magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 malawaszka napisał(a):haloooo co taka cisza????? Ja mam "pogrzebowy humor".... właśnie się dowiedziałam, że psiak, za którego trzymałam kciuki już jest za TM (*):( Nienawidzę takich zakończeń!!!!! Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mania bezpieczna, zaopatrzona jak trzeba.Wesola na szczescie. Telefony sa, tylko ja teraz przebieram. Zwyczajnie sie boje.Dziekuje za ogloszenia i wilczek dziekuje za to ze ja przywiozla. Quote
bela51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Moniko, życżę Ci abys miala rtg w uszach i oczach i wybrała Mani najlepszy domek pod słoncem.:lol: Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 monika55 napisał(a):Mania bezpieczna, zaopatrzona jak trzeba.Wesola na szczescie. Telefony sa, tylko ja teraz przebieram. Zwyczajnie sie boje.Dziekuje za ogloszenia i wilczek dziekuje za to ze ja przywiozla. super, że sa zainteresowani!!!!! Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 malawaszka napisał(a):super, że sa zainteresowani!!!!! I super że wesoła Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Witala sie wesolo, moze jakos odzyla psychicznie w DT, bo juz nie byla taka wycofana jak przedtem. Dzwoni duzo telefonow. Jestem na jutro umowiona z pania, z pobliskiej miejscowosci. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale nie za wszelka cene. Quote
Kisiaraf Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale zmiany u Manii. Ciesze się, że już z Wami ponownie :) A nie mówiłam, że już bardzo szczęśliwa z niej dziewczynka?! Quote
Talcott Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cieszę się że Mania pod opieka kochających ją Cioteczek! I że wesoła! Dzięki Wam!!!:loveu: Quote
wilczek007 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 przepraszam cioteczki teraz dopiero dałam rade wejsc na dogo... Mania sie czuła dobrze, witała sie i grecznie jechała w samochodzie. Bez porównania z tą Manią która wyciągałysmy do DT. Ale na smyczy ciagnie jak ciagneła biedaczka. No a czekamy czy cos z domku wyjdzie! Quote
agrabcia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jak dobrze, że wesoła i już z Wami. Teraz tylko super domek potrzebny. Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wilczek007 napisał(a): Ale na smyczy ciagnie jak ciagneła biedaczka. To jest do wypracowania.... Zreszta mało to psów ciągnie?????? :D Jak sie poczuje "pewna" w nowym domku to powinna się zmienić, chociaż może taka jej natura..... Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 magdola napisał(a):To jest do wypracowania.... Zreszta mało to psów ciągnie?????? :D Jak sie poczuje "pewna" w nowym domku to powinna się zmienić, chociaż może taka jej natura..... Baaardzo dużo! Dobrze, że jest dobrze ;) Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 __Lara napisał(a):Baaardzo dużo! Dobrze, że jest dobrze ;) w sumie w całej tej historii to ciągnięcie na smyczy to Pikuś...Pan Pikuś.... Dobrze, że mała sie nie wycofała :D Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='magdola']w sumie w całej tej historii to ciągnięcie na smyczy to Pikuś...Pan Pikuś.... Dobrze, że mała sie nie wycofała :D magdola :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pan Pikuś wymięka przy Biedronce :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
Poker Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 bardzo się cieszę ,że MAnia jestw takiej dobrej kondycji. Teraz tylko domkach przebierać. Ale zapisujcie telefony do wszystkich domków, moze jakaś inna bida się załapie. Quote
magdola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='__Lara']magdola :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Pan Pikuś wymięka przy Biedronce :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Oj wymięka.... czyżbyś była "zamieszana" w Biedronkę:cool3: Quote
shanti Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzwoniłam do Wilczek. Z Manią wszystko dobrze. Dzisiaj opiekuje się nią Wilczek, od jutra ja idę po wolnym do pracy to sie nia zajmę. Chociaż mam taką mała nadzieję że się już jutro z Manią nie spotkam:cool3::razz: Żartuję, trzeba domek wybierać pomału i rozważnie, krzywda jej się w schronie nie stanie. Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 magdola napisał(a):Oj wymięka.... czyżbyś była "zamieszana" w Biedronkę:cool3: :diabloti: a jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wygłaszczcie Manię od nas! ;) P.S. Wiecie jaki ona miała numer? 2/10 czy 3/10? Quote
monika55 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wilczek pewnie wie jaki ma numer. Nie umiem dotrzec do schroniska. Ale dziewczyny pewnie miziaja. Quote
Recommended Posts