Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje Poker. Jakos to u mnie nieczytelne ale znalazlam.
Musze Wam powiedziec, ze mam mase watpliwosci jaka naprawde jest Mania. Panstwo chetni na Manie maja suczke, podobno ulegla i zgodna. A co ja tak naprawde wiem o Mani? Relacje z DT byly jakies takie... Najpierw Mania gryzie, niszczy itp. Potem nagla zmiana, super wszystko. Czy to prawda? Pan, z ktorym rozmawialam wydal mi sie rozsadnym czlowiekiem, rozumie ze Mania po przejsciach, ze moga byc klopoty. A ja nawet nie wiem jakie klopoty.

Posted

Cóż, Mania chyba niespecjalnie lubi inne psy. Jest w boksie spokojna, ale gazety mi dosięgła przez kraty, postrzępiła i porozrzucała:evil_lol: Nudziło się dziewczynce. Myślę że powinna mieć konsekwentnych opiekunów, bardzo stanowczych, którzy i kochaja ale i skarcą. Dziewczynka nie jest jakimś diabłem wcielonym, ale ma charakterek. Chyba nie za bardzo dotychczasowi właściciele ją wychowywali:roll: Gdyby była człowiekiem, powiedziałabym że Mańka ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i jest troszkę despotyczna.:lol:
Tak mi się wydaje po tych kilku jej dniach spędzonych w schronisku.

Posted

shanti napisał(a):
Cóż, Mania chyba niespecjalnie lubi inne psy. Jest w boksie spokojna, ale gazety mi dosięgła przez kraty, postrzępiła i porozrzucała:evil_lol: Nudziło się dziewczynce. Myślę że powinna mieć konsekwentnych opiekunów, bardzo stanowczych, którzy i kochaja ale i skarcą. Dziewczynka nie jest jakimś diabłem wcielonym, ale ma charakterek. Chyba nie za bardzo dotychczasowi właściciele ją wychowywali:roll: Gdyby była człowiekiem, powiedziałabym że Mańka ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i jest troszkę despotyczna.:lol:
Tak mi się wydaje po tych kilku jej dniach spędzonych w schronisku.

Mam nadzieję, że mimo swojego charakterku znajdzie wreszcie swój jedyny domek, tak jak Blacky dzisiaj ;)

Posted

Talcott, jak się nie upominam o kasę to znaczy, że doszło :diabloti:

Tak Blackusia ma domek, wzięła ją jedna z wolontariuszek w naszym schronie ;) będzie jej dobrze ;) W domu jest zbita całkiem, nie wie co się dzieje... ale dojdzie do siebie ;) zapraszam na jej wątek ;)

Posted

monika55 napisał(a):
Sluchajcie to pilna sprawa. Nikt nie pomoze? Pan gotow podjechac i odwiezc osobe na wizyte. Szkoda Mani.

Z Katowic jest Ihabe, Lara i Maciaszek - może któraś by mogła?