Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekamy se cierpliwie.....

Ponoć Terry zaliczył przedwczoraj jakąś małą ucieczkę ( wymknął się przez furtkę jak facet sprzatający tam wyjeżdżał taczkami...ale dość szybko wrócił :) czym bardzo mi zaimponował, mądre psisko z niego :) wie gdzie jest bezpiecznie.

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wogóle porządny z niego gość, jak się mu mówi Terry wracaj do boksu to elegancko wraca, na prawdę niesamowicie mądry i pojętny psiak, ......jak sobie przypomnę, jaka gimnastyka z Liskiem była, pot sie lał po d..pie żeby go upchnąć z powrotem w boksie :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Co ten pies tam jeszcze robi??[/QUOTE]

też sobie zadaję to pytanie, naprawdę psiak jest świetny, miły i do tego śliczny.
Nie wiem o co chodzi. Do Metra by go trzeba to pewnie telefony będa sie urywać...

Posted

Terry, zaglądm często, odzywam się rzadko, ale masz we mnie zagorzałą wielbicielkę. Z terierkami jest problem. Wiem coś o tym:

http://www.dogomania.pl/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-zA-amana-A-apAE-RzeszA-w-JUZ-W-SWOIM-DOMU/page116

Uległam jej urokowi (kto by nie uległ!). No i ta łapka! Tylko że o terierkach mało wiedziałam, a o istnieniu jagdterierków nic. Teraz mam problem - zachęcać do adopcji terierków czy nie. Z jednej strony - gdybym wiedziała, co mnie czeka na stare lata, w życiu nie zaadoptowałabym jagdterierki; z drugiej strony - już nie wyobrażam sobie starych lat bez jagdterierki.

Posted

[quote name='figa33']a o ciebie nikt nie pyta biedaku?:shake:

wyobraż sobie figuniu że nikt ale jakoś mnie to nie martwi bo jestem pewna że Terry trafi wreszcie na odpowiedni domek....

Posted

Miałam telefon w sprawie łobuza, Pani mieszka w Jarosławiu, kończą remontować dom, jest dobrze ogrodzony, kur nie ma , Terry miałby mieszkac w domu, mają 2 dzieci - 2 i 4 letnie, remont potrwa jeszcze 2-3 tyg. , Pani prosiła czy psiak mógłby czekać..powiedziałam, że jeżeli odezwie sie jakiś inny dobry domek to Terry tam pójdzie, niestety nie możemy ryzykować i przetrzymywać psiaka 3 tygodnie, gdyby był ktoś chętny , zaprosiłam ich na zapoznanie wcześniejsze z Terrym , mają się odewzwać do mnie jeszcze