Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, mam problem. Nie wiem gdzie w wałbrzychu staje pks do Dzierżoniowa. Wiecie gdzie, znacie jakis rozkład? ja w necie nie mogę nic znaleść:shake:
Chciałam podesłać te koce i wyściółkę skoro już buda będzie gotowa.

A moze ktoś bedzie w wchu na dniach? podam nr komórki w razie czego proszę o kontakt 664532841

Posted

jest Pani chetna na adopcję Wiórka
Pani z Tarnowa , ma 10 letnią adoptowaną sunię wysterylizowaną małą , zrobiło się Jej żal Wiórka i chce mu dac dom , Pani kocha zwierzęta , szuka domku dla kotki Zuzi 1,5 roku któą dokarmia Wiórek miałbypanią non-stop Pani jest na rencie
jest zgoda i na wizytę przedadopcyjną i na umowę adopcyjną

odległość dośc spora ale nie takie już adopcje byly na dogomanii....

Posted

Kto jest z Tarnowa! Przyznać się! Jej, ale by było super!!! Było coś takiego jak mapa pomocy dogo, ale teraz tu nic nie działa...
Znacie kogoś z Krakowa, to blisko Tarnowa, może kogoś tam mają...???

Posted

_ogonek_ napisał(a):
[kraków] kiwi (na terenie krakowa)
[krakow] jagienka42
[Kraków] liryka
[Kraków] laverte
salibinka (na terenie Krakowa)
[Kraków] agamika
[Kraków] Anashar
[Kraków] malade

cała lista jaką znalazłam. Zaraz poszukam, to popiszę zobaczymy a nóż widelec :)

chyab tylko Anashar mi cos mowi
reszty nie znam i nie słyszałam...kurcze
moze jakis łancuszek ludzi dobrej woli
Moz eznowu ja zaczne
....do Wrocka jest auto...
kto dalej...
bo firma przewozowa chce-350zł:shake:to nie dla nas...prosze moze 50-100km po trasie
pomocy:mad:

Posted

Ewelina.w38 napisał(a):
dziewczyny, mam problem. Nie wiem gdzie w wałbrzychu staje pks do Dzierżoniowa. Wiecie gdzie, znacie jakis rozkład? ja w necie nie mogę nic znaleść:shake:
Chciałam podesłać te koce i wyściółkę skoro już buda będzie gotowa.

A moze ktoś bedzie w wchu na dniach? podam nr komórki w razie czego proszę o kontakt 664532841

Ewelinka,moze w przyszlym tygodniu zmolestuje Tz i przyjedziemy po ocieplenie do budy
dziekuje
telefon zapisuje:eviltong:

Posted

czarna1977 napisał(a):
Spokojnie giselle4. Ja ostatnio szukałam wizyty przedadopcyjnej dla psa z Katowic w miejscowości Klaudyn pod Warszawą i się udało. Damy radę.

ja sie martwie o transport....kurcze belka:shake:

Posted

Bjuta :loveu::evil_lol:
czyli wniosek warto przesadzić :)

ja dziś przypaliłąm mleko sojowe z wrazenia w trakcie rozmowy z panią co chce Wióreczka a własciwie konczylam je dopalać przy rozmowie z giselką ( dobrzeze smrod przez telefon się nei roznosi :evil_lol: