Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
haloooo co taka cisza?????

Ja mam "pogrzebowy humor".... właśnie się dowiedziałam, że psiak, za którego trzymałam kciuki już jest za TM (*):( Nienawidzę takich zakończeń!!!!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mania bezpieczna, zaopatrzona jak trzeba.Wesola na szczescie. Telefony sa, tylko ja teraz przebieram. Zwyczajnie sie boje.Dziekuje za ogloszenia i wilczek dziekuje za to ze ja przywiozla.

Posted

monika55 napisał(a):
Mania bezpieczna, zaopatrzona jak trzeba.Wesola na szczescie. Telefony sa, tylko ja teraz przebieram. Zwyczajnie sie boje.Dziekuje za ogloszenia i wilczek dziekuje za to ze ja przywiozla.

super, że sa zainteresowani!!!!!

Posted

Witala sie wesolo, moze jakos odzyla psychicznie w DT, bo juz nie byla taka wycofana jak przedtem. Dzwoni duzo telefonow. Jestem na jutro umowiona z pania, z pobliskiej miejscowosci. Zobaczymy co z tego wyniknie. Ale nie za wszelka cene.

Posted

przepraszam cioteczki teraz dopiero dałam rade wejsc na dogo...
Mania sie czuła dobrze, witała sie i grecznie jechała w samochodzie. Bez porównania z tą Manią która wyciągałysmy do DT.
Ale na smyczy ciagnie jak ciagneła biedaczka.
No a czekamy czy cos z domku wyjdzie!

Posted

wilczek007 napisał(a):

Ale na smyczy ciagnie jak ciagneła biedaczka.

To jest do wypracowania.... Zreszta mało to psów ciągnie?????? :D Jak sie poczuje "pewna" w nowym domku to powinna się zmienić, chociaż może taka jej natura.....

Posted

magdola napisał(a):
To jest do wypracowania.... Zreszta mało to psów ciągnie?????? :D Jak sie poczuje "pewna" w nowym domku to powinna się zmienić, chociaż może taka jej natura.....

Baaardzo dużo! Dobrze, że jest dobrze ;)

Posted

__Lara napisał(a):
Baaardzo dużo! Dobrze, że jest dobrze ;)

w sumie w całej tej historii to ciągnięcie na smyczy to Pikuś...Pan Pikuś.... Dobrze, że mała sie nie wycofała :D

Posted

[quote name='magdola']w sumie w całej tej historii to ciągnięcie na smyczy to Pikuś...Pan Pikuś.... Dobrze, że mała sie nie wycofała :D

magdola :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Pan Pikuś wymięka przy Biedronce :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

bardzo się cieszę ,że MAnia jestw takiej dobrej kondycji. Teraz tylko domkach przebierać.
Ale zapisujcie telefony do wszystkich domków, moze jakaś inna bida się załapie.

Posted

[quote name='__Lara']magdola :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Pan Pikuś wymięka przy Biedronce :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Oj wymięka.... czyżbyś była "zamieszana" w Biedronkę:cool3:

Posted

Dzwoniłam do Wilczek. Z Manią wszystko dobrze. Dzisiaj opiekuje się nią Wilczek, od jutra ja idę po wolnym do pracy to sie nia zajmę.
Chociaż mam taką mała nadzieję że się już jutro z Manią nie spotkam:cool3::razz:
Żartuję, trzeba domek wybierać pomału i rozważnie, krzywda jej się w schronie nie stanie.

Posted

magdola napisał(a):
Oj wymięka.... czyżbyś była "zamieszana" w Biedronkę:cool3:

:diabloti: a jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wygłaszczcie Manię od nas! ;)

P.S. Wiecie jaki ona miała numer? 2/10 czy 3/10?