem, zieloności mam już pod dostatkiem, chociaż ostatnio spadł mi na podłogę mój ukochany kolczyk i niestety odpadły 2 kawałeczki od niego....