czarna1977 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ogonek wysłałam Ci namiary na chłopaka z Tarnowa. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 czarna1977 napisał(a):ogonek wysłałam Ci namiary na chłopaka z Tarnowa. dziękuję :) grazyna i edyta (wolontariuszki dzierzoniowskiego schronu) powiadomione :) Quote
justynavege Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ja dopiero teraz bo internet mi nawala :mad: czarna dziękuję :multi: poznym popoludniem ma dzwonic do mnie Pani co chce wiórka wiec postaram się jeszcze dzis skontaktować Panią z Panem ktory przeprowadziłby wizyte przedadopcyjna Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 justynavege napisał(a):ja dopiero teraz bo internet mi nawala :mad: czarna dziękuję :multi: poznym popoludniem ma dzwonic do mnie Pani co chce wiórka wiec postaram się jeszcze dzis skontaktować Panią z Panem ktory przeprowadziłby wizyte przedadopcyjna justys ma jescze inna oferte domku? jakby co edycia telefonuje do grazki :) obie juz wiedza :) teraz grazka zadzwoni do pana mariusza i bedzie fajnie :lol: Quote
justynavege Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 nie , to jest jedyna osoba która zaproponowała dom dla Wiórka Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 justynavege napisał(a):nie , to jest jedyna osoba która zaproponowała dom dla Wiórka a ja juz sie cieszylam ze taki odzew duzy ;P Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ..jeden dobry dom jest wazniejszy niz 500 telefonow ogonku...hihihi ale Ty wiesz Wiorek dla porownania z kolegą,ta mała kropka to Worek Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 giselle4 napisał(a):..jeden dobry dom jest wazniejszy niz 500 telefonow ogonku...hihihi ale Ty wiesz Wiorek dal porownania z kolegą,ta mała kropka to Worek a kolega tez bezdomny? :) wiem wiem grazynko :) ale myslalam ze sie pojawilo cus jeszcze :D Quote
bela51 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Biedny ten Wiórek:-(. Dobrze, że chcecie jechać z nim jak najszybciej, póki jeszcze nie spadł śnieg. Czy nikt na miejscu nie może dać mu DT??? Choćby płatnego? Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ...kolega ma obroze ale chętnie sie czestuje z misek Wiorka bo tyle zarcia to on nie przerobi:multi::eviltong: Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 giselle4 napisał(a):...kolega ma obroze ale chętnie sie czestuje z misek Wiorka bo tyle zarcia to on nie przerobi:multi::eviltong: przynajmniej jego kolega nie jest bezdomny... Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 I jak Cioteczki, wizyta ustalona? Qrcze, Justys i inne dogomaniaczki - działacie z predkoscia swiatla :loveu: Quote
justynavege Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Rozmawialam z Panią ; jeszcze przed ostateczną decyzją ( Pani jest świadoma ze to decyzja na długie lata) jutro Grazia zrobi Wiórowi zdjęcia z bliska wyślę te zdjęcia i pani podejmie ostateczną decyzję mało po polsku coś to napisałam :oops: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Justynko a wizyta przedadopcyjna? Pani sie zgadza? Z tego co czytalam jutro P. Mariusz moglby sie wywiedziec co i jak :razz: Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ..Rano zrobiew fotki z bliziutka oczka w aparat wpatrzone beda i mam nadziej ze krzywe łapinki zobaczycie ....:multi: Quote
giselle4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ...zobaczcie moje najnowsze dziecko na dolnosląskim, please:crazyeye::oops: Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 giselko widzialam piękności :D chetnie pomoge :) Quote
justynavege Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Justynko a wizyta przedadopcyjna? Pani sie zgadza? Z tego co czytalam jutro P. Mariusz moglby sie wywiedziec co i jak :razz: Edytko tak jeslipodejmie ostateczna decyzje nie ma nic przeciwko wizycie :lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!! Quote
Bjuta Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dzierżoniów a Bogatynia to jest ponad 150 km. Poszukaj może kogoś ze Zgorzelca (30 km). Quote
wellington Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 giselle4 napisał(a):..Rano zrobiew fotki z bliziutka oczka w aparat wpatrzone beda i mam nadziej ze krzywe łapinki zobaczycie ....:multi: 1) Gdzie te fotki :mad: ? 2) Czy znalazl sie ktos do kontroli domku w Tarnowie ? Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Przesłałam 20 zł na budkę;) Jak się miewa Wiórek? Udało się go odrobaczyć? Co ze szczepieniem? Pani nadal chce Wióreczka? Ktoś robi u niej wizytę? ale się denerwuję:sadCyber::oops: Quote
giselle4 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 bico napisał(a):Przesłałam 20 zł na budkę;) Jak się miewa Wiórek? Udało się go odrobaczyć? Co ze szczepieniem? Pani nadal chce Wióreczka? Ktoś robi u niej wizytę? ale się denerwuję:sadCyber::oops: PIENIAZKI DOSZŁY -DZIEKUJE to ja zawaliłam dzisiaj nie moglam jego znalezc do 9,30..szlajal sie gdzies po tym jak zwiał z działki,musze jego przywiazac[ale trzeba znowu złapac potffora]sorry.On juz wie ze ja na niego ,,poluje,, i za cholere nie podszedł do mnie i z fotek nici...jutro Pan H.....a obiecał mi pomoc ze zlapaniem bo PANICZ przychodzi pod jego drzwi to z kenela nie wyjdzie az do wyjazdu. Boje sie dac do kiełbasy sadolinu bo gdzies poleci albo zje inny psiak [bo on to niejadek]i bedzie wtedy...dramat zawalilam cały dzien ale mam ksiazeczke juz dla niego i mam odrobaczenie i jest ustalone zaszczepienie.... Przepraszam czasem cos nie zagra....:oops: Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dziewczyny sorki za ofa ale wałbrzyska bida potrzebuje dt na już, inaczej zginie w schronie! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148463 Ps. kombinuje już transport kocyków dla waszego Wiórosława. Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 nie przepraszaj, to nie Twoje wina, że zwiał:glaszcze: oby tylko znów dał się złapać:roll: Quote
Recommended Posts