Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja dopiero teraz bo internet mi nawala :mad:
czarna dziękuję :multi:
poznym popoludniem ma dzwonic do mnie Pani co chce wiórka wiec postaram się jeszcze dzis skontaktować Panią z Panem ktory przeprowadziłby wizyte przedadopcyjna

Posted

justynavege napisał(a):
ja dopiero teraz bo internet mi nawala :mad:
czarna dziękuję :multi:
poznym popoludniem ma dzwonic do mnie Pani co chce wiórka wiec postaram się jeszcze dzis skontaktować Panią z Panem ktory przeprowadziłby wizyte przedadopcyjna

justys ma jescze inna oferte domku? jakby co edycia telefonuje do grazki :) obie juz wiedza :) teraz grazka zadzwoni do pana mariusza i bedzie fajnie :lol:

Posted

giselle4 napisał(a):
..jeden dobry dom jest wazniejszy niz 500 telefonow ogonku...hihihi ale Ty wiesz

Wiorek dal porownania z kolegą,ta mała kropka to Worek

a kolega tez bezdomny? :) wiem wiem grazynko :) ale myslalam ze sie pojawilo cus jeszcze :D

Posted

Biedny ten Wiórek:-(. Dobrze, że chcecie jechać z nim jak najszybciej, póki jeszcze nie spadł śnieg. Czy nikt na miejscu nie może dać mu DT??? Choćby płatnego?

Posted

Rozmawialam z Panią ; jeszcze przed ostateczną decyzją ( Pani jest świadoma ze to decyzja na długie lata) jutro Grazia zrobi Wiórowi zdjęcia z bliska wyślę te zdjęcia i pani podejmie ostateczną decyzję
mało po polsku coś to napisałam :oops:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Justynko a wizyta przedadopcyjna? Pani sie zgadza? Z tego co czytalam jutro P. Mariusz moglby sie wywiedziec co i jak :razz:

Edytko tak jeslipodejmie ostateczna decyzje nie ma nic przeciwko wizycie :lol:

Posted

Witajcie,

pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości KOPACZÓW KOŁO BOGATYNII. Jeśli ktoś się zdecyduje, a będzie musiał tam daleko dojechać, to zwrócimy koszty paliwa. PILNA SPRAWA!!!!!

Posted

giselle4 napisał(a):
..Rano zrobiew fotki z bliziutka
oczka w aparat wpatrzone beda i mam nadziej ze krzywe łapinki zobaczycie ....:multi:

1) Gdzie te fotki :mad: ?

2) Czy znalazl sie ktos do kontroli domku w Tarnowie ?

Posted

Przesłałam 20 zł na budkę;)

Jak się miewa Wiórek? Udało się go odrobaczyć? Co ze szczepieniem?

Pani nadal chce Wióreczka? Ktoś robi u niej wizytę?

ale się denerwuję:sadCyber::oops:

Posted

bico napisał(a):
Przesłałam 20 zł na budkę;)

Jak się miewa Wiórek? Udało się go odrobaczyć? Co ze szczepieniem?

Pani nadal chce Wióreczka? Ktoś robi u niej wizytę?

ale się denerwuję:sadCyber::oops:

PIENIAZKI DOSZŁY -DZIEKUJE
to ja zawaliłam dzisiaj
nie moglam jego znalezc do 9,30..szlajal sie gdzies
po tym jak zwiał z działki,musze jego przywiazac[ale trzeba znowu złapac potffora]sorry.On juz wie ze ja na niego ,,poluje,, i za cholere nie podszedł do mnie i z fotek nici...jutro Pan H.....a obiecał mi pomoc ze zlapaniem bo PANICZ przychodzi pod jego drzwi
to z kenela nie wyjdzie az do wyjazdu.
Boje sie dac do kiełbasy sadolinu bo gdzies poleci albo zje inny psiak [bo on to niejadek]i bedzie wtedy...dramat
zawalilam cały dzien
ale mam ksiazeczke juz dla niego i mam odrobaczenie i jest ustalone zaszczepienie....
Przepraszam czasem cos nie zagra....:oops: