Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila niezobowiązującego z zapytaniem o Terrego. Jestem w szoku bo nikt dawno o niego nie pytał. Też z ,,Rzeszowiaka''.
Odpisałam oczywiście i ciekawe czy będzie ciąg dalszy bo niczego nie zataiłam. Nie chce narażać psiaka na powrót z kolejnego domu.

Posted

a Terrego wydrukowali w Metrze , tra la la !!
no dobra śpiewać będę później , jeśli beci telefon będzie dzwonił....
ale jakże , terrierek i taki śliczny pysio...ech piesku niech Ci się poszczęści...:modla:

Posted

figa33 napisał(a):
a Terrego wydrukowali w Metrze , tra la la !!
ech piesku niech Ci się poszczęści...:modla:

Terry w Metrze ? Jak to się stało ? Z Metra zwykle są telefony jednak zawsze z bardzo daleka i ludzie pytają o transport....

Posted

Ciotki szaleją!!! :)

Beciu, a może Reksiu chodzi o ulicę Sportową w Boguchwale?, ja nie wiem gdzie jest, ale to przecież żadna metropolia ;) więc znajdziemy migiem, Justynka nam powie gdzie to jest :)
No chyba , ze nasz sierściuch z metra pojedzie do domu, ale by było :) :)

Posted

majuska napisał(a):
Ciotki szaleją!!! :)

Beciu, a może Reksiu chodzi o ulicę Sportową w Boguchwale?, ja nie wiem gdzie jest, ale to przecież żadna metropolia ;) więc znajdziemy migiem, :)

A to o Boguchwałę pewnie chodziło. Jakoś mam zakodowane że Sportowa to Rzeszów...:cool3:

Posted

Moze Terry niebedzie potrzebowal zdjec, moze mu sie uda przez metro, oby! trzymam kciuki!
A mi oczywiscie chodzilo o sportowa w boguchwale. Zanim skrecicie z glownej w lewo, to po prawej jest pawilon i droga, to jest kolejowa, prowadzi na stacje, i jadac nia chwilke mijasz blok 4 pietrowy po prawej, i to za nim na prawo jest sportowa, i w tym pierwszym wlasnie bloku mieszkaja nasi znajomi, dziewczynki by nadol zeszly. To dokladnie jakies 500 metrow od glownej, moment samochodem, minuta.