rotek_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :crazyeye:wow nie było mnie parę dni a tutaj takie wieści:loveu: moge tylko trzymać kciuki chyba żer mogę jakos pomóc???? wroocleku na stronie rozkladyjazdy.pl możesz naleźć trasy pks-u razem z opcją przesiadek Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie świetnie, choć nie ma za wielkiego wsparcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544 Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dobrze, że Wióreczek już pochwycony i jest już bezpieczny:multi: Psiak jest śliczny:loveu: matko, oby ta Pani się na niego zdecydowała...ja chyba zawału dostanę:mdleje::mdleje::mdleje: zadzwońcie może do tej kobiety co z jej mailem, może to nie ten adres?:roll: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wiorku, hopaj do gory! Slyszalam, ze piknie chodzisz na smyczy :cool3: Quote
justynavege Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dzwoinilam dzis ja do Pani a pani do mnie tez :evil_lol: zdjec ani giselka ani ja nie moglysmy przeslac bo pani miala zapchana skrzynkę a mowila ze nie ma ;) nie moze sama pokasowac mimo moich instrukcji tel , po prostu nie radzi sobie z komputerem zbyt dobrze wroci Pani maz pokasuje wtedy da mi cynk a ja wysle maila Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wrocław Główny Tarnów odj przyj 16:00 21:46 5:46 0 [IMG]http://www.dogomania.pl/img/d_pic.gif[/IMG] Wrocław Główny Tarnów odj przyj 17:00 23:13 6:13 1 [IMG]http://www.dogomania.pl/img/ir_pic.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/img/zug_pic.gif[/IMG] Wrocław Główny Tarnów pierwszy pociąg bez przesiadki,cena biletu-52zł plus do Wrocka autobus-15zł.... i powrót/to około-150zł kto pomoze Wiorkowi tam sie dostac...do domku swojego?:) Quote
bela51 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wysłałam Wiórkowi 10 zł od mojej koleżanki Ewy. Na razie tylko tyle.:-( Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='bela51']Wysłałam Wiórkowi 10 zł od mojej koleżanki Ewy. Na razie tylko tyle.:-([/QUOTE] Dziekujemy Bela kazdy grosz jemu potrzebny... jak tylko PANI sie zgodzi na adopcje to pieniazki potrzebne będa na wczoraj tylko niech sie zgodzi niech pokocha;) Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Justynka,jeszcze nic:shake: szpilki mam w pupie i nie moge wysiedziec spokojnie:mad: To Wam napisze o dzisiajeszym odrobaczaniu Dziewczyny przyniosly kiełbaske a w kiełbasi tebletka pomalutku ,pocichutku zjadł...ogolnie malo je:-( nooo to problem z głowy ale pytaja a jak ma na imie ...mowie zE bezdomniaczek i cioteczki dały Wiorek[bo chudy] A ONE ZE POWINIEN NAZYWAC SIE ...GROSZEK:evil_lol: bo taki malutki i pocieszny i grzeczny i pyszczek ma jak fasolka....:eviltong: Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ...dlaczego tak cicho????????????????///:oops: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czekamy Kochana w napieciu na dalsze wiesci :lol: Po cichutku zagladamy na watek :loveu: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ja wchodzę po kilka razy dziennie, ale nic nie piszę, bo nie mam jak pomóc... Quote
wroobelterrorystka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='giselle4']Wrocław Główny Tarnów odj przyj 16:00 21:46 5:46 0 [IMG]http://www.dogomania.pl/img/d_pic.gif[/IMG] Wrocław Główny Tarnów odj przyj 17:00 23:13 6:13 1 [IMG]http://www.dogomania.pl/img/ir_pic.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/img/zug_pic.gif[/IMG] Wrocław Główny Tarnów pierwszy pociąg bez przesiadki,cena biletu-52zł plus do Wrocka autobus-15zł.... i powrót/to około-150zł kto pomoze Wiorkowi tam sie dostac...do domku swojego?:)[/QUOTE] ja pomogę, tylko mówię, że najbardziej mi pasuje w ten weekend, bo inaczej Wiórek będzie musiał trochę poczekać.. i ja mam zniżkę szkolną jeszcze, więc będzie taniej bilet :p ale za psa też się płaci ,aj do Torunia za swoją Warkę płaciłam 7 zł :) Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']ja pomogę, tylko mówię, że najbardziej mi pasuje w ten weekend, bo inaczej Wiórek będzie musiał trochę poczekać.. i ja mam zniżkę szkolną jeszcze, więc będzie taniej bilet :p ale za psa też się płaci ,aj do Torunia za swoją Warkę płaciłam 7 zł :)[/QUOTE] Olu,dlatego takie napiecie ze to juz za pere dni.... a Pani milczy..... niech jego wezmie ......please:loveu::oops: ide spac...to nie na moje nerwy:mad: Quote
justynavege Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [B]Pani chce wióra :multi:[/B] Quote
malicja Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 serio????serio???nie moge uwierzyc!!! przelalam wlasnie 80,- zl dla Wiorka, z pierwotnym zamiarem ze pojdzie na bude. No to teraz zbieramy na transport! Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wspaniałe wieści! To kiedy Wiórek jedzie do domeczku? Quote
justynavege Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Pani chce jak najszybciej Graziu przygotuj umowę adopcyjną :loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 właśnie się kapnęłam,że w niedziele wypada święto zmarłych, pani nie wybiera się na cmentarz? do Wrocławia jakoś się dotransportuję rozumiem, że na 16 :) a Pani przygarnęłaby mnie na noc? bo pewnie nie będzie zaraz powrotnego pociągu.. Quote
justynavege Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 wroobelku jutro bede dzwonic do Pani i podpytam ale trzeba by sprawdzić kiedy masz powrotny jesli nie będzie to jakiś nocleg Ci muimy zorganizować Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 O jak dobrze... Kamień z serca! :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='justynavege']Pani chce jak najszybciej Graziu przygotuj umowę adopcyjną :loveu:[/QUOTE] NA RANO BEDZIE;):multi: Quote
giselle4 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']właśnie się kapnęłam,że w niedziele wypada święto zmarłych, pani nie wybiera się na cmentarz? do Wrocławia jakoś się dotransportuję rozumiem, że na 16 :) a Pani przygarnęłaby mnie na noc? bo pewnie nie będzie zaraz powrotnego pociągu..[/QUOTE] Olu,rano zobacze jak jest do WROCKA Ale jak pamietam to dworce są razem i atobusowy i pociągowy Olu,zalatwimy Ci spanie u jakiego kolegi przystojnego... zartuje ale bede telefonowac do znajomej.... ide spac ...serce moje sie raduje Wiorek do transportu sie szykuje:crazyeye::evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A czy musisz jechać tak późno? (Nie zazdroszczę Ci - 6 godzin w jedną stronę + Dzierżoniów :shake:) Może dałabyś radę wcześniej? W sobotę są takie pociągi: Wrocław - Tarnów 8.35 - 14:45 (Tanie Linie Kolejowe, 6 godzin jazdy) 9.40 - 15. 09 (InterRegio, 5 i pół godziny) 11.00 - 16.50 (pośpieszny, prawie 6 godzin) 12.00 - 17.54 (pośpieszny, 6 godzin) no i są jeszcze następne, ale to już na pewno musiałabyś nocować, bo wracać nocą, to żadna przyjemność! :shake: Quote
Recommended Posts