irma Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 w wątku Karo było napisane zuziaM napisał(a):Diana ma swoj watek i to szczesliwie zakonczony, bo pod koniec lata wezmie ja do pieknego nowego domu - nika27 :lol: ! rozumiem, że to nieaktualne ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Niestety tak. Diana nadal w Milanowku. Quote
azzie5 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 w górę. Diana wciąż bez domu. Ona ma zawsze roześmianą mordkę... Quote
azzie5 Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 i dzisiejszy dzień, pomijając moją wizytę, znów nie wniósł nic nowego - minął tak samo bezdomnie jak wczoraj Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Judyta , to jest bardzo smutne ale ja juz nie mam pomysłów ani niezapsionych znajomych. kompletnie nie wiem jak mozna tym wszystkim biedakom pomóc. Ucałuj ode mnie Diankę :loveu: kochana i bezdomną. Quote
azzie5 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 oczywiście że ucałowałam.;) I do lasu zabrałam pokazać jesień, aż się Dianka z zadowolenia wytarzała w trawie. Czas najwyższy na ciepły dom, ja też już nie mam narazie pomysłów, ale nie poddamy się, bo ona wierzy, że któregoś razu wyjdzie ze schroniska już nie tylko na spacer, ale na zawsze. Quote
agat21 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 azzie5 napisał(a):oczywiście że ucałowałam.;) I do lasu zabrałam pokazać jesień, aż się Dianka z zadowolenia wytarzała w trawie. Czas najwyższy na ciepły dom, ja też już nie mam narazie pomysłów, ale nie poddamy się, bo ona wierzy, że któregoś razu wyjdzie ze schroniska już nie tylko na spacer, ale na zawsze. Azzie, tak będzie, jak piszesz! Ty masz zawsze dobre przeczucia i dobrą rękę do domków. Quote
azzie5 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 czy mogę podesłać komuś nowe zdjęcia Diany do wstawienia? Quote
Blondella Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Spójrzcie jaka ona śliczna....:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dianka jest piękna. Tylko życie jej nie rozpieściło. Czy zdąży poznać jeszcze, co to własny dom??? :-( Quote
azzie5 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 czy zdąży... z ogłoszeń nie mam kompletnie żadnego odzewu W piątek wszystkie psy dostały słomę do bud, Diana kokosi się wesoło w tej słomie, bo już zimno na dworze, szczególnie dzisiaj. Sunia pozdrawia wszystkich pamiętających o niej. Quote
Blondella Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Diana tak bardzo chciałaby mieć swój własny domek...:roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Judytko, pozdrów Diankę ode mnie . Quote
azzie5 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Diana pozdrowiona, wyściskana i wygłaskana :) Quote
Ania-Sonia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 9 lat, niewyobrażalnie długo... :-( Czy Diana pozna jeszcze, co to własny, ciepły dom??? Quote
azzie5 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 ona tak bardzo by tego chciała... niektóre psy, które spędziły podobną co Diana, a często nawet większą ilość lat w schronisku, to smutne - obojętnieją, wyglądają jakby już tylko chciały odejść... ona ma mnóstwo sił i chęci do życia - szczęśliwego życia we własnym domu, czy to się spełni... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dziekuje bardzo Judyto za wymizianie. To prawda , ona jest niesamowita, tak szczesliwa i tak zadowolona z zycia .... szkoda, ze nikt nie chce sie nia zaopiekowac. Quote
Ania-Sonia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dianka, niesamowita, ciągle pełna radości sunia cały czas czeka i marzy o własnym domu. Strasznie to smutne...:-( Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 matkooooooooo Diana Ty nadal w schronisku?........a ja myslałam, że chociaz Ciebie nika wzięła :shake: w górę śliczna Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 oJ, Aga nie ogarniasz tematu ale sie nie dziwie bo tyle tego jest ze tylko plakac :( Quote
Ania-Sonia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Przedwczoraj z "mojego" schronu został wyadoptowany ślepy na jedno oko i głuchy pies - od 12 lat w schronisku :placz: :placz: :placz: :placz: Myślałyśmy, że dokona żywota wbity w najdalszy kąt schroniska :-( Takie cuda się zdarzają i życzę tego z całego serca Dianie! Quote
Recommended Posts