giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):a kołdry i to cos do ocieplenia przekazać wam? Bardzo prosimy bardzo:crazyeye::eviltong: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=792672966 nie wiem jak dodać zdjęcia, żeby były w tekście :oops: jak mi ktoś wytłumaczy to poprawię:) Zdjęcia na allegro pomiędzy tekstem wstawia się najprościej w świecie - kopiuj wklej. Może jednak rozszerz troszkę ten tekst. Bo taki okrojony nie ma szansy złapać za serce, a do konkretnych ludzi też nie trafi, bo info jest w nim za mało... Między ogłoszeniami psów na allegro jest taka konkurencja, że to się chyba nie ma szansy przebić... I jeszcze jedno - koniecznie trzeba zrobić allegro wyróżnione! Wierzcie mi! Ja wiem, że to jest 12 zł, ale... :oops: Quote
Ewelina.w38 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ja mieszkam w wałbrzychu a niedługo juz we wrocku wiec moze mogłabym sie z kims spotkać szybko póki tu jestem? niestety nie jestem zmotoryzowana:shake: Czy ktos niebawem będzie w wchu lub świdnicy, świebidzicach? ewentualnie we Wrocku? to bym te kołdry dała. Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta a jaką masz przeglądarkę? ja mam najnowszą operę i opcja "kopiuj wklej" nie działa.. mi się wydaje, że objętość tekstu nie ma znaczenia, bo ludzie i tak szukają informacji takich jak "wiek, podejście do psów, płeć" itp.. a my historii Wiórka nie znamy,więc nie mamy za bardzo co napisać.. czcionkę powiększyłam :) ja płacę za allegro czasem po 40 zł miesięcznie, więc nie moge sobie pozwolić na wyróżnienie, ale jest przynajmniej takie :) Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 kurde, byłam w wałbrzychu w tym tygodniu dwa razy..ale już nie będe jechać.. jest jakiś autobus z Wałbrzycha do Dzierżoniowa? bo jeśli tak to można poprosić kierowcę, żeby zapakował kołdry do bagażnika a zapłaci się jak za bilet np. Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A nie pogniewasz się jak ja ja mu wystawię wypasa? :oops: Tylko musiałabyś swoje usunąć... :roll: Przepraszam... (Ja mam firefoxa) Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):ja mieszkam w wałbrzychu a niedługo juz we wrocku wiec moze mogłabym sie z kims spotkać szybko póki tu jestem? niestety nie jestem zmotoryzowana:shake: Czy ktos niebawem będzie w wchu lub świdnicy, świebidzicach? ewentualnie we Wrocku? to bym te kołdry dała. Ewelinka to jest pomysl włoz do workow czy tylko zawin w stare przescieradło a my juz pieniazki za transport oddamy tylko napisz kiedy to ktos podejdzie na PKS ok? Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a nie moga być dwie aukcje na tego samego psa? ;> jeśli nie mogą, to zmienię treść allegro dla innego psa:) Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie mogą:shake: za dwa allegra ma się kłopoty. Dziękuję Ci :loveu: bardzo i przepraszam... :oops: Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko pokazać swoją Heksę: Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dobra, to ja szukam kandydata na swoje allegro ;) Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):dobra, to ja szukam kandydata na swoje allegro ;) Ale jesteś kochana!!! :buzi: http://www.allegro.pl/item792749391_fajny_maly_bezdomny_pies_pokocha_od_razu_psy.html Quote
Ewelina.w38 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no bez przesady starczy mi na ten bilet.:razz: W takim razie dowiem sie gdzie u mnie w wchu są przystanki do Dzierżoniowa i pogadam z kierowcą czy mogę tak zrobić. Pózniej ustalimy jakis termin i paczka pójdzie. Tylko ż ejutro jestem cąły dzień w szkole więc najwcześniej w weekend. jakby ktos w najbliższym czasie był w wchu niech da znać na pm. Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):no bez przesady starczy mi na ten bilet.:razz: W takim razie dowiem sie gdzie u mnie w wchu są przystanki do Dzierżoniowa i pogadam z kierowcą czy mogę tak zrobić. Pózniej ustalimy jakis termin i paczka pójdzie. Tylko ż ejutro jestem cąły dzień w szkole więc najwcześniej w weekend. jakby ktos w najbliższym czasie był w wchu niech da znać na pm. Bardzo dziekuje i czekamy na paczke dziekuje:evil_lol: Quote
terra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ogłoszenia: http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,978028,19,33,1,2,2,,,0/zwierzeta/psy/wiorek_malenki_piesek_potrzebuje_domu http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=47844 http://dzierzoniow.olx.pl/wiorek-malenki-piesek-potrzebuje-domu-iid-51969982 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Wiorek-malenki-piesek-potrzebuje-domu,3159 http://wroclaw.szerlok.pl/sprzedam/zwierzeta/psy/oferta/wiorek-malenki-piesek-potrzebuje-domu_546b467964334133/ Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 zaznacze sobie watek wiorka, jak moge pomoc, prosze pisac :) Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Godzina 21 uciekl nam i jeszcze jego nie ma:shake: przestraszyl sie Pana Pawła..... ale mialam telefon Pani prosiła aby zawołac do niego ,,Dżeki,, taki piesek uciekł im w Sylwestra...... moge krzyczec ale jego nie maaaaa wracaj wiorkowaty-dzeki:crazyeye::evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Wróci! Na pewno gdzieś siedzi w pobliżu... :roll: Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ja pamiętam tego psa jak się błąkał z pijakami dużo dużo przed sylwestrem.. Quote
czarna1977 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mam nadzieję, że Wiórek się znajdzie. Zapraszam na wątek trzyłapka Znajdusia, bo tam mało osób zagląda http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149071 Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ...JUZ JEST LEZY ALE NIE SPI...CZUWA spokojnie jutro bedzei nasz:crazyeye: Quote
czarna1977 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Uff dobrze, że jest. I jak, reaguje na imię Dżeki? Może to jego właścicielka się odezwała. Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 czarna1977 napisał(a):Uff dobrze, że jest. I jak, reaguje na imię Dżeki? Może to jego właścicielka się odezwała. Nie4 reaguje ale jutro jeszcze raz pogadam z nim czy ma Dzieki czy nie dzisiaj wystraszony:razz: Quote
mari23 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):Nie mogą:shake: za dwa allegra ma się kłopoty. Dziękuję Ci :loveu: bardzo i przepraszam... :oops: Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko pokazać swoją Heksę: Prawie identyczną sunię mamy tu w boksie - wyrzucona z samochodu przebiegła wzdłuż szosy około 15 km - trafiła do lecznicowej klatki, ale długo tam zostać nie może - grozi jej schronisko... szukam dla niej domu, ale nie wszyscy chcą sunię, więc i o Wiórka będę pytać tych, co psa wolą. Do Dzierżoniowa nie mam aż tak bardzo daleko, więc gdybym mogła pomóc - piszcie śmiało. Domu niestety dać nie mogę - sześć mam przygarnietych, a ostatni z nich - "tymczasowicz" Charlie ma biegunkę na tle nerwowym, jak jeszcze jakiś nowy pies jest w domu (miałam jednego przez 6 dni i tyleż dni staruszek miał biegunkę, pod koniec to już i sikania nie kontrolował) Quote
justynavege Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Przepraszam , że dopiero teraz ale gość w dom Przede wszystkim bardzo dziękuję za zaangażowanie Pawłowi :multi::lol: wspaniały facet który poświęcił czas by pomóc - to On robi budę ( he nawet pewnie nie widział jezcze tego wątku :evil_lol: ale już doskonale zna psa Giselce wiadomo za co dziękuję czarna 1977 w zyciu jeszcze tylu ogłoszen nie widzialam :-o Dziękuję :loveu: Bjuta :loveu: Ewelina :loveu: Terra :loveu: mari23 :loveu: i wszystkim których nie wymieniłąm z nicka aaa wroobelka nie wymieniłam :oops::lol: mam nadzieję , że Wiórek da się jutro zlapać buda będzie chyba na jutro już miejsce u Giselki na działce czeka tylko złapac gada :evil_lol: a moze w dzien on mniej lękliwy będzie?? Quote
Recommended Posts