Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Azzie , wiesz, ze bardzo lubie Diane i zycze jej jak najlepiej. Wiem również , ze potrafisz robic cuda i znalezc domek dla bardzo starutki psow i tez mam nadzieje, ze i Dianie sie uda. Masz racje pozostaje nadzieja choc ja bym wolala widziec Dianke w domu :) Quote
azzie5 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dianie jest bardzo smutno i samotnie w schronisku, spacer raz w tygodniu po lesie to zdecydowanie za mało. Z rozpaczy gryzie druty boksu i na ten widok serce się kraja. Na spacerach udowadnia, że jest wyjątkowo mądrą sunią, chodzi całkowicie luzem i reaguje na każde moje słowo, wszystko rozumie, jest taka mądra. Dlaczego nikt tego nie dostrzega. Na psach w potrzebie jest tyle psów potrzebujących domu na cito. Diana potrzebuje domu, aby mogła jeszcze normalnie żyć i cieszyć się życiem. Ona bardzo na to zasługuje i bardzo jej tego potrzeba. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Podnosze Dianke, moze dzis Ktos zajrzy i znajdzie ta jedną jedyną . Quote
Miki Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 asiamm napisał(a):Diano, nikt tu nie zagląda :shake: Diano, ja zaglądam. Niewiele z tego wynika, bo mamy dwa koty i dwa psy( w grudniu adoptowaliśmy sunię z Józefowa), ale bardzo przypominasz nam naszą sunię, która zamieszkała z nami po 10 latach spędzonych na Mazurach. Sunia dobrze czuła się w mieszkaniu. Na coraz krótsze spacery jeżdziła windą. Zdecydowanie wolała kanapę, a przede wszystkim mój głos i dotyk ręki(pod koniec życia była niewidoma). Córka zrobiła plakaty o Dianie i zaniosła do szkoły. Nie wiem co Azzie na to, ale naobiecywałam, że wykąpię, nauczę czystości, zaprowadzę do weta. Diano, tak bardzo chcemy ci pomóc!!! Quote
Miki Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co słychać u Diany ? Czy Diana jest wielkości Onki czy trochę mniejsza? Na razie jeden pan, któremu zmarła 12 letnia suczka, powiedział pani, która pokazała mu kartkę o Dianie, że chciałby takiego pieska. Ale cóż, to jeszcze nic nie znaczy. :shake: Ale Diano, szukamy !!! Quote
asiamm Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Tak, Diana jest mniej więcej wysokości onka. Tu jej fotka 'na stojąco': Quote
Miki Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Co tam u Diany? Czy Diana może zamieszkać z młodą, bardzo łagodną sunią? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Diana jest dobrze wychowana Panią , zawsze uśmiechniętą, bez oznak agresji . Zdecydowanie może. Quote
asiamm Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Miki napisał(a):Co tam u Diany? Czy Diana może zamieszkać z młodą, bardzo łagodną sunią? W sprawie adopcji najlepiej dzwonić do Azzie: 607584763. Quote
wanda szostek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czy są gdzieś zebrane ogloszenia Diany? Wiadomo gdzie ona ogłoszona? Quote
paros Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 wanda szostek napisał(a):Czy są gdzieś zebrane ogloszenia Diany? Wiadomo gdzie ona ogłoszona? Diana ma ogłoszenia azzie5 i moje, na stronie 27 jest wykaz :lol: Quote
azzie5 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Czy Diana może zamieszkać z młodą, bardzo łagodną sunią? dokładnie - zdecydowanie może, jest bardzo łagodna Quote
azzie5 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 oj, niestety ciągle nie ma.:roll: dzisiaj odbył się nasz tradycyjny spacer po lesie. Teraz Diana (i inne psy) wychodzą na spacery częściej, bo wolontariuszy mamy teraz nawet dość sporo. To jest sunia, którą spośród potencjalnych ludzi adopcyjnych nie interesuje się nikt. Nie zwracają uwagi, nie widzą, tak jak dzisiaj. Diana gryzie kraty z rozpaczy. Boks ma duży i miłego psiego kolegę, ale psia rozpacz z powodu braku człowieka u boku jest ogromna. Quote
Miki Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nikt tu nie zagląda:shake: - dlaczego?????? Tyle starań, tyle plakatów, takie piękne zdjęcia, wzruszające ogłoszenia na alegro, taka fajna sunia i nic. Tylu jest ludzi, którzy mają wielkie domy, ogrody, pieniądze. Jak to jest możliwe, że Diana nie trafiła jeszcze na swojego człowieka. Mówią: "biedak" a potem dodają "a gdzie taki pies w moim domu?" Nie rozumiem tego:-(. Quote
wanda szostek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mam pewien pomysł na szukanie domu dla Diany, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006) Quote
azzie5 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 napisałam wiadomość, która przez remont forum gdzies wcięło.... uważam że to dobry pomysł, spróbuję wykonać taki projekt pliku do przesłania, mam nadzieję, że coś nam z tego wyjdzie. Bardzo dziękuję za pomoc Wando! Quote
Recommended Posts