wellington Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='giselle4']domek sprawdzony wszystko ok,ok,ok Olus ,on nie jest ciezki ot 2,5 kg[/QUOTE] A kto sprawdzil domek ? I czy Pani zgadza sie na pozniejsze wykastrowanie Wiorka ? I czy bedzie wizyta poadopcyjna ? Quote
justynavege Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 dzwonila do mnie Pani teraz niestety ten weekend odpada Pani przemyslala sprawe i w siweto zmarlych ma do odwiedzenia kilka cmentarzy i nie chce by pierwszy dzien pies sam siedzial tyle czasu sam , tzn sunia starsza pani tez jest w domu i tym bardziej pani uwaza ze w pierwszych dniach nie powinno sie ich zostawiac samych sunia jest b łągodna mala wg mnie rozsadne podejscie tylko kurcze szkoda ze tak pozno jak juz prawie wszystko zorganizowane Pani nadal b chce Wióra tylko jakikolwiek inny dzien po 1 listopada Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ...nooo szkoda wszystko prawie zorganizowane ale moze to i lepiej bedzei mniejszy tlok i Ola bedzie miała wiecej luzu... teraz decyzja nalezy do Oli..... Niech przemysli i napisze.....:crazyeye: Quote
Bjuta Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kochani, a czy ja mogę podmienić już allegro Wiórka na jakąś bidę? Bo takie wyróżnione allegro - może jeszcze przynieść komuś szczęście... Czy nie ryzykujemy i szukamy alternatywy dla Tarnowa? Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Bjuta']Kochani, a czy ja mogę podmienić już allegro Wiórka na jakąś bidę? Bo takie wyróżnione allegro - może jeszcze przynieść komuś szczęście... Czy nie ryzykujemy i szukamy alternatywy dla Tarnowa?[/QUOTE] Bjuta ,ja mysle ze spokojnie mozna podmienic ale poczekaj na Justynke Ona napisze:evil_lol: Quote
wroobelterrorystka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jeśli nie w ten weekend to dopiero za dwa tygodnie pewnie, bo 6 wyjeżdzam to już mówiłam, a jeszcze następny mam zaplanowany już też, ale być może da się przesunąć.. Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']jeśli nie w ten weekend to dopiero za dwa tygodnie pewnie, bo 6 wyjeżdzam to już mówiłam, a jeszcze następny mam zaplanowany już też, ale być może da się przesunąć..[/QUOTE] To niedobre wiadomosci.:-( A tu coraz zimniej.... Quote
Bjuta Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pamiętam, że pisałaś, że za tydzień nie możesz... Co tu zrobić? :roll: Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ...Belcia moze ktos inny sie podejmie transportu Wiorka Ja Ole rozumiem wszystkiego nie wolno jej rozwalac..... Jezeli nie znajdziemy nikogo to w łaski Oli polecimy:evil_lol::eviltong: Pytam po znajomych...moze cos sie wykluje spokojnie najedzony, napojony zaszczepiony w cieple.... Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ależ ja jestem daleka od tego ,aby wroobelek przemeblowywał swoje plany:shake:.I tak robi dla Wiórka bardzo wiele. Może raczej przekonac nowa Panią, aby zechciala tego bidulka przyjąć juz teraz. Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No ale skoro 1-szego musi iść na cmentarze no to wiesz... giselko a za dwa tyg.? Dałabys wiórka przetrzymac? Quote
wroobelterrorystka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dobra, będę mogła jechać 14go, żadnych ważnych bardzo planów nie miałam-tatuaż :diabloti: ale jak go zrobie tydzień później to mi się raczej nic nie stanie :) Quote
justynavege Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 nie moglam się wbic na watek cos z dogo:mad: Pani nie zamierzam namawiac do rezygnacji z wizyt na cmentarzu bo rozumiem ze w ten dzien chce odwiedzic bliskich czyli jak dobrze zrozumialam Oluś będziesz mogła 14 ? za dwa tygodnie? Quote
Poker Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Poker']fajnie to zaplanowałyście tylko trzeba się liczyć z tłokiem w pociągach ze względu na święto zmarłych :roll:. 8 listopada z Wrocławia będzie wieźć Lolka togaa do Bielska, może zabrałaby wtedy Wiórka najdalej ja się da,a przyszła pańcia by go odebrała.Spytajcie togaa. przypominam co napisałam. Quote
wroobelterrorystka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 tak, jeśli nie będzie pasowało ani Pani, anie togaa (nie wiem jak to odmienić:oops:) to ja bez problemu zawiozę Wiórka :-) Quote
Ewelina.w38 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A ja sie tak zapytam nie o podróże; Jest juz ta buda? Wiórek spi sobie w swoim psim-domku? nie wiem czy przeoczyłam ... Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Ewelina.w38']A ja sie tak zapytam nie o podróże; Jest juz ta buda? Wiórek spi sobie w swoim psim-domku? nie wiem czy przeoczyłam ...[/QUOTE] Buda jest na działce ale Wiorek spi w domku,to mały psiak i jemu by bylo zimno buda czeka na innego lokatora-wykradzionego ,,dziadowi,,który głodzi psiaki:-( Wiorek moz ezostac spokojnie jeszcze tydzien ale napisze do cioteczki czy moze dowiezc Wiorosława na miejsce do Tarnowa?za zwrot kasy za paliwo:evil_lol: Quote
bela51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Chyba niedokładnie czytam ten wątek, bo cały czas martwie się, że Wiórek koczuje na działce, a on grzeje doopke w domku u którejs litościwej cioteczki ( znowu nie doczytałam u której). Kamień z serca mi spadł.:evil_lol: Quote
justynavege Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Poker']przypominam co napisałam.[/QUOTE] pokerku tarnow-bielsko to okolo 170 km troche za daleko Graziu odpisala Ci ta osoba ktora by mogla zawiezc Wiorka wczesniej?? Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='justynavege']pokerku tarnow-bielsko to okolo 170 km troche za daleko Graziu odpisala Ci ta osoba ktora by mogla zawiezc Wiorka wczesniej??[/QUOTE] jeszcze nieee:shake: Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 .....Moze jakis bazarek na WIOROSLAWA BO NIE WYJDZIEMY Z :shake:DŁUGOW podnios ei jutro nowe fotki Wioreczka:loveu: Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ...ciotki kochane podnoscie Wiorosław ma dom,potrzebujemy na transport-11.11.09 - Dogomania Forum :loveu: Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ...kochane cioteczki KTO MOZE WIORKA 8.11.09 ZABRAC Z KATOWIC I ZAWIEZC DO TARNOWA ZA PALIWO? zgłaszac sie po dobroci:mad: Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ciotki czy Wy spicie:evil_lol: podnosic bazarki bo Wiorek nie pojedzie do domku ale juz:mad: ciocia bela51 dała fanty na bazarek hopac i to zaraz:multi: Quote
Recommended Posts