azzie5 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 u Diany bez zmian - nikt jej nie chce:-( Quote
Ania-Sonia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 azzie5 napisał(a):u Diany bez zmian - nikt jej nie chce:-( A czasu coraz mniej :-( Quote
wanda szostek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='paros']I Diana ciągle czeka :shake: Podnoszę piękną rezydentkę. Quote
azzie5 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 niedługo to już będzie 10 lat... Quote
Aga_Mazury Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 rok ma ten wątek.....Diana jesteś przecudowna...czemu nie może Cię wypatrzyć ten jedyny domek? Quote
wanda szostek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Podnoszę. Tekst na pierwszej stronie jest bardzo ładny, ale za długi. Przydały by się jej jeszcze zdjęcia, ale nie robione z góry. Trzeba pokazać jaka ona wysoka. Co możemy powiedzieć o jej przygotowaniu do życia w domu. Według mnie, najlepszym wyjściem byłby tymczas i nauczenie jej podstawowych rzeczy., żeby jeżeli znajdzie się domek to nie zniechęcił się trudnościami. Pomyślmy jak zabrać się za tą adopcję. Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wanda, jak dobrze, że pojawiłaś się na tym wątku :-) Jeśli Bandiemu się udało, to może i Dianie się uda? Po Nowym Roku mogę włączyć się w zamieszczanie ogłoszeń w necie, tzn. w ogóle nauczyć się, co i jak :oops: Błagam, niech Diana nie skończy życia w schronisku!!!! :-( Quote
wanda szostek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Psina jest kochana i dom jej jak każdemu jest potrzebny. Problem z tym, że nie raz może ktoś i przygarnął by pieska, ale czasu, sił, możliwości do wychowywania jego mu brak. Moją ideą fix jest możliwość wyciągania psów ze schronisk na tymczas na czas przygotowania do adopcji i dopiero wtedy ogłaszanie i szukanie domu. Quote
azzie5 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 dziękuję że tu jesteście i interesujecie się Dianą sunia ma jeszcze swój tekst na allegro, może on jest trochę krótszy. Allegro po zakończeniu aukcji jest non stop wystawiane na nowo. http://www.allegro.pl/item149377091_ona_ma_niewielka_szanse_diana.html Zdjęcia jeśli potrzebne to zrobię nowe, ale przyznaję że naprawdę bardzo trudno zrobić jej choćby nieporuszoną fotkę, cóż dopiero dobrą, bo Dianka cały czas się rusza i kombinuje jakby się tu przytulić.:) Dom tymczasowy niełatwo jest znaleźć, a w przypadku takich psów jak Diana musielibyśmy być przygotowani na to, że sunia prawdopodobnie przebywałaby w nim naprawdę długo, bo o adopcję bardzo trudno. Jest bardzo mądrą sunią, mam wrażenie że wszystko rozumie, ehh Quote
Ania-Sonia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Diana traktuje schronisko jak swoj dom, przenoszenie jej z miejsca na miejsce byłoby chyba dużym stresem. Najlepszy byłby dom z ogrodem, żeby Dianka mogła spokojnie uczyć się domowych manier ;) Sluchajcie, to niemożliwe, żeby nie było domu dla Diany na ostatnie lata!!! Musimy go znaleźć! Quote
azzie5 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 zrobiłam nowe zdjęcia, ale trochę czasu zajmie mi wstawianie. Diana nie jest już teraz na gruszkowym wybiegu, tylko w trochę mniejszym boksie, ale ten także jest naprawdę bardzo duży, teraz sunia przebywa razem z psem Figaro . Jak zawsze odbyłyśmy nasz spacer po lesie. Nakręciłam też krótki film z Dianą i Figaro, gdyby ktoś był chętny obejrzeć to wyślę na mail. Quote
Ania-Sonia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To ja poproszę filmik ([email protected]) :multi: Quote
Aga_Mazury Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja też bardzo chętnie :) [email protected] Quote
Recommended Posts