Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianie jest bardzo smutno i samotnie w schronisku, spacer raz w tygodniu po lesie to zdecydowanie za mało. Z rozpaczy gryzie druty boksu i na ten widok serce się kraja.
Na spacerach udowadnia, że jest wyjątkowo mądrą sunią, chodzi całkowicie luzem i reaguje na każde moje słowo, wszystko rozumie, jest taka mądra. Dlaczego nikt tego nie dostrzega.
Na psach w potrzebie jest tyle psów potrzebujących domu na cito. Diana potrzebuje domu, aby mogła jeszcze normalnie żyć i cieszyć się życiem. Ona bardzo na to zasługuje i bardzo jej tego potrzeba.

• 2 weeks later...
Posted

asiamm napisał(a):
Diano, nikt tu nie zagląda :shake:

Diano, ja zaglądam. Niewiele z tego wynika, bo mamy dwa koty i dwa psy( w grudniu adoptowaliśmy sunię z Józefowa), ale bardzo przypominasz nam naszą sunię, która zamieszkała z nami po 10 latach spędzonych na Mazurach. Sunia dobrze czuła się w mieszkaniu. Na coraz krótsze spacery jeżdziła windą. Zdecydowanie wolała kanapę, a przede wszystkim mój głos i dotyk ręki(pod koniec życia była niewidoma).
Córka zrobiła plakaty o Dianie i zaniosła do szkoły. Nie wiem co Azzie na to, ale naobiecywałam, że wykąpię, nauczę czystości, zaprowadzę do weta.
Diano, tak bardzo chcemy ci pomóc!!!

Posted

Co słychać u Diany ? Czy Diana jest wielkości Onki czy trochę mniejsza?
Na razie jeden pan, któremu zmarła 12 letnia suczka, powiedział pani, która pokazała mu kartkę o Dianie, że chciałby takiego pieska. Ale cóż, to jeszcze nic nie znaczy. :shake:
Ale Diano, szukamy !!!

• 2 weeks later...
Posted

wanda szostek napisał(a):
Czy są gdzieś zebrane ogloszenia Diany? Wiadomo gdzie ona ogłoszona?

Diana ma ogłoszenia azzie5 i moje, na stronie 27 jest wykaz :lol:

Posted

oj, niestety ciągle nie ma.:roll:
dzisiaj odbył się nasz tradycyjny spacer po lesie. Teraz Diana (i inne psy) wychodzą na spacery częściej, bo wolontariuszy mamy teraz nawet dość sporo.
To jest sunia, którą spośród potencjalnych ludzi adopcyjnych nie interesuje się nikt. Nie zwracają uwagi, nie widzą, tak jak dzisiaj. Diana gryzie kraty z rozpaczy. Boks ma duży i miłego psiego kolegę, ale psia rozpacz z powodu braku człowieka u boku jest ogromna.

Posted

Nikt tu nie zagląda:shake: - dlaczego??????
Tyle starań, tyle plakatów, takie piękne zdjęcia, wzruszające ogłoszenia na alegro, taka fajna sunia i nic.
Tylu jest ludzi, którzy mają wielkie domy, ogrody, pieniądze.
Jak to jest możliwe, że Diana nie trafiła jeszcze na swojego człowieka.
Mówią: "biedak" a potem dodają "a gdzie taki pies w moim domu?"
Nie rozumiem tego:-(.

Posted

napisałam wiadomość, która przez remont forum gdzies wcięło.... uważam że to dobry pomysł, spróbuję wykonać taki projekt pliku do przesłania, mam nadzieję, że coś nam z tego wyjdzie.
Bardzo dziękuję za pomoc Wando!