giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ...z okna mam punk obserwacyjny i jak tylko cos to zaraz ,,rycze,, Ma juz zolty kocyk ale nie umie wejsc pod niego tylko lezy na nim Zaraz ide do Lidla i wezme taki duzy pojemnik to włoze podusie i kocyk i powinno byc lepiej ...bo nie tak plasko Nie martwcie sie jedzenia i dobrych dusz nie brakuje jemu nie jestem sama do pilnowania:shake: tylko aby jakis domek:crazyeye: Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):Może zróbmy zrzutę na budę? :roll: Buda to dobry pomysł ale wtedy zabieram jego na działke tutaj moze szybko nie miec budy ludzie są rozni ...ale dałas mi pomysl wiesz na działce moge postawic bude i zawsze jakis biedak by mial kawalek schronienia do czasu adopcji... ale gapa jestem:mad: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To zbierajmy - takie budy ocieplone są na allegro - ta np. 230 zł. A ile Wiórek ma "wzrostu" http://www.allegro.pl/item773705430_buda_budy_dla_psa_l_ocieplona_dodatki_anpol.html Quote
justynavege Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Bjutka pomóc możesz oglaszając psiaka , szukając Dt , a jeśli decyzja odnosnie kupna budy podjęta ( tu Giselka by musialą potwierdzić czy bierze go na dzialkę ) bo stawianie budy ot tak ryzykowne , jak ktoś budę ukradnie trudno ale zwyrodnialcy są ze i jak przy kradziezy budy psiak by probowal bronic miejsca moga mu krzywde zrobic psiak jest niewielki , nieco wyzszy od jamnika słuchajcie ja spać przez niego nie mogę :-( ale nie to mialąm napisać :evil_lol: przez 7 dni będzie ogloszenie całkowicie bezplatne na dzierżoniowskiej stronie www.doba.pl ; dzięki uprzejmości Wspaniałego Pana Tomka :multi::loveu: ogloszenie będzie ze zdjęciem Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A, to on maluszek jest! To nawet taniej się budę kupi. Bez budy, to on nie przetrzyma mrozów, to cudów nie ma :shake: Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 justynavege napisał(a):Bjutka pomóc możesz oglaszając psiaka , szukając Dt , a jeśli decyzja odnosnie kupna budy podjęta ( tu Giselka by musialą potwierdzić czy bierze go na dzialkę ) bo stawianie budy ot tak ryzykowne , jak ktoś budę ukradnie trudno ale zwyrodnialcy są ze i jak przy kradziezy budy psiak by probowal bronic miejsca moga mu krzywde zrobic psiak jest niewielki , nieco wyzszy od jamnika słuchajcie ja spać przez niego nie mogę :-( ale nie to mialąm napisać :evil_lol: przez 7 dni będzie ogloszenie całkowicie bezplatne na dzierżoniowskiej stronie www.doba.pl ; dzięki uprzejmości Wspaniałego Pana Tomka :multi::loveu: ogloszenie będzie ze zdjęciem miejsca na działce na 2 budy jest o to sie nie martwie do działki mam 1,5km rowerem 10minut i tak koty dokarmiam...musze byc Buda suuuper reszta to tylko deski i srodek ...podusia ,kocyki czy kolderka.... miski itd nie problem smycz,obroza to zaraz sie załatwi tylko powiedzcie da rade w zimie? Cieple dostanie codziennie [innego nie je] sucha beeeee Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ...przepraszam ze godzine mam pogrzeb i jzu mnie nie ma:-( Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ciepłe codziennie, ocieplana buda (trzeba jeszcze karimatą wyłożyć) i powinien dać radę. No przecież tysiące burków na polskich wsiach dają radę w gorszych budach! I wcale codziennie ciepłego nie jedzą :-( Quote
justynavege Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 już mam ogloszenie:multi: Pan Tomek dziala jak błyskawica http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=10846&mod=3 Quote
malicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dziewczyny, doloze sie do budy, jesli bedziecie zbieraly :lol: Quote
justynavege Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Wiorek ma tylko ogłoszenie na dobie allegro bardzo potrzebne :) malicja odezwij się na pw do giselle kombinujemy z budą Quote
czarna1977 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dziewczyny dajcie tekst do ogłoszeń i namiary na osobę do kontaktu w sprawie adopcji, a zaraz ruszę z ogłoszeniami. Quote
justynavege Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Czarna jedyny tekst jaki mam to ten na szybkiego napisany w linku parę postów niżej w linku z ogloszeniem czy taki moze byc?? tam jest tez kontakt do nas Quote
malicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 justynavege napisał(a):Wiorek ma tylko ogłoszenie na dobie allegro bardzo potrzebne :) malicja odezwij się na pw do giselle kombinujemy z budą ok, napisze do giselle Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ....mhhhh,mamy osobe ktora juz robi bude dzisiaj w nocy krolewicz bedzie w niej spał Jutro postaramy sie wyekspediowac jego na działke.... potrzebujemy grosza aby zapłacic za materiał i chociaz pare groszy człowiekowi robi to z serca ale rozumiecie......;) Bedzie tansza i cieplejsza,bo z naszymi serduchami:cool3: Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 prosze o tekst na allegro i zdjęcie to wystawie:) obrożę tez mam jakąs po Warce, tylko pewnie będzie za duża.. Quote
czarna1977 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Psiunio ma już dużo ogłoszeń :) Mam nadzieję, że będzie szybki odzew. W budzie jakoś przetrwa, aż znajdzie się cieplutki domek. [FONT=Times New Roman, serif]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szybko-sprzedam.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.neeon.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.1001ogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.vendito.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.autogielda.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.wybierzmiska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.tusprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia.adverts.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pies.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojoj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]Zwierzęta | i-Bazar.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.hodowcy.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://wroclaw.stacja.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.fistak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.szerlok.pl[/FONT] Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):prosze o tekst na allegro i zdjęcie to wystawie:) obrożę tez mam jakąs po Warce, tylko pewnie będzie za duża.. Super, a dasz radę wystawić wyróżnione? Tu moja propozycja tekstu: Fajny, mały, bezdomny, pokocha od razu! Proszę Państwa – przedstawiamy tutaj Wiórka! To młody, przyjacielski piesek, ciut większy od jamnika. Bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem i dobrego, ciepłego domu! Cały majątek Wiórka to pełna miseczka i stara poduszka, którą dobrzy ludzie podarowali psiakowi. Wiórek pilnuje swojej poduchy bardziej niż jedzenia! Nieraz w życiu był głodny i wie – jak to jest, gdy burczy w brzuchy. Dlatego jak jakiś czworonóg próbuje częstować się z jego miski - Wiórek mu pozwala. On broni tylko poduchy! To jedyne miejsce na ziemi, które należy tylko dla niego! Jeśli piękne oczy Wiórka zaczarowały Cię skontaktuj się z nami! 664-315-852 ; 697-758-088 ; [email protected] Wiórek mieszka pod chmurką w Dzierżoniowie, ale nawet jeśli mieszkasz daleko – spróbujemy pomóc Ci w transporcie. Niech dzielne serduszko Wiórka nie zamarznie tej zimy na zawsze! AUKCJA MA CHARAKTER CHARYTATYWNY zanim zalicytujesz - zadzwoń! 664-315-852 ; 697-758-088 ; [email protected] ROZMOWA JEST ABSOLUTNIE NIEZBĘDNA Quote
Ewelina.w38 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Matko jak on na tej podusi sobie leży. Aż sie popłakałam. Ja mam kołdrę na zbyciu i takie cos co obija sie siedzenia w autobusach (niby skóra niby drelich) mogę dać i się wyłoży od spodu żeby nie ciagneło a kołdrę zęby miekko było. Moze być? A on teraz na twoja działkę giselle4 pójdzie? Quote
wroobelterrorystka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://allegro.pl/show_item.php?item=792672966 nie wiem jak dodać zdjęcia, żeby były w tekście :oops: jak mi ktoś wytłumaczy to poprawię:) Ewelina jeśli masz problem z przetransportowaniem tych rzeczy, to ja chyba w sobotę będę miała samochód do dyspozycji :) Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):Matko jak on na tej podusi sobie leży. Aż sie popłakałam. Ja mam kołdrę na zbyciu i takie cos co obija sie siedzenia w autobusach (niby skóra niby drelich) mogę dać i się wyłoży od spodu żeby nie ciagneło a kołdrę zęby miekko było. Moze być? A on teraz na twoja działkę giselle4 pójdzie? Dzisia jeszcze bedzie pod moim blokiem [pozno i ciemno ale od jutra postaramy sei jego z majatkiem przetransportowac....:evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=792672966 nie wiem jak dodać zdjęcia, żeby były w tekście :oops: jak mi ktoś wytłumaczy to poprawię:) Ewelina jeśli masz problem z przetransportowaniem tych rzeczy, to ja chyba w sobotę będę miała samochód do dyspozycji :) suuuper Olu:multi: Quote
Ewelina.w38 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a kołdry i to cos do ocieplenia przekazać wam? Quote
Recommended Posts