bela51 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 justynavege napisał(a):mieszka na trawniku w dzierżoniowie Ten Śląsk mnie zmylił, o którym pisałyście. Myślałam, że to moje okolice.:-( Quote
Bjuta Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dolnyśląsk, też dobry (ale nie to co nasz ;)) Quote
wroobelterrorystka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 justynavege napisał(a):terra dziękuję juz napisalam :lol: wroobelku :-o taki kawał drogi? dasz rade ? ale chyba nie w pojedynkę do swojego tzta jade 9 godzin też z psem, więc mi to nie straszne ;-) Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):do swojego tzta jade 9 godzin też z psem, więc mi to nie straszne ;-) nooo to jestes wielka:multi: Quote
justynavege Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Śląsk nie jest zły ( żaden :evil_lol:) ale najwazniejszy psiunio wroobelku ale masz daleko do tezeta :-o Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ..Justys ustalaj termin i z Pancia i z Ola malutki transporterek mam jak bedzie potrzeba to słuze obroze,smyczke tez oraz smaczki,wode i karme..... i spadaj maluszku z tej podusi:crazyeye::angryy: Quote
justynavege Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 giselle4 napisał(a):..Justys ustalaj termin i z Pancia i z Ola malutki transporterek mam jak bedzie potrzeba to słuze obroze,smyczke tez oraz smaczki,wode i karme..... i spadaj maluszku z tej podusi:crazyeye::angryy: Graziu mam rozumieć że Ola od razu przeprowadziłąby wizytę pzredadopcyjną ??tzn wioząc psiaka? Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 justynavege napisał(a):Graziu mam rozumieć że Ola od razu przeprowadziłąby wizytę pzredadopcyjną ??tzn wioząc psiaka? Ty decyduj...wiesz ze ja teraz to na zimne dmucham ale mowiłas ze kobieta[nie dziecko]rozsądna i zgodna do podpisania umowy ...to moz ewarto zaryzykowac? jak myslisz...najwyzej wroci z nim jak cos nie wypali:evil_lol: ale mysle ze bedzie dobrze idzie zima,niech ma chate i juz Quote
justynavege Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 no wg mnie racja Giselko tylko teraz tak czy wroobelkowa sie zgadza jesli komunikacja miejska musimy Wióra zaszczepić - musi mieć książeczkę iel potrzeba na podróż czy jest jakieś rozsądne połączenie jutro zadzwonię do tej pani i zapytam czy mogliby trochę podjechać po Wiórka a jesli tak to ile km Quote
wroobelterrorystka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 to skoro tak to ja bym wolała jechać w jakiś weekend jeśli mogę wybrać to pasuje w ten 30-31 :) sprawa wygląda tak, że pies musi mieć kaganiec, książeczkę w której musi być wpis, że jest zaszczepiony na wściekliznę i odrobaczony bo jak sie trafi kierowca cham to i odrobaczenie sprawdza.. (najlepiej byłoby jakby miał kilka wpisów z odrobaczeniami, wiecie o co chodzi :diabloti:) raz trafilam na takiego kierowce ktory sprawdzał czy ja jestem właścicielem psa czyli porównywał moje dane z dowodu z tymi które są wpisane w książeczce, transporter nie jest potrzebny, wystarczy kocyk jakiś :) Quote
justynavege Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 to w takim razie w książeczce trzebaby było Ciebie Olu jako wlasciciela wpisac ? transporter chyba warto wziaśc bo tyle godzin a Wiórek nie wiadomo czy jezdził kiedykolwiek wiec umordowałabyś się tyle godzin się z nim szamocząc gdyby mu jazda nie była w smak :evil_lol: Moja Dzina nie cierpi jezdzic i juz teraz nawet na krótkie wyjazdy jest w tarnsporterku bo inaczej ze starchu właziłą mi na głowę powodując wku..e moje i kierowcy :evil_lol: drapiąc mnie ze strachu niemiłosiernie a w transposterku całkeim spokojnie sobie podróżuje czasem tylko zapoda pawia ;) Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 justynavege napisał(a):to w takim razie w książeczce trzebaby było Ciebie Olu jako wlasciciela wpisac ? transporter chyba warto wziaśc bo tyle godzin a Wiórek nie wiadomo czy jezdził kiedykolwiek wiec umordowałabyś się tyle godzin się z nim szamocząc gdyby mu jazda nie była w smak :evil_lol: Moja Dzina nie cierpi jezdzic i juz teraz nawet na krótkie wyjazdy jest w tarnsporterku bo inaczej ze starchu właziłą mi na głowę powodując wku..e moje i kierowcy :evil_lol: drapiąc mnie ze strachu niemiłosiernie a w transposterku całkeim spokojnie sobie podróżuje czasem tylko zapoda pawia ;) W PONIEDZIAŁEK ODROBACZE,zaszczepie zalatwie ksiązeczke u weta transporterek kocyk itd nie mam takiego małego kaganca ale cos poszukam Ty Justys zobacz polaczenie bez przesiadek i cena biletu z pasazerem.... Olu ,dziekujemy:evil_lol: Quote
wroobelterrorystka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 tak, najlepiej byłoby gdyby książeczka była na mnie wypisana (komu wysłać dane?) dałoby radę nakłamać trochę z tymi odrobaczeniami? :oops: ja autobusu nie znalazłam.. Quote
Bjuta Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Może wygodniej pociągiem? :roll: Ale przed wszystkimi świętymi, to akurat może być problem... Quote
wroobelterrorystka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 wolałabym autobusem, bo mam zapewnione miejsce siedzące i nie będę musiała się martwić, że przegapię stację, ale jeśli nie będzie autobusów to może być pociągiem :) w piątek 6 listopada jadę do Pragi i pewnie wrócę 7 w południe zupełnie nieczynna, więc odpada.. Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cioteczki, wy jak blyskawice dzialacie. Chwile nie bylam na dogo a tu takie wiesci. Widzialam wiorka jak bylam u Gisellki, chcialysmy go do auta zabrac, ale nam grzecznie odmowil...ale to bylo w piatek, co dzisiaj u niego? Quote
Ewelina.w38 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dziewczyny a moze by wątek założyć z prosbą o wizytę i prosba o pomoc w transporcie? Skoro nasz Wiórosław ma budę do mieszkania to nie trzeba sie tak spieszyć. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ewelina ale buda jeszcze nie gotowa, mrozy ida a on dalej "pod chmurka" Quote
Ewelina.w38 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 się zdublowałam. To buda jeszcze nie zrobiona? cos mi sie pomyliło, ze ona już. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jezeli mam aktualne info to nie, nie jest zrobiona jeszcze. :) Dlatego jeżeli okazja jest trzeba by wykorzystać :) Quote
czarna1977 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Słuchajcie mam namiary na chłopaka w Tarnowie, który jutro jest w stanie sprawdzić ten domek, tylko trzeba do niego zadzwonić. Nie ma sensu jechać autobusem, jeszcze z psem skoro nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie. Może skorzystać z tej wizyty przedadopcyjnej, skoro chłopak jest stamtąd i chętny. Mogę podać namiary do niego na PW. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 czarna1977 napisał(a):Słuchajcie mam namiary na chłopaka w Tarnowie, który jutro jest w stanie sprawdzić ten domek, tylko trzeba do niego zadzwonić. Nie ma sensu jechać autobusem, jeszcze z psem skoro nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie. Może skorzystać z tej wizyty przedadopcyjnej, skoro chłopak jest stamtąd i chętny. Mogę podać namiary do niego na PW. czarna, a chłopak wie o co we wszystkim chodzi? moglabys mi podeslac te namiary? przekaze grazynie na telefon, dobrze? Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pewnie ze jest :) czekam tylko na namiary :) Quote
Recommended Posts