elinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Porta Nigra']Tylko kto przewiezie te 250km? Ja nie mam takiej możliwości :shake:[/QUOTE] Oj, to źle zrozumiałam. :oops: Myślałam, że możesz przewieźć te maluchy pociągiem również dalej. Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Przed chwilą znalazłam na Dogo osobę, która raz, dwa razy w miesiącu jeździ na trasie Kraków - Gdańsk. Po drodze jest Inowrocław. :lol: Czekam teraz tylko na odpowiedź, w jakim terminie najbliżej będzie jechać i czy się zgodzi zabrać ze sobą szczeniaka. Quote
Porta Nigra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Cisza i nie wiem czy jadą maluchy, czy nie jadą. Quote
missieek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 czekam na info jogi, wiec cierpliwosci Quote
emilak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 witam, jak mogę pomóc? jestem z Warszawy... Quote
malagos Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='emilak']witam, jak mogę pomóc? jestem z Warszawy...[/QUOTE] Swietnie, ze jesteś! Potrzeba tu rąk i głów do pomocy, bardzo! Quote
Onaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A co z tymi suniami dorosłymi ? Jak one tam sobie dają radę, bez jedzenia i wody ? Quote
missieek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dwie puchate kuleczki - suczki jada wlasnie do wroclawia do Porty Quote
sacred PIRANHA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 misieek a czy jogi nie mogłaby w drodze powrotnej zabrac tych trzech pieskow małych dla mnie? ona będzie zabierać jakieś psiaki za śląska dla Murki (Murka ma je odebrac od jogi ze Stalowej Woli, rozmawiałam z nią szczeniaczki dla mnie tez by wzięła ze Stalowej jakby co) Quote
missieek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']misieek a czy jogi nie mogłaby w drodze powrotnej zabrac tych trzech pieskow małych dla mnie? ona będzie zabierać jakieś psiaki za śląska dla Murki (Murka ma je odebrac od jogi ze Stalowej Woli, rozmawiałam z nią szczeniaczki dla mnie tez by wzięła ze Stalowej jakby co)[/QUOTE] tak, pytalam wraca w srode, moze zabrac Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jejku mówię Wam jakie one są kochane!!!! bały siębardzo ale jak się przytuliło to malenkie ogonki merdały :loveu: są śliczne! missieek rozmawiała z włascicielem suczki i umówiła się, że niedługo zabierze suczkę na sterylizację, tylko najpierw maluszki - ccudowne są naprawdę - missieek ma zdjęcia dzieci tylko musi zrzucić dwójka rodzeństwa to suczka i piesek, jeszcze za małe żeby zabrać od mamy, ale za jakieś dwa tyg już będzie można Quote
Laima Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Przepraszam za off: pudel miniaturowy z Tomaszowa Maz. pilnie potrzebuje pomocy. Ma zostać uśpiony! RATUNKU!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13371850#post13371850"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post13371850[/URL] Może ktoś, kto proponował dt, mógłby go wziąć? Quote
fizia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to cudnie, że 2 maluchy już w drodze do DT:multi: Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Porta Nigra pisz jak dziewczynki? Jak ja Ci zazdroszczę - są przekochane:loveu: Quote
majqa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='Dogo07']A co z tymi suniami dorosłymi ? Jak one tam sobie dają radę, bez jedzenia i wody ?[/QUOTE] I wspomniany pies. Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nakarmiłysmy tą sunię z łańcucha dziś, a druga nie ma tak źle - tam jacyś ludzie pracują, właściciel też przyjeżdża - nie wiem co oni tam robią, ale są ludzie, gorzej bo jak byłyśmy to jakiś sasiad akurat wyzywał, że ma zamknąć tą sukę to dziecko śpi a ona dość ostro szczekała na nas; piesek był - bardzo ładny chłopak i nie wygląda źle - wesoły, widac, że maluchy jego - będą śliczne - lekko kręcone włoski, nieduże - także sunię missieek weźmie na sterylkę i będzie ok bo raczej nie oddadzą jej - a podstaw do odbierania nie ma raczej - nie wyglada tam ładnie i dla dzieciaczków nie są to dobre warunki z pewnością, ale dorosłe dają radę takie są moje odczucia - wiadomo, ze nie jest to kanapa itd, ale na wsiach tak psy zyją, nie bały się tego faceta Quote
Onaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No ale przecież gdzie te sunie mieszkają ? Ani tam budy porządnej nie ma, a ta mała zwł. to jak sobie w zimie poradzi. A ta większa to jakaś taka chudawa sie wydawała na zdj. karmi ją ktoś tam w ogóle czy raczej rzadko. Biedne te psiny wsiowe są :placz:. Quote
Porta Nigra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Szczeniaki od Jogi odbieram jutro. Wciąż są w drodze, ja mieszkam za miastem zupełnie z innej strony, a dziś nie jestem już w stanie nigdzie jechać. Nikt mnie nie powiadomił, że maluchy jednak dzisiaj przyjadą. Grypa mnie złapała poożyłam się po siódmej i na szcześcię zwlokłam się teraz i wygrzebałam na dole telefon z torebki i zaczęłam oddzwaniać na nieodebrane. Jogi się pewnie strachu najadła, bo nie mogła się do mnie dodzwonić. Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kurczaki bo Jogi miała do Ciebie zadzwonić od razu jak wzięła maluchy - czyli koło 16 to było Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='furciaczek']Czyli szczeniaki jada do Pirani??[/QUOTE] prawdopodobnie w środę jak Jogi będzie wracała z Wrocławia Quote
Porta Nigra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dzwoniła dopiero po siódmej jak już spałam. suczki jutro będą u mnie, a chłopaki pojadą do piranii. Najbardziej martwię się tym, że jogi ma też suczkę z podejrzeniem nosówki :shake:, mam nadzieję, że maluchy nic nie złapią, ale zastanawiam się nad podaniem jutro surowicy. Tylko nie wiem ile to kosztuje, bo z kasą krucho. Quote
Recommended Posts