Poker Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 musisz wejść u góry w społeczeństwo i na dole będą użytkownicy, potem u góry po prawej wpisz nazwę uzytkownika i pojawi się Quote
monika55 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dziekuje Poker. Jakos to u mnie nieczytelne ale znalazlam. Musze Wam powiedziec, ze mam mase watpliwosci jaka naprawde jest Mania. Panstwo chetni na Manie maja suczke, podobno ulegla i zgodna. A co ja tak naprawde wiem o Mani? Relacje z DT byly jakies takie... Najpierw Mania gryzie, niszczy itp. Potem nagla zmiana, super wszystko. Czy to prawda? Pan, z ktorym rozmawialam wydal mi sie rozsadnym czlowiekiem, rozumie ze Mania po przejsciach, ze moga byc klopoty. A ja nawet nie wiem jakie klopoty. Quote
shanti Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Cóż, Mania chyba niespecjalnie lubi inne psy. Jest w boksie spokojna, ale gazety mi dosięgła przez kraty, postrzępiła i porozrzucała:evil_lol: Nudziło się dziewczynce. Myślę że powinna mieć konsekwentnych opiekunów, bardzo stanowczych, którzy i kochaja ale i skarcą. Dziewczynka nie jest jakimś diabłem wcielonym, ale ma charakterek. Chyba nie za bardzo dotychczasowi właściciele ją wychowywali:roll: Gdyby była człowiekiem, powiedziałabym że Mańka ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i jest troszkę despotyczna.:lol: Tak mi się wydaje po tych kilku jej dniach spędzonych w schronisku. Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No bo to Terrier! Wszystkie Terriery mają rozbuchane ego:diabloti: Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 shanti napisał(a):Cóż, Mania chyba niespecjalnie lubi inne psy. Jest w boksie spokojna, ale gazety mi dosięgła przez kraty, postrzępiła i porozrzucała:evil_lol: Nudziło się dziewczynce. Myślę że powinna mieć konsekwentnych opiekunów, bardzo stanowczych, którzy i kochaja ale i skarcą. Dziewczynka nie jest jakimś diabłem wcielonym, ale ma charakterek. Chyba nie za bardzo dotychczasowi właściciele ją wychowywali:roll: Gdyby była człowiekiem, powiedziałabym że Mańka ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i jest troszkę despotyczna.:lol: Tak mi się wydaje po tych kilku jej dniach spędzonych w schronisku. Mam nadzieję, że mimo swojego charakterku znajdzie wreszcie swój jedyny domek, tak jak Blacky dzisiaj ;) Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ale ona z Blacky żyła raczej w zgodzie. Fajnie że Blacky już w domku :) Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Blacky ma dom? to Cudnie!!!!! Laruniu doszło za szczeniory??? Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott, jak się nie upominam o kasę to znaczy, że doszło :diabloti: Tak Blackusia ma domek, wzięła ją jedna z wolontariuszek w naszym schronie ;) będzie jej dobrze ;) W domu jest zbita całkiem, nie wie co się dzieje... ale dojdzie do siebie ;) zapraszam na jej wątek ;) Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To podaj Link! Ja je robię pilnie - ale pytam czy bank czegoś nie p......:diabloti: Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott napisał(a):No bo to Terrier! Wszystkie Terriery mają rozbuchane ego:diabloti: Jaki terier, miał być sznaucer :P Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zerduszko napisał(a):Jaki terier, miał być sznaucer :P Malawaszka mówiła że Mania może być PONem :-D Sznaucer to terier? Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A niech będzie co chce ale cudne! Terriery to grupa ras. Quote
zerduszko Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott napisał(a):Sznaucer jest terrierem Cioteczko! Nie jest :smhair2: Quote
bela51 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott napisał(a):Sznaucer jest terrierem Cioteczko! Jest pinczerem:lol: Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A niech będzie nawet drozdowaty:diabloti: Quote
bela51 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Talcott napisał(a):A niech będzie nawet drozdowaty:diabloti: I niech idzie wreszcie do domu:lol: Quote
monika55 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 I sie tu natrzasaja z biednej Mańki:evil_lol: Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Eeee nie z Mańki tylko z " subtelności ras":evil_lol: Quote
magdola Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 bela51 napisał(a):Jest pinczerem:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha Quote
monika55 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Sluchajcie to pilna sprawa. Nikt nie pomoze? Pan gotow podjechac i odwiezc osobe na wizyte. Szkoda Mani. Quote
leni356 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 monika55 napisał(a):Sluchajcie to pilna sprawa. Nikt nie pomoze? Pan gotow podjechac i odwiezc osobe na wizyte. Szkoda Mani. Z Katowic jest Ihabe, Lara i Maciaszek - może któraś by mogła? Quote
zerduszko Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Oj, napisałabym coś, ale nie będę wchodzić w kłótnie... Pan z Katowic? Quote
Recommended Posts