Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

..Justys ustalaj termin
i z Pancia i z Ola
malutki transporterek mam
jak bedzie potrzeba to słuze
obroze,smyczke tez oraz smaczki,wode i karme.....
i spadaj maluszku z tej podusi:crazyeye::angryy:

Posted

giselle4 napisał(a):
..Justys ustalaj termin
i z Pancia i z Ola
malutki transporterek mam
jak bedzie potrzeba to słuze
obroze,smyczke tez oraz smaczki,wode i karme.....
i spadaj maluszku z tej podusi:crazyeye::angryy:

Graziu mam rozumieć że Ola od razu przeprowadziłąby wizytę pzredadopcyjną ??tzn wioząc psiaka?

Posted

justynavege napisał(a):
Graziu mam rozumieć że Ola od razu przeprowadziłąby wizytę pzredadopcyjną ??tzn wioząc psiaka?

Ty decyduj...wiesz ze ja teraz to na zimne dmucham
ale mowiłas ze kobieta[nie dziecko]rozsądna i zgodna do podpisania umowy
...to moz ewarto zaryzykowac?
jak myslisz...najwyzej wroci z nim
jak cos nie wypali:evil_lol:
ale mysle ze bedzie dobrze
idzie zima,niech ma chate i juz

Posted

no wg mnie racja Giselko
tylko teraz tak
czy wroobelkowa sie zgadza
jesli komunikacja miejska musimy Wióra zaszczepić - musi mieć książeczkę
iel potrzeba na podróż
czy jest jakieś rozsądne połączenie

jutro zadzwonię do tej pani i zapytam czy mogliby trochę podjechać po Wiórka a jesli tak to ile km

Posted

to skoro tak to ja bym wolała jechać w jakiś weekend jeśli mogę wybrać to pasuje w ten 30-31 :)

sprawa wygląda tak, że pies musi mieć kaganiec, książeczkę w której musi być wpis, że jest zaszczepiony na wściekliznę i odrobaczony bo jak sie trafi kierowca cham to i odrobaczenie sprawdza.. (najlepiej byłoby jakby miał kilka wpisów z odrobaczeniami, wiecie o co chodzi :diabloti:) raz trafilam na takiego kierowce ktory sprawdzał czy ja jestem właścicielem psa czyli porównywał moje dane z dowodu z tymi które są wpisane w książeczce, transporter nie jest potrzebny, wystarczy kocyk jakiś :)

Posted

to w takim razie w książeczce trzebaby było Ciebie Olu jako wlasciciela wpisac ?

transporter chyba warto wziaśc bo tyle godzin a Wiórek nie wiadomo czy jezdził kiedykolwiek wiec umordowałabyś się tyle godzin się z nim szamocząc gdyby mu jazda nie była w smak :evil_lol:

Moja Dzina nie cierpi jezdzic i juz teraz nawet na krótkie wyjazdy jest w tarnsporterku bo inaczej ze starchu właziłą mi na głowę powodując wku..e moje i kierowcy :evil_lol: drapiąc mnie ze strachu niemiłosiernie a w transposterku całkeim spokojnie sobie podróżuje czasem tylko zapoda pawia ;)

Posted

justynavege napisał(a):
to w takim razie w książeczce trzebaby było Ciebie Olu jako wlasciciela wpisac ?

transporter chyba warto wziaśc bo tyle godzin a Wiórek nie wiadomo czy jezdził kiedykolwiek wiec umordowałabyś się tyle godzin się z nim szamocząc gdyby mu jazda nie była w smak :evil_lol:

Moja Dzina nie cierpi jezdzic i juz teraz nawet na krótkie wyjazdy jest w tarnsporterku bo inaczej ze starchu właziłą mi na głowę powodując wku..e moje i kierowcy :evil_lol: drapiąc mnie ze strachu niemiłosiernie a w transposterku całkeim spokojnie sobie podróżuje czasem tylko zapoda pawia ;)

W PONIEDZIAŁEK ODROBACZE,zaszczepie
zalatwie ksiązeczke u weta
transporterek kocyk itd
nie mam takiego małego kaganca
ale cos poszukam
Ty Justys zobacz polaczenie bez przesiadek i cena biletu z pasazerem....
Olu ,dziekujemy:evil_lol:

Posted

wolałabym autobusem, bo mam zapewnione miejsce siedzące i nie będę musiała się martwić, że przegapię stację, ale jeśli nie będzie autobusów to może być pociągiem :)
w piątek 6 listopada jadę do Pragi i pewnie wrócę 7 w południe zupełnie nieczynna, więc odpada..

Posted

Cioteczki, wy jak blyskawice dzialacie. Chwile nie bylam na dogo a tu takie wiesci.
Widzialam wiorka jak bylam u Gisellki, chcialysmy go do auta zabrac, ale nam grzecznie odmowil...ale to bylo w piatek, co dzisiaj u niego?

Posted

Słuchajcie mam namiary na chłopaka w Tarnowie, który jutro jest w stanie sprawdzić ten domek, tylko trzeba do niego zadzwonić. Nie ma sensu jechać autobusem, jeszcze z psem skoro nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie. Może skorzystać z tej wizyty przedadopcyjnej, skoro chłopak jest stamtąd i chętny. Mogę podać namiary do niego na PW.

Posted

czarna1977 napisał(a):
Słuchajcie mam namiary na chłopaka w Tarnowie, który jutro jest w stanie sprawdzić ten domek, tylko trzeba do niego zadzwonić. Nie ma sensu jechać autobusem, jeszcze z psem skoro nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie. Może skorzystać z tej wizyty przedadopcyjnej, skoro chłopak jest stamtąd i chętny. Mogę podać namiary do niego na PW.

czarna, a chłopak wie o co we wszystkim chodzi? moglabys mi podeslac te namiary? przekaze grazynie na telefon, dobrze?