Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja byłam jakis zcas temu na wizycie u Pana bez żony, wprawdzie z dzieckiem, albo bardzo dobrze dom prowadzi i dziecko wychowuje - bella moze chcesz po adopcyjna przeprowadzić :eviltong:

Obawiam się, że to nie mój przedział wiekowy.:evil_lol: Chyba, że wnusia wychowuje:eviltong:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Obawiam się, że to nie mój przedział wiekowy.:evil_lol: Chyba, że wnusia wychowuje:eviltong:

:diabloti: w sumie to Pan był jak najbardziej, żeby po mnie przyjechać, nawet rano, tak się więc zastanawiam jaki to wiek... młody głos, a dostępny cały dzień?

Posted

Talcott napisał(a):
Leni - ja o wątku dla Chestera! Nie o chłopie:eviltong::diabloti:

To wszystko przez te off topiki:mad::evil_lol: Jak sami widzicie - ja już nie nadążam czytać, nie mówiąc o prowadzeniu wątku, za dużo ich mam :placz:
Kto jeszcze mógłby założyć kudłaczowi wątek?

Posted

__Lara napisał(a):
Ale mam nadzieję, że nie monitor, bo leni jest potrzebna piecholom :evil_lol:;)

nie, czekoladką w płynie się oplułam :( Ja wiem że chcecie mnie wrobić w wątek kudłaczka i na pewno ulegnę jak się nie znajdzie jakaś dobra dusza która ten wątek założy to ja poprowadzę

Posted

[quote name='Talcott']To Curacao - było - ta " czekoladka w płynie"?:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cioteczko, co Ty tam pijesz? :diabloti:

A może "Przypalankę"? :diabloti:

Przypalanka
Do kawy przypalanki potrzebny nam jest cukier, wódka i bita śmietana.
Sposób przygotowania: Kawę zaparzyć. Cukier podgrzać na małym ogniu do rozpuszczenia, dodać wódkę - na przykład "Barack Palinka", uzupełnić kawą i podawać z bitą śmietaną.

Posted

Talcott napisał(a):
Ale się Męzuś zdziwił jak włączyłam mikser! Hi Hi!

Hhahahahaha, Talcott, Ty masz sąsiadów? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :diabloti: ( ta cioteczka mnie rozwali za niedługo swoimi pomysłami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laugh2_2:)

Ada-jeje napisał(a):
Jestescie bez serca, :diabloti: takie smaki czlowiekowi robic ze az slinka cieknie.

Ada-jeje, nie ma to jak mieć takie cioteczki Talcott za sąsiadów :diabloti::evil_lol: usłyszałabyś teraz mikser i popędziła co sił w nogach na "kawę" :evil_lol::diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zakazuje rozwalać Larę przed wizytą ;)

I kolejna :roflt::roflt: dzisiaj przez Was nie zasnę :diabloti::evil_lol: a pojutrze kolokwium :evil_lol::roflt:

Talcott napisał(a):
Oni mają psa który drze dziapę dzień i noc - także są " do tyłu" cały czas:diabloti:

Miej litość Talcott dla moich mięśni policzkowych:roflt::roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Dobrze, że nic nie pije, bo bym pluć zaczęła :roflt: :roflt:

Posted

Talcott napisał(a):
Ja nie zacznę pluć - bo za dobre! mniam mniam mniam!:diabloti:

No to podziel się! :) w piątek jadę na ciężką wizytę :diabloti::diabloti::evil_lol: mój TZ gdy usłyszał, że mnie ma jakiś facet wieźć to zaraz oczy... aaaa, i że kolejna wizyta, na którą jadę, też się pojawił temat innego, więc wiesz, ciężko mam :diabloti::evil_lol::evil_lol: jestem strzeżona jak klejnot :diabloti::evil_lol: