Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
http://allegro.pl/show_item.php?item=792672966

nie wiem jak dodać zdjęcia, żeby były w tekście :oops: jak mi ktoś wytłumaczy to poprawię:)

Zdjęcia na allegro pomiędzy tekstem wstawia się najprościej w świecie - kopiuj wklej.
Może jednak rozszerz troszkę ten tekst. Bo taki okrojony nie ma szansy złapać za serce, a do konkretnych ludzi też nie trafi, bo info jest w nim za mało...
Między ogłoszeniami psów na allegro jest taka konkurencja, że to się chyba nie ma szansy przebić...

I jeszcze jedno - koniecznie trzeba zrobić allegro wyróżnione! Wierzcie mi! Ja wiem, że to jest 12 zł, ale... :oops:

Posted

ja mieszkam w wałbrzychu a niedługo juz we wrocku wiec moze mogłabym sie z kims spotkać szybko póki tu jestem?
niestety nie jestem zmotoryzowana:shake:

Czy ktos niebawem będzie w wchu lub świdnicy, świebidzicach? ewentualnie we Wrocku? to bym te kołdry dała.

Posted

Bjuta a jaką masz przeglądarkę?
ja mam najnowszą operę i opcja "kopiuj wklej" nie działa..

mi się wydaje, że objętość tekstu nie ma znaczenia, bo ludzie i tak szukają informacji takich jak "wiek, podejście do psów, płeć" itp.. a my historii Wiórka nie znamy,więc nie mamy za bardzo co napisać.. czcionkę powiększyłam :)

ja płacę za allegro czasem po 40 zł miesięcznie, więc nie moge sobie pozwolić na wyróżnienie, ale jest przynajmniej takie :)

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
ja mieszkam w wałbrzychu a niedługo juz we wrocku wiec moze mogłabym sie z kims spotkać szybko póki tu jestem?
niestety nie jestem zmotoryzowana:shake:

Czy ktos niebawem będzie w wchu lub świdnicy, świebidzicach? ewentualnie we Wrocku? to bym te kołdry dała.

Ewelinka
to jest pomysl
włoz do workow czy tylko zawin w stare przescieradło
a my juz pieniazki za transport oddamy
tylko napisz kiedy to ktos podejdzie na PKS
ok?

Posted

Nie mogą:shake: za dwa allegra ma się kłopoty. Dziękuję Ci :loveu: bardzo i przepraszam... :oops:
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko pokazać swoją Heksę:

Posted

no bez przesady starczy mi na ten bilet.:razz:
W takim razie dowiem sie gdzie u mnie w wchu są przystanki do Dzierżoniowa i pogadam z kierowcą czy mogę tak zrobić. Pózniej ustalimy jakis termin i paczka pójdzie. Tylko ż ejutro jestem cąły dzień w szkole więc najwcześniej w weekend.

jakby ktos w najbliższym czasie był w wchu niech da znać na pm.

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
no bez przesady starczy mi na ten bilet.:razz:
W takim razie dowiem sie gdzie u mnie w wchu są przystanki do Dzierżoniowa i pogadam z kierowcą czy mogę tak zrobić. Pózniej ustalimy jakis termin i paczka pójdzie. Tylko ż ejutro jestem cąły dzień w szkole więc najwcześniej w weekend.

jakby ktos w najbliższym czasie był w wchu niech da znać na pm.

Bardzo dziekuje
i czekamy na paczke
dziekuje:evil_lol:

Posted

Godzina 21 uciekl nam i jeszcze jego nie ma:shake:
przestraszyl sie Pana Pawła.....
ale mialam telefon
Pani prosiła aby zawołac do niego ,,Dżeki,,
taki piesek uciekł im w Sylwestra......
moge krzyczec
ale jego nie maaaaa
wracaj wiorkowaty-dzeki:crazyeye::evil_lol:

Posted

czarna1977 napisał(a):
Uff dobrze, że jest. I jak, reaguje na imię Dżeki? Może to jego właścicielka się odezwała.

Nie4 reaguje
ale jutro jeszcze raz pogadam z nim
czy ma Dzieki czy nie
dzisiaj wystraszony:razz:

Posted

Bjuta napisał(a):
Nie mogą:shake: za dwa allegra ma się kłopoty. Dziękuję Ci :loveu: bardzo i przepraszam... :oops:
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko pokazać swoją Heksę:

Prawie identyczną sunię mamy tu w boksie - wyrzucona z samochodu przebiegła wzdłuż szosy około 15 km - trafiła do lecznicowej klatki, ale długo tam zostać nie może - grozi jej schronisko...
szukam dla niej domu, ale nie wszyscy chcą sunię, więc i o Wiórka będę pytać tych, co psa wolą.
Do Dzierżoniowa nie mam aż tak bardzo daleko, więc gdybym mogła pomóc - piszcie śmiało.

Domu niestety dać nie mogę - sześć mam przygarnietych, a ostatni z nich - "tymczasowicz" Charlie ma biegunkę na tle nerwowym, jak jeszcze jakiś nowy pies jest w domu (miałam jednego przez 6 dni i tyleż dni staruszek miał biegunkę, pod koniec to już i sikania nie kontrolował)

Posted

Przepraszam , że dopiero teraz ale gość w dom

Przede wszystkim bardzo dziękuję za zaangażowanie Pawłowi :multi::lol:
wspaniały facet który poświęcił czas by pomóc - to On robi budę
( he nawet pewnie nie widział jezcze tego wątku :evil_lol: ale już doskonale zna psa

Giselce wiadomo za co dziękuję

czarna 1977 w zyciu jeszcze tylu ogłoszen nie widzialam :-o
Dziękuję :loveu:

Bjuta :loveu:
Ewelina :loveu:
Terra :loveu:
mari23 :loveu:

i wszystkim których nie wymieniłąm z nicka

aaa wroobelka nie wymieniłam :oops::lol:

mam nadzieję , że Wiórek da się jutro zlapać

buda będzie chyba na jutro już
miejsce u Giselki na działce czeka

tylko złapac gada :evil_lol:

a moze w dzien on mniej lękliwy będzie??