Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konieczne jest spotkanie całej rodziny i Terrego, mam nadzieję, że jeżeli wciąż są zdecydowani to przyjadą sie z nim poznać , w końcu warunki w przytulisku pozwalają na bliższe zapoznanie, można i pobawić się z psiakiem i na spacerek zabrać, zobaczymy...

Posted

Tymczasem nasz szorściak troche się pochorował, ma dość paskudny kaszel, juz wczoraj dostał zastrzyk i dzis tez dostanie, trzymajcie za niego kciukasy, musi szybko wydobrzeć!!!

Posted

majuska napisał(a):
Tymczasem nasz szorściak troche się pochorował, ma dość paskudny kaszel, juz wczoraj dostał zastrzyk i dzis tez dostanie, trzymajcie za niego kciukasy, musi szybko wydobrzeć!!!

Musi,trzymam kciuki.

Posted

Dzięki wielkie Figuniu, trzymam kciuki za naszego łobuziaka, już mi sie serce kraje na jego widok w tym boksie, taki słodziak a tu nic.....nawet teraz jak chorutki jest , nie ma go kto przytulić:(

Posted

Przychodze wczoraj do przytuliska, a boks Terrego otwarty i Terrego nie ma.....zgłupiałam, bo adopcja wydała mi się mało prawdopodobna, więc co jest? Zaczęliśmy go wołać na wszystkie strony...i po chwili patrzymy zasuwa polną drogą jakieś białe psisko, i to był Terruś, przyleciał, elegancko na smyczke się zapiął i szczęśliwy wrócił do boksu. Okazało si e, że facet który tam sprząta wypuścił wszystkie psiaki, żeby sobie latały po wybiegu a Terry sobie pewnie poradził z siatka i poszedł w tango...dobrze , że wraca. Aha ..i juz nie słyszałam, żeby kaszlał.

Posted

Póki co wraca jak do siebie....ale koniecznie trzeba go dobrze pilnować, tzn. zamykać w boksie jak nikogo nie ma...( niestety pan który tam sprząta jakoś bardzo lekko do tego podchodzi...chyba się grubsza przeprawa szykuje :) )
Dzis wrócił z okolicznych łąk umorusany w jakims fajnym błotku i oczywiście z niewinna minką i gotowy na głaski

Posted

Terry się chyba uspokoił z ucieczkami, polatał dziś trochę , wymiziany został i ma kumpla nowego , malutkiego szorstkiego...na głównym boguchwalskim są jego foty ( mam banerek w podpisie )