shanti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jadą koło dziesiatej. Pogoda niespecjalna, ale Mama Wilczek da se radę. Jeżdzi jak rajdowiec:lol: Quote
bela51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ciągle nie moge sie pogodzic z tym co spotkało Manie i Blacky. Moniko, czy te dokumenty, ktore sa u mnie mam Ci odesłac? Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Zastanawiam sie czy beda potrzebne. A w ogole to ten rok okropnie sie zaczal. Moze to ja pecha przynosze. Quote
bela51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zaczął sie fatalnie. Dla mnie tez .Moja suńka jest chora i bardzo sie martwie. Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Wspolczuje. Biedna sunia. Jakos od poczatku - co wiadomosc to zla. Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Bjuta akurat Twoja wiadomosc dobra. Ja tylko tak narzekam - powody mam. Quote
shanti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tylko mi tu nie marudż Moniko, ty pecha przynosisz:angryy: Pięć dni tam działamy, a już mamy wolontariuszki i ich rodziców do siebie przekonanych. Dwie adopcje w takie pogody, gdzie do schronu trzeba brnąć przez zaspy, dobermanka i sunia husky (muszę zadzwonić i zapytać jak się układa). Zapobiegłyśmy zwrotowi chorej suni do schronu, bo załatwiłaś darmowe wizyty u naszego weta. Pośrednictwo między tymi co zgubili a tymi co znależli tego maltańczyka na jasnecie. Gdybym olała i nie wzieła od obu kontaktów to byłaby klęska, bo właściciele byli przyjezdni i wrócili już do Warszawy. A tak pies już u rodziców państwa. Nie piszę tego żeby się chwalić, ale tym sposobem ludzie widzą że nie olewamy tylko nam zależy. Czasem są wpadki i niepowodzenia, ale trzeba myśleć pozytywnie.:lol: Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zawsze jest lepiej i gorzej, to raczej normalne. Ja też się załamałam Manią i Blacky. Ciekawe jak tam Mania się czuje Quote
lika1771 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziewczyny duzo robicie niektorych spraw nie przewidzisz,ale robi sie wszystko co mozliwe i dzieki Wam za to.na szczescie to poczatek roku i trzymam kciuki za wspaniałe domki Quote
Poker Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 niepowodzeń nie m a tylko ten, który nic nie robi. A Wy robicie dużo ,więc statytystycznie mają prawo być wpadki. Nie mogę przeboleć Mani. Quote
shanti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A Monika przy tylu adopcjach udanych załamuje się, bo z Manią nie wyszło:shake: Czasem tak jest i nic sie nie poradzi. Wilczek pojechała przed jedenastą. Czekam pod telefonem, jak coś będę wiedziec napiszę. Moniko, jak zadzwoni do Ciebie to też pisz. :modla: Quote
monika55 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Mania jedzie juz do nas. I jeszcze cos ale nie zapeszam. Quote
malawaszka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 o kurcze zaciskam :kciuki: za to "i jeszcze coś" Quote
shanti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wiadomo, Monika ma zawsze "coś" w zapasie:evil_lol: Quote
lika1771 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Trzymam ale mowcie szybko, bo obiadu nie ugotuje;) Quote
agrabcia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Też czekam z niecierpliwością i modle się żeby Mania była w dobrym stanie psychicznym Quote
leni356 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 agrabcia napisał(a):Też czekam z niecierpliwością i modle się żeby Mania była w dobrym stanie psychicznym Ja też, siedzę jak na szpilkach. Oby wszystko było dobrze z Maniusią Quote
shanti Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wilczek napisze więcej, ale z tego co wiem Mania w dobrym stanie psychicznym. Zero stresu. Już są w naszym schronisku. Quote
bela51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No piszcie dziewczyny, o tym "cosiu". Ja tez mam robote , a siedze przy kompie i czekam. Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ciekawe jak teraz Blacky będzie się trzymać bez Mani.... :( Quote
Recommended Posts