Jump to content
Dogomania

RODZĄ co cieczke?! szczeniaki w domach, czarna wykastrowana, RUDA W HOTELU - szuka DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Porta Nigra']Tylko kto przewiezie te 250km? Ja nie mam takiej możliwości :shake:[/QUOTE]

Oj, to źle zrozumiałam. :oops: Myślałam, że możesz przewieźć te maluchy pociągiem również dalej.

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą znalazłam na Dogo osobę, która raz, dwa razy w miesiącu jeździ na trasie Kraków - Gdańsk. Po drodze jest Inowrocław. :lol: Czekam teraz tylko na odpowiedź, w jakim terminie najbliżej będzie jechać i czy się zgodzi zabrać ze sobą szczeniaka.

Posted

misieek a czy jogi nie mogłaby w drodze powrotnej zabrac tych trzech pieskow małych dla mnie? ona będzie zabierać jakieś psiaki za śląska dla Murki (Murka ma je odebrac od jogi ze Stalowej Woli, rozmawiałam z nią szczeniaczki dla mnie tez by wzięła ze Stalowej jakby co)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']misieek a czy jogi nie mogłaby w drodze powrotnej zabrac tych trzech pieskow małych dla mnie? ona będzie zabierać jakieś psiaki za śląska dla Murki (Murka ma je odebrac od jogi ze Stalowej Woli, rozmawiałam z nią szczeniaczki dla mnie tez by wzięła ze Stalowej jakby co)[/QUOTE]

tak, pytalam
wraca w srode, moze zabrac

Posted

Jejku mówię Wam jakie one są kochane!!!! bały siębardzo ale jak się przytuliło to malenkie ogonki merdały :loveu: są śliczne!

missieek rozmawiała z włascicielem suczki i umówiła się, że niedługo zabierze suczkę na sterylizację, tylko najpierw maluszki - ccudowne są naprawdę - missieek ma zdjęcia dzieci tylko musi zrzucić

dwójka rodzeństwa to suczka i piesek, jeszcze za małe żeby zabrać od mamy, ale za jakieś dwa tyg już będzie można

Posted

Przepraszam za off: pudel miniaturowy z Tomaszowa Maz. pilnie potrzebuje pomocy. Ma zostać uśpiony! RATUNKU!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13371850#post13371850"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...0#post13371850[/URL]
Może ktoś, kto proponował dt, mógłby go wziąć?

Posted

Nakarmiłysmy tą sunię z łańcucha dziś, a druga nie ma tak źle - tam jacyś ludzie pracują, właściciel też przyjeżdża - nie wiem co oni tam robią, ale są ludzie, gorzej bo jak byłyśmy to jakiś sasiad akurat wyzywał, że ma zamknąć tą sukę to dziecko śpi a ona dość ostro szczekała na nas; piesek był - bardzo ładny chłopak i nie wygląda źle - wesoły, widac, że maluchy jego - będą śliczne - lekko kręcone włoski, nieduże - także sunię missieek weźmie na sterylkę i będzie ok bo raczej nie oddadzą jej - a podstaw do odbierania nie ma raczej - nie wyglada tam ładnie i dla dzieciaczków nie są to dobre warunki z pewnością, ale dorosłe dają radę

takie są moje odczucia - wiadomo, ze nie jest to kanapa itd, ale na wsiach tak psy zyją, nie bały się tego faceta

Posted

No ale przecież gdzie te sunie mieszkają ?
Ani tam budy porządnej nie ma, a ta mała zwł. to jak sobie w zimie poradzi. A ta większa to jakaś taka chudawa sie wydawała na zdj. karmi ją ktoś tam w ogóle czy raczej rzadko.
Biedne te psiny wsiowe są :placz:.

Posted

Szczeniaki od Jogi odbieram jutro. Wciąż są w drodze, ja mieszkam za miastem zupełnie z innej strony, a dziś nie jestem już w stanie nigdzie jechać. Nikt mnie nie powiadomił, że maluchy jednak dzisiaj przyjadą. Grypa mnie złapała poożyłam się po siódmej i na szcześcię zwlokłam się teraz i wygrzebałam na dole telefon z torebki i zaczęłam oddzwaniać na nieodebrane. Jogi się pewnie strachu najadła, bo nie mogła się do mnie dodzwonić.

Posted

Dzwoniła dopiero po siódmej jak już spałam.
suczki jutro będą u mnie, a chłopaki pojadą do piranii. Najbardziej martwię się tym, że jogi ma też suczkę z podejrzeniem nosówki :shake:, mam nadzieję, że maluchy nic nie złapią, ale zastanawiam się nad podaniem jutro surowicy. Tylko nie wiem ile to kosztuje, bo z kasą krucho.