Aga_Mazury Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja też bardzo mocno trzymam za diankę kciuki.....od czasu jak się o niej dowiedziałam ...gdy już myślałam, że pójdzie do nowego domu.... Dianka....musi być lepiej.... Quote
azzie5 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 wczoraj w schronisku miałyśmy nasze psio-ludzkie spotkanie. My z Dianą rozumiemy się bez słów, samym porozumieniem oczu. Sunia uwielbia wychodzenie na spacery, uwielbia wszystkich ludzi. W jej życiu musi być jeszcze miejsce na szczęśliwe zakończenie. Quote
Miki Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :fadein: Ja też tak myślę, a nawet jestem tego pewna:Dog_run: Quote
azzie5 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 czeka, czeka. A kto czeka i jest wytrwały, ten musi w końcu osiągnąć cel swego czekania. Quote
ewatonieja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Diana -psina na medal! daj jej szanse na lepsze życie! Quote
Miki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 azzie5 napisał(a):czeka, czeka. A kto czeka i jest wytrwały, ten musi w końcu osiągnąć cel swego czekania. Bardzo trudno jest czekać dwa tygodnie, a co dopiero tyle lat. :-( Quote
ewatonieja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ania-Sonia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dałam ogłoszenie o Dianie do GW, bo nie kojarzę, żeby tam była ogłaszana. Z tych ogłoszeń sporo ludzi dzwoni. Quote
wanda szostek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jest zapytanie o Dianę z ogłoszenia. Przeczytałam o Dianie i cały czas o niej myślę. Szukam przyjaciółki dla mojej suni Kani (też ma 10 lat), która straciła wierną towarzyszkę zabaw. Mieszkały razem w budzie, bez uwięzi, przez 7 lat. Teraz na podwórku pozostała sama Kania, a znalazło by się miejsce dla Diany. Mieszkamy na mazurskiej wsi, w domku ogrodzonym z trzech stron oraz z wolną przestrzenią na pola i łąki. Czy Diana może mieszkać w budzie oczywiście bez uwięzi? Nie zależy nam na pilnowaniu domu. Brama od strony wewnętrznej wiejskiej uliczki jest stale otwarta i na posesję wchodzi kto chce. Kania jest bardzo przyjacielska w stosunku do ludzi i piesków. Buda jest dobrze ocieplona, ma podwójne ściany a pomiędzy nimi jest wełna mineralna. azzie, co o tym myślisz? Czy suczki by się dogadały? Czy uda się z transportem jeżeli doszło by to do skutku? Drążyć sprawę dalej? Może uśmiechnęło by się do niej szczęście, a przecież w budzie mieszka cały czas w schronisku. Quote
Miki Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Byłyśmy dziś z córką w odwiedzinach u Diany. Wyszłyśmy z nią i jej kolegą z boksu na spacer do lasu. Było bardzo miło. Diana bardzo grzecznie szła i rzeczywiście wszystko rozumiała. Kolega zresztą też rozumiał, chociaż trochę ciągnął. Chciałam podpisać umowę adopcyjną:multi: , ale pani powiedziała, że dopiero przy odbiorze podpisujemy. No to musimy zaczekać.:roll: Psinka jest bardzo sympatyczna, taka pełna energii i wesoła, a :evil_lol: kuferek ma jak niedźwiadek. Quote
asiamm Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Miki to już zdecydowaliście się na Dianę? Byloby super!!! Ona zasługuje na kogoś kto ją weźmie i pokocha. Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Miki napisał(a):Chciałam podpisać umowę adopcyjną:multi: , ale pani powiedziała, że dopiero przy odbiorze podpisujemy. No to musimy zaczekać.:roll: Czy ja dobrze rozumiem???? Miki, czy Ty chcesz dać Dianie dom? Quote
Miki Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Tak :fadein: , ale hura! będę mogła zawołać dopiero, kiedy Diana będzie z nami w domu, a to ma być po długim weekendzie, bo wyjeżdżamy i dla Diany mogłoby być to zbyt duże przeżycie - jak na początek, oczywiście. Quote
azzie5 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Mika, pani Zosiu! :lol: Cóż ja mogę jeszcze więcej powiedzieć, kiedy wiesz dokładnie co ja myślę. To spełnienie naszych bardzo głębokich marzeń. Słowa to poprostu za mało. Czekamy bardzo niecierpliwie. Dzięki Miki, tej zwykłej - niezwykłej osobie możemy szczęśliwie zakończyć szukanie domu dla Diany - czy uwierzycie? Wando, Aniu-Soniu, Beata, paros, Aga, Asia, pidzej, wszyscy, wszyscy - bardzo dziękuję Wam za wszystko, co zrobiliście dla Diany, za wspieranie psychiczne, ona i ja nigdy Wam tego nie zapomnimy. A teraz - jeszcze tylko ok tydzień i...................:multi: Quote
Aga_Mazury Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 no nie.... naprawdę? Miki powiem tak....gdzie Ty byłas do tej pory?...Diana wypatruje i wypatruje... ale się cieszę....bardzo...co tam bardzo....niesamowicie:multi: :multi: :drink1: Quote
Miki Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Teraz wyjeżdżamy na tydzień. Trzymajmy wszyscy kciuki, aby się udało.:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Trzymamy ze wszystkich sił!!!! To będzie wyjątkowy długi tydzień. Wracajcie bezpiecznie i ...szybko! :lol: Quote
paros Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Jeszcze tydzień :roll: i .... :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
azzie5 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 oj, trzymamy! :kciuki: :kciuki: ostatni tydzień w schronisku. Quote
ewatonieja Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ten tydzień to już sie skończył czy jeszcze nie? bo coś głucha cisza :) Quote
wanda szostek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No to czekam na szczęśliwe zakończenie. Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuję. Quote
Recommended Posts