Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']A czy musisz jechać tak późno?

(Nie zazdroszczę Ci - 6 godzin w jedną stronę + Dzierżoniów :shake:)

Może dałabyś radę wcześniej?

W sobotę są takie pociągi:

Wrocław - Tarnów
8.35 - 14:45 (Tanie Linie Kolejowe, 6 godzin jazdy)
9.40 - 15. 09 (InterRegio, 5 i pół godziny)
11.00 - 16.50 (pośpieszny, prawie 6 godzin)
12.00 - 17.54 (pośpieszny, 6 godzin)

no i są jeszcze następne, ale to już na pewno musiałabyś nocować, bo wracać nocą, to żadna przyjemność! :shake:[/QUOTE]
Czy są bez przesiadki?
bo sie umęczy z transporterkiem:razz:

Posted

ja wiem gdzie jest pkp tylko wolę sobie samochód do wrocka załatwić, wiecie, wygodnicka jestem :P ale z tym nie bedzie problemu:)

nocleg u przystojnego kolegi hehehe, tz by sie zjawil w tym tarnowie szybciej niz bym dojechała do tego kolegi :D
jak pani nie bedzie miała miejsca to ja sobie poradze, jestem taki Jasio wędrowniczek:D

6 godzin to pikuś, już mowiłam że do tzta jade 9 i żyję ;-)
najbardziej mi pasi o 11, bo ze wstawaniem rano mam problem :oops:
nocą wracać już bez psa to przyjemność walnę się spać i tyle, myślę że jak będą mnie chcieli okraść/zgwałcić to się rozmyślą jak się przyjrzą :P

Posted

Wszystkie pociągi podane przeze mnie były bezpośrednie na sobotę 31.X.

Ten o 11 z Wrocławia Głównego to pośpieszny, który powinien wylądować w Tarnowie o 16.50

Trzy godziny Ci pewnie zajmie dostarczenie Wiórka, poznanie pani, pożegnanie, powrót itd.

20.09 masz powrotny z Tarnowa, który się bardzo wlecze i do Wrocławia dociera o 02.56

Inna opcja to taka - że pani od Wiórka wychodzi na pociąg (który się nie spóźnia) od razu oddajesz smycz i niemal natychmiast wracasz, ale z przesiadką:
o 18.18 jest osobowy do Krakowa (19.40) jest 5 minut na przesiadkę, żeby o 19.45 złapać pośpiech do Wrocławia (przyjazd 00.20)

Te wszystkie dane to za http://rozklad-pkp.pl/
pewnie warto jeszcze sprawdzić "analogowo" ? :roll:

Posted

fajnie to zaplanowałyście tylko trzeba się liczyć z tłokiem w pociągach ze względu na święto zmarłych :roll:.
8 listopada z Wrocławia będzie wieźć Lolka togaa do Bielska, może zabrałaby wtedy Wiórka najdalej ja się da,a przyszła pańcia by go odebrała.Spytajcie togaa.

Posted

Booooże:mdleje: Pani chce Wiórka!:multi::multi::multi::multi:
to czekanie było wykańczające:mdleje: oby się teraz wszystko udało, oby się udało!:modla::modla::modla:

faktycznie z powodu święta, może być tłok w środkach transportu:roll:

Giselle, a teraz Wiórek jest u Ciebie w domku czy w budce na działce?:oops:

Posted

[quote name='bico']Booooże:mdleje: Pani chce Wiórka!:multi::multi::multi::multi:
to czekanie było wykańczające:mdleje: oby się teraz wszystko udało, oby się udało!:modla::modla::modla:

faktycznie z powodu święta, może być tłok w środkach transportu:roll:

Giselle, a teraz Wiórek jest u Ciebie w domku czy w budce na działce?:oops:[/QUOTE]
Jest bezpieczny u mojej znajomej:eviltong:

Ola,Ty decydujesz i wybierasz jak Ci wygodniej
kupic trzeba bilet z miejscówka i niech konduktor sie martwi
Ty masz siedziec:mad:

Posted

[quote name='Poker']fajnie to zaplanowałyście tylko trzeba się liczyć z tłokiem w pociągach ze względu na święto zmarłych :roll:.
8 listopada z Wrocławia będzie wieźć Lolka togaa do Bielska, może zabrałaby wtedy Wiórka najdalej ja się da,a przyszła pańcia by go odebrała.Spytajcie togaa.[/QUOTE]
Pani jest na rencie iraczej ciezko jej bedzie wyjechac
Tz pracuje:shake:

Posted

Nawet nie wiecie, jak bardzo się ciesze.:multi::multi::multi: Wspaniałe z Was dziewczyny.:loveu:
Teraz dopiero weszłam na dogo i takie wieści. :multi:
U mnie też wroobelek może nocować. Nie ma problemu. Choć widze, że juz cos ma w Katowicach. Ale awaryjnie, zapraszam.:loveu:

Posted

dzwonilam dzis do Pani z samego rana i powiedzialam ze Wior bedzie u niej w sobote , bardzo się cieszy
Ola ma u Pani nocleg zapewniony i z glodu też nie padnie tylko będzie musialą sobie materac napompować :evil_lol:
wiorkowi Pani przymierza się do zmiany imienia ale z wrazenia zapomnialam na jakie :oops: planuje juz po Wszystkich swietych zakup spanka dla Wiórka