bela51 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 zerduszko napisał(a):Ja byłam jakis zcas temu na wizycie u Pana bez żony, wprawdzie z dzieckiem, albo bardzo dobrze dom prowadzi i dziecko wychowuje - bella moze chcesz po adopcyjna przeprowadzić :eviltong: Obawiam się, że to nie mój przedział wiekowy.:evil_lol: Chyba, że wnusia wychowuje:eviltong: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzięki Ci! to teraz będę dręczyć Leni:cool3: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 bela51 napisał(a):Obawiam się, że to nie mój przedział wiekowy.:evil_lol: Chyba, że wnusia wychowuje:eviltong: :diabloti: w sumie to Pan był jak najbardziej, żeby po mnie przyjechać, nawet rano, tak się więc zastanawiam jaki to wiek... młody głos, a dostępny cały dzień? Quote
zerduszko Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 bela51 napisał(a):Obawiam się, że to nie mój przedział wiekowy.:evil_lol: Chyba, że wnusia wychowuje:eviltong: Młodszego nie chcesz?? Co za czasy nastały :lol: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No pisałam Belluni że wątek założymy i zrobimy casting:diabloti: Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Dzięki Ci! to teraz będę dręczyć Leni:cool3: Ja nie, dziękuję, jeden mi wystarczy :) Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Leni - ja o wątku dla Chestera! Nie o chłopie:eviltong::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Leni - ja o wątku dla Chestera! Nie o chłopie:eviltong::diabloti: hahahaha padłam :roflt: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha padłam :roflt: Ja też :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Leni - ja o wątku dla Chestera! Nie o chłopie:eviltong::diabloti: To wszystko przez te off topiki:mad::evil_lol: Jak sami widzicie - ja już nie nadążam czytać, nie mówiąc o prowadzeniu wątku, za dużo ich mam :placz: Kto jeszcze mógłby założyć kudłaczowi wątek? Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 __Lara napisał(a):Ja też :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A ja się oplułam :) :) Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 leni356 napisał(a):A ja się oplułam :) :) Ale mam nadzieję, że nie monitor, bo leni jest potrzebna piecholom :evil_lol:;) Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 __Lara napisał(a):Ale mam nadzieję, że nie monitor, bo leni jest potrzebna piecholom :evil_lol:;) nie, czekoladką w płynie się oplułam :( Ja wiem że chcecie mnie wrobić w wątek kudłaczka i na pewno ulegnę jak się nie znajdzie jakaś dobra dusza która ten wątek założy to ja poprowadzę Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To Curacao - było - ta " czekoladka w płynie"?:diabloti: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Talcott']To Curacao - było - ta " czekoladka w płynie"?:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cioteczko, co Ty tam pijesz? :diabloti: A może "Przypalankę"? :diabloti: Przypalanka Do kawy przypalanki potrzebny nam jest cukier, wódka i bita śmietana. Sposób przygotowania: Kawę zaparzyć. Cukier podgrzać na małym ogniu do rozpuszczenia, dodać wódkę - na przykład "Barack Palinka", uzupełnić kawą i podawać z bitą śmietaną. Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mmmmm pycha!!!!! Zara wypróbuję z pigwówką - własnej roboty Mniam!:diabloti: Quote
Ada-jeje Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jestescie bez serca, :diabloti: takie smaki czlowiekowi robic ze az slinka cieknie. Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale się Męzuś zdziwił jak włączyłam mikser! Hi Hi! Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Ale się Męzuś zdziwił jak włączyłam mikser! Hi Hi! Hhahahahaha, Talcott, Ty masz sąsiadów? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :diabloti: ( ta cioteczka mnie rozwali za niedługo swoimi pomysłami:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laugh2_2:) Ada-jeje napisał(a):Jestescie bez serca, :diabloti: takie smaki czlowiekowi robic ze az slinka cieknie. Ada-jeje, nie ma to jak mieć takie cioteczki Talcott za sąsiadów :diabloti::evil_lol: usłyszałabyś teraz mikser i popędziła co sił w nogach na "kawę" :evil_lol::diabloti: Quote
zerduszko Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zakazuje rozwalać Larę przed wizytą ;) Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Oni mają psa który drze dziapę dzień i noc - także są " do tyłu" cały czas:diabloti: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 zerduszko napisał(a):Zakazuje rozwalać Larę przed wizytą ;) I kolejna :roflt::roflt: dzisiaj przez Was nie zasnę :diabloti::evil_lol: a pojutrze kolokwium :evil_lol::roflt: Talcott napisał(a):Oni mają psa który drze dziapę dzień i noc - także są " do tyłu" cały czas:diabloti: Miej litość Talcott dla moich mięśni policzkowych:roflt::roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Dobrze, że nic nie pije, bo bym pluć zaczęła :roflt: :roflt: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja nie zacznę pluć - bo za dobre! mniam mniam mniam!:diabloti: Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Talcott napisał(a):Ja nie zacznę pluć - bo za dobre! mniam mniam mniam!:diabloti: No to podziel się! :) w piątek jadę na ciężką wizytę :diabloti::diabloti::evil_lol: mój TZ gdy usłyszał, że mnie ma jakiś facet wieźć to zaraz oczy... aaaa, i że kolejna wizyta, na którą jadę, też się pojawił temat innego, więc wiesz, ciężko mam :diabloti::evil_lol::evil_lol: jestem strzeżona jak klejnot :diabloti::evil_lol: Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Słusznie i naukowo! Smoki są od strzeżenia Księżniczek:diabloti: Quote
Recommended Posts