Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez mało się nie skręcę z tego wszystkiego.:razz: W niedzielę odwiedziłam Dianę, deszcz lał potwornie, ale powiedziałam, że musimy pójść na ten nasz pewnie jeden z ostatnich schroniskowych spacerów. Siedzę jak na szpilkach w gotowości.

Posted

Nam bardzo, ale to bardzo zależy na Dianie. Wiem, że to trwa zbyt długo - powód - kłopoty z transportem. :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

To jest tak. Mój mąż pracuje na mazurach i teraz go nie ma. Nie wiem kiedy przyjedzie. Tutaj nie mam samochodu i nie mogę pojechać po Dianę. Próbowałam coś załatwić, ale mi nie wychodzi.:oops:
Z drugiej strony Azzie obiecała pomóc, tylko teraz jest zajęta.
Bardzo mi zależy, żeby to było już zaraz, bo złe nie śpi. Odetchnę dopiero jak Diana będzie w domu.
Chciałam, żeby pojechał ze mną mój ojciec, ale on właściwie już nie jeździ z powodu wieku i w piątek był pogrzeb jego chyba ostatniego kolegi z młodości, więc nawet mu nic nie mówiłam.
Ja mieszkam w Warszawie, więc jazda nie jest długa, no ale nie da się Diany wziąć na ręce i do WKD. Mam co prawda na to wielką ochotę, ale ze względu na sunię tego nie robię.
Tak więc czekam na wieści od Azzie.